HOT HOT HOT

.

 
Igår gjorde jag mig själv ”Dallaspiffig” med Pamela-lugg och Lucyblomma i håret:) Tog på mig min ”gamla favvotrasa” från Modström  som jag älskar (och som nog är den klänning jag fått flest mail om) stora solisar från Victoria Beckham, pumps från HM i turkost och matchande armband från Valerie. Målade läpparna röda och volia – Southfork here I come! (Eller det blev först shopping på Village Market och sen Pizza Hut med skatterna:)
Hallå raringar!


Mår ni bra!?! Nyfiken!:)


Här har vi precis kommit hem igen efter en underbar dag med massa god mat och bad på superfräscha Hyatt (ska visa bilder senare jag lovar:) Nu ska vi duschaallihopa  och sen blir det glass och filmtajm (Göta Kanal:) inne i vardagsrummet med full ac för det är 40 grader i skuggan och såå hett just nu, puh! 

Vi ses snart igen!
KRAM

,

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “HOT HOT HOT

 1. Smashing!
  Fattar inte hur du kan hålla dig så snygg i värmen, tycker sminket rinner och håret blir svettigt:/
  Men du ser verkligen så fräsch ut!
  Supersnyggt med turkost och den där nude färgen.
  /A

 2. Jag tycker i alla fall att du är oförskämt snygg när du är sådär härligt dallaspiffig.

  Kram/E

 3. Hihi.. så kult med ”Dallas-style” 🙂

  Kjempegøy å se og lese reisebrevene dine fra Thailand! Masse finte bilder.. og wow for et lekkert hus og hage dine svigerforeldre har! Elsker stilen!

  Kos dere videre i varmen:)
  Klemmer fra Line

Comments are closed.