ÄLDSTA SKATTEN 12 ÅR

.
.
.

Världen finaste bästa och snällaste son fyllde hela 12 år igår! Hurraaa!!!:) (Gaaaalet att han redan är 12 år liksom! Kan inte riktigt förstå hur snabbt de växer?:S) Presenter var kläder, en fin klocka, spel och skor:)


Bonjour mes amis!Såg att det var någon som önskade pics från Trulles födelsedag igår men tyvärr fick vi inte fira hela dagen lång (eftersom skatten skulle iväg till Stockholm och roa sig grande och gå på Laserdome och på bio och sen ut och äta, så det var mest ”tyvärr för oss” här i Småstaden som var tvungna att släppa iväg honom:) och jag inte hade någon kamera där vi var… Firade gjorde vi hur som helst i mormor och morfars våning eftersom det låter ”bang, booom, kraaaak” i vårt casa och dammet yyyr och att det är hantverkare som springer upp och ner. Inte såå mysigt här just nu… Och inte hade jag någon kamera med mig som sagt, så tråkigt (hur kan man glömma en sån på en födelsedag?:S) Satte batteriet på laddning och ja glömde bort den helt enkelt. Så ni får bara några suddiga I-phonebilder denna morgon kära bloggisar:)Lillskatten väntar på tårta (i mysig Chillnorway) och det gör också..
mellanskatten! (också i skön Chill Norway)

Låna badrummet passar vi också på att göra när vi är hos mormor och morfar:) (grå blusen är en favvo från Hunky Dory)

Nu – handla presenter till nästa födelsdagsbarn! (som är redan imorgon! Gillar alltså att få bebisar vi den här tidpunkten på året haha;)

Vi se senare raringar!KRAM

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “ÄLDSTA SKATTEN 12 ÅR

 1. Gratulerer med dagen til Trulle:-)
  Kan jeg spørre hvilken neglelakk du har på deg her?
  Klem Unni

 2. Hej och grattis till Trulle =)!

  Lustigt… jag skulle precis gå in och kolla om jag kunde hitta några bra födelsedagstips hos dig – min kille fyller 10 om ett par veckor och jag funderar mycket på vad vi ska hitta på…

  Börjar bli svårt i den åldern! Ska spana lite här på din sida nu =)

  Kram Marie

 3. Tycker inte alls bilderna är suddiga…jättefina!
  Lycka till med badrummet och allt damm!!
  Kram Annsofie

 4. Fin kille du har. Jag tycker faktiskt att man redan kan se effekten av Botoxinjektionen. Avslappnad och något höjda ögonbryn.Det tar något dygn innan efekten sätter in. Fint tycker jag. Jag har funderat länge på Botox men inte vågat.

 5. Grattis till Trulle, min kille fyller oxå 12 år i år! =)

  Hur känns restylanet idag? Botoxen tar ju upp till en vecka för full effekt. Kan kännas lite jobbigt då, när maxeffekten nåtts, men det minskar igen veckan därpå.

  Kram/ Linda

 6. Använder du nån bra app för iphone för att fixa till bilderna. ?? Mycket klara. Ser ingen skillnad ! på kamera eller phonen.

 7. Jättefina barn!! du har Petra:))
  synd, att deras mor, är så ytlig, till sin läggning , hoppas bara dina barn, inte läser din blogg, vi var flera som tycker att du har ett stort, ansvar när du är så stor bloggare, men det har du givetvis inte…tänkt ta något, som helst ansvar för :(( tragiskt!!
  Kram Alicia (duger du inte som du är för din man eller?? var är felet)???dålig

 8. Hm…. så merkelige kommentarer du får…. fin-fine bilder!! Kan du ikke vise hvilken klokke og spill sønnen din fikk?? Ha en fortsatt fin dag, og lykke til med neste bursdag!! 🙂 Klem Siv

 9. Ja, va säger man om vissa kommentarer. Blir helt stum. Hoppas verkligen du lär dig att stänga av. Det är ju bara avundsjuka..

