PACKAR EN SURPRISE

.
.
.



I Lo Lo´s rum har jag packat hennes resväska idag! 









Tjingeling nya vecka!




Idag har jag hållt på och fixat lite ärenden inför semestertrippen och packat lite meraväskor tänkte att ni kanske vill ha lite packa-sommar-kläder-inspo? (eller det vet jag ju redan att ni vill) Lo Lo fyller ju år när vi är borta och jag har shoppat ett helt gäng med nya kläder åt henne som  födelsedagpresent (Hon har varit med och valt men vet inte exakt vad hon ska få och att det ligger nedpackat i hennes väska:) 

Min lilla dotter är ju, precis som jag, intresserad av just kläder och jag veet att hon kommer bli såå fin och nöjd!









Är det solsemester så är det och då passar ju både coola flamingos och stråhatt:)






Mysiga kläder att resa i





Såå sött!





och tufft! Roligt med lite knalligt korall – orange även på de små:) Det mesta kommer från Scotch R Belle och Noa Noa och Flamingo klänningen är från Molo (Finns hos Lucky Little Me)



Nu blir det en tur till mamsen och papsen här!




Vi ses lite senare raringar!



KRAM

26 kommentarer till “PACKAR EN SURPRISE

  1. Underbara kläder! Min dotter hade älskat den med flamingos på:) Och så ser jag ju att du har den där underbara puffen från Rif design. Så snygg är den!
    Kram och lycka till med resten utav packningen!
    /Rebecca

  2. Underbart med semester. Otroligt mkt fina kläder till din tjej. Det blir dyra vanor i framtiden=))
    Du har otroligt bra smak verkligen och allt du gör är med finess! Men man får ju inte glömma bort att detta är ditt ”jobb” och du tjänar pengar på att blogga och göra samarbeten med andra med reklam på din blogg. Du visar/stylar saker hemma hos dig men det är inte allt som du visar som du själv äger? för inte kan det vara så ombytligt med inredning och kläder. Man ser dig nästan bara en gång i ett plagg!?

  3. Så roligt med en överraskningsresväska. 🙂 Å så fina kläder! Kram Jenny

  4. tack för inspiration och hoppas ni får en fin semester …vädret har varit lite sisådär berättar vänner som precis kommit hem..mer regn än vanligt såhär års.

    Ha en fin kväll.
    Pernilla

  5. Hej! Så fina kläder! Hon kommer säkert bli jätteglad och så fin! Kan vi inte få ta en titt i din väska också?! Vad tar du med? Semestriga ’kvällskläder’ skulle intressera mig! Tack på förhand! Mvh, Caroline

  6. Gud vad sommarfint, hoppas ni får en underbar semester!

    Jag tänkte även passa på att höra med dig om du upplevt att bordsskivan till soffbordet från House Doctor ”rest” sig, så att det liksom inte ligger helt platt på ramen? Vi fick nämligen hem vårt bord i går och idag märkte jag att skivan inte ligger platt mot ramen..

    Stor kram och tack för en underbar blogg:)
    /Line

  7. Håper du viser reisevesken til sønnen din også! 🙂 trenger masse tips! klem siv

  8. Observera att ”gäng” betyder sällskap, grupp och inte används om annat än människor! Man köper alltså inte ett gäng kläder!

  9. Jag tycker du Petra borde gå in på underbara claras blogg. Hon uppmärksammar Earth Hour, känner du till det? Det är något jag tycker du skulle behöva få lite inblick i.

    Sofia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg