SMÖRJA SMÖRJA & SMÖRJA

.
.
.


Trebarnsmamma smörjer in sig för solbadandet (och jag är inte gravid som någon undrade över. Magen åker inte in om man inte suuger in den då. Eller opererar ihop magmusklerna. Eller toktränar:).


Mitt resekit hit som gör mig ofarligt brun! Selftanner spray från St Tropez (super att hålla brännan lite djupare utan att toksola), olja från Decleor som doftar ljuvligt och som gör brännan jämn och Priori solkräm.
Nu – Moon Smile!KRAM
.

Rekommenderade inlägg

51 kommentarer till “SMÖRJA SMÖRJA & SMÖRJA

 1. Har precis klickat hem en St Tropez. Tänkte tipsa dig om det, eftersom du ser ganska ickebrun ut, hihi. Men man ska skydda sig! Du ser inte gravid ut, men du sa något om att ”känna livet i dig” i förra inlägget. Kanske det dom syftade på?

 2. Du är jättefin, och jag kan inte se nån ”putmage”. Ha en fortsatt härlig semester!/ Lotta från Sundsvall

 3. Du ser ju helt amazing ut!!!! Da ska du se min mage…;) dar kan vi snacka delade magmuskler! fick bebis nummer 3 for 6 veckor sen och med nummer 2 och nu trean som bada var jattestora bebisar sa delade sig musklerna sig rejalt..ser ut att vara i attonde manaden…;) har borjat lite smatt att gora ”plankan” ovningar. behovde du trana ihop dina magmuskler rejalt efter graviditeterna eller hur har du fatt san snygg mage? kram fran en mamma utanfor london som verkligen gillar din blogg!

 4. Jag fattar verkligen inte på vilka grunder man tror att du är gravid… Är det en kommentar kvinnor ger för att trycka ner varandra?
  /Cecilia

 5. Gravid (!!??!!) Hur kan någon säga så?! Du är ju super fit – jättesnygg! Man kan inte tro att din kropp burit på 3 barn.

  NJUT din semester snygging!

  KRAM JessiaE

 6. Jag börjar tro att folk inte är riktigt kloka eller bara elaka.
  Du ser verkligen inte gravid ut. Jättefin mage.
  Avundsjuka kallas det.
  Kram från en som har mage.

 7. Åhh, vad härlig att få lite färg på kroppen och känna sig lite fräsch! Galet platt mage för att fått tre barn, jag har fått sex och ser inte riktigt likadan ut…

  Kraam
  Petronella

 8. Du ser verkligen inte gravid ut!
  Roligt att följa er resa.
  Ha det skönt!
  Kram

 9. Du har en fantastisk figur och ser inte ett dugg gravid ut! 🙂
  Ha en fortsatt trevlig vistelse i värmen!
  Mvh Ingrid

 10. Hej P!
  Du ser verkligen inte gravid ut, det var absolut inte någon putande mage jag syftade till!! Det är bara att jag fått för mig att du ibland hintar i texten och att du tidigare verkat fundera lite på det. Herregud kvinna, du är ju översnygg och smaaaaaal!!
  Kram, Anna J som är ledsen om du tog illa upp, det var inte menat så.

 11. Haha! Vem har frågat om du är gravid? Du som är toksnygg i kroppen!:) Ha en fortsatt skön semester! Kram!

 12. Lugn nu, du ser INTE gravid ut! Du har ju jättefin slank kropp!

  Hur ser folk??

  Superhärliga bilder, är inne varje dag och njuter!!

  Önskar det fanns ett liknande ställe lite närmare, med kortare flygresa denna årstid… Flyger helst inte mer än fyra-fem timmar…

  Bra att du är rädd om huden! Det vinner du på i längden.

  A

 13. Hur fan kan man fråga om du är gravid?? folk e ju sjuka i huvudet! Du är ju smal som en pinne!!! om du är gravid, då väntar jag konstant trillingar! 🙂 härliga bilder från Thailand! Thailand e underbart!!

 14. Äsch men nu måste jag bara kommentera – gravid? Vaa? Du är ju ursnygg och fint lagom kurvig så där som man vill va – och dessutom verkar du vara så himla skön som person. Tack för mysigaste, mest inspirerande och härligaste bloggen!

 15. Nå måtte jeg bare skrive noen ord. Begriper absolutt ikke at noen kan mene du ser gravid ut, jøsses, du ser jo aldeles fantastisk ut! Nå er jeg firebarnsmamma da, men måtte nojk regnet endel timer på gymmen og endel måneder med salat for å kunne komme i nærheten!

  Ta vare på deg selv, tenk positive tanker og nyt ferien!

 16. Hahahahaha…gravid…man kan ju undra vilka referenser de som tror det utgår ifrån? De har sett på för mycket reklam med anorektiker tror jag bestämt!
  Ha en fortsatt underbar semester i fantastiska Thailand!! Mvh Malin

 17. Äsh, Petra, det finns ingen som kan tror att du är gravid och du vet nog själv med dig att du har en asgrym kropp :-). Diastasis är inget du lider av i någon större utsträckning. Tro mig.

 18. MEN HERREMINGU…DU ÄR JU TOKSMAL OCH FIT! Hur i all sin dar kan man komma på att fråga om du är gravid!!! Däremot kan jag berätta att när en klassförälder (kvinnlig sådan) kom fram mitt i en diskussion som jag hade med klassfröken och grattade mig till ännu ett tillskott i familjen blev både jag och fröken ställda och extremt undrande. Jag kan tillägga att jag hade en ganska figurnära kappa som jag tyckte gjorde mig smal och snygg….men ICKE tydligen. Eller så ville klassmamman bara jäklas….;-)
  Du är så fin så!
  KRAM!!

 19. Hej!
  Underbara bilder! You look great!
  Vilket märke är klänningen ifrån?

 20. Gravid?! Seriöst din mage är platt som en pannkaka. Du ser verkligen ut att vara i fin form! Du har en jättefin kropp. Jag väger säkert 30 kilo mer än dig med det mesta på magen tyvärr. Detta till trots har jag bara fått gravidfrågan en gång och det var av min svägerskas bitchiga mamma. Tror tyvärr hon mest ville trycka ner mig.. Men det gick inte så bra! Hallå, jag vet redan att jag är tjock 🙂 Säkert samma sak med de som kommenterade din mage. De vill bara vara dumma.

  Sofia

 21. Hallå alla,
  när Petra skrev att hon ”kände livet i sig” missförstod jag. Min svenska är nog inte helt perfekt. Jag har aldrig skrivit att P ser gravid ut, p är det snyggaste och smalaste 3-barnsmamma jag sett. Jag är lite förvånad att ni kan bli så enormt arga för mitt misstag. Jag missförstod hennes text, trodde hon var gravid och blev glad. ”Du är gravid! Eller hur?” Så skrev jag, inte att du ser gravid ut. Jag har förstått att det var fel men det var ingen illvilja bakom. Anna J

 22. Hej! Kommentarspremiär för mig. Jag tror inte att gravidkommentarenn grundade sig på din mage (för den är riktigt fit) utan på att du skrev