  Grattis till både Truls och Bea! Jag går själv i väntans tider, har datum om två veckor.. Känns alltså som de är en väldigt bra tid för bebis;)

  Kram från A i Östersund

 10. Ha ha Eva och jag Alicia har tydligen en högre moral och vi är sannerligen smartare än vissa andra anonyma, ja vad är det sjukdomen heter då man inbillar sig att vissa personer, är flera osv…..sök hjälp…

 11. Grattis till din Trulle! Det är inte klokt vad åren går snabbt när barnen växer upp:) Jag tänkte inte så mycket på det när mitt barn växte upp, och vips nu närmar jag mig magiska 40! 😉 Var tog mina år vägen?:) Hoppas att han blev riktigt nöjd över sina fina presenter:) Kram Sophia

 12. Att vissa som kommenterar ens orkar? Bättre att inte läsa en blogg om man inte tycker om det som skrivs. Blogga i er egen blogg om det ni själva tycker om, eller läs bloggar ni uppskattar.

  Sluta slösa tid här inne. Det är ju frivilligt att läsa och varken den som slänger runt syrliga kommentarer eller den som får ta emot dessa blir väl glada?

  Maggan

 13. Grattis till sötaste Trulle så fin han är!!!
  Skulle du inte kunna fota dina föräldrar hem älskar deras inredning!!!
  Kram

 14. Tjenixen Petra.
  Dina fans ( vi kan kalla dom det eftersom dom hänger här ) är i akut behov av en kurs i det svenska språket , så att de i forts kan göra sig förstådda på sådana här forum. (Nu får man ju nästan gissa sig till vad det är dom vill ha sagt med sin dåliga grammatik ). Men jag kunde i alla fall läsa mellan raderna att hon tyckte att du hade vackra barn och DET var ju trevligt sagt. Allt det andra var obegripligt 😉

  Må gott och kramar Sara i Kumla

 15. Varför kommenterar ni dom som kommer med lite taskiga kommentarer varför får dom sån stor plats. Strunta i dom, låt dom skriva hur dom vill och vad dom vill, vill Petra publicera låt hon göra det. Kommer någon med något taskigt här så kommer det 20 kommentarer efter om hur dum vissa kan vara och vilken dålig svenska osv. Strunta i dom i stället. Varför ska ni uppmuntra dom ?

  Kram till Bea idag.

  Anna

 16. Hej Sara i Kumla!!
  Så du är lite av en språkexpert? jag skriver hur jag vill förstår du det?
  Jag kan tycka att det finns viktigare saker som bör ventileras.
  Att det är OK att skriva om botox m.m är OK vi har ett fröbannat stort ansvar där, då dessa bloggar även läses av unga damer som får en vidrig, syn på utseendefixeringen i denna blogg just nu , jag säger inte att det alltid är så men just nu.
  Förstår du inte vad jag vill säga ?? med mina kommentarer så låt bli!!! mvh Alicia

 17. Hur fan kan du ta med en sån kommentar Petra.
  Är det Eva som är på gång igen!!!! Antar att det var en spys på mig. Nej har har inte varit inne här och pratat illa ännu engång…råkade se denna kommentar då jag vill veta av ren vänlighet!!! skriv upp det, vad du Petra använde i iphonen för app?!
  Blir så förbannad.
  Håller med Alicia.
  Sluta tro att det är bara vissa som pratar ”skit”.
  Skaffa ett liv.
  Sluta kränk vissa bloggare.
  Det kallas för förtal.
  Ser jag ett uns elakt ord om mig en enda gång till här just här inne kommer jag gå vidare med detta.
  Ni är sjuka.. Skaffa hjälp!
  Och du kan ta bort dom kommentarerna fru P.

  Sök hjälp.
  Står mitt namn med en gång till på illa sagt sätt kommer jag gå vidare med detta.

Comments are closed.