SOFT SUNDAY & SNABBMATSTIPS

.
.
.
Så mysig söndagskväll hos oss och jag och Mr H sitter just nu här vid varsitt ”äpple”(och sorry att jag visar bara ben men han är ju bara så söt där han sitter och kliar sig i huvudet:)Bonsoir mes amis!

Nu måste jag bara tipsa om ett snabbmatsställe som jag faktiskt aldrig ätit på (tror jag) nämligen Grekiska Kolgrillsbaren! (och det är visst nån typ av snabbmatskedja i Sverige?) H åkte och hämtade (ja vi var lite lata idag) och jag hade beställt Souvlaki med lammfilé och alltså, det lammspettet var bara så gott, mmm. Känns som om jag skulle kunna äta bara det 24/7 nu. Riktig grekfeeling på det och jag började direkt yra om Rhodos och boka charter osv och Kolgrillsbarens snabbmat får PPPP🙂 (fast de borde servera lite feta, tomat och oliver till. Hur kan man bara hoppa kalamataoliverna på en grekrestaurang???)
MmmmmYepp, det var kvällens snabbmatstips från Småstaden:) Nu ska jag gå upp och läsa saga för liten nybadad skatt!
Ha en finfin kväll vänner!
KRAM

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “SOFT SUNDAY & SNABBMATSTIPS

  1. hihi nu är du väl för rolig:) alltid roligt att bränna av ett foto på en heeelt omedveten man, jag gör det ofta. Sedan kan jag sitta där och titta på dessa foton och fnissa lite förnurligt när jag saknar honom som allra mest;)Ha en skön fortsätning på kvällen! Kram Sophia

  2. Härligt att få lite översiktsbild av ditt fina vardagstrum! Det känns längesedan. Gärna ett från andra hållet också :)!

    Oj! H som inte brukar vilja vara med – och nu lite utvik… 🙂

  3. Hi, hi, ibland är vi förlika i tycke och smak. Visste inte att det var en kedja. Det har varit min dotters favorit sen hon var två, nu fem. Nu en favorit hos min tvåårige son 🙂 Gillar att deras salladsbuffehar allt från bönor till oliver.

  4. Hello, I love the light on the picture where Mr. H is sitting at the table. I love that it is not yellow, like it usually turns out when you make pictures inside with artificial light.
    Did you adjust your white balance on the camera so the pictures come out this nicely white?

    Thank you

Comments are closed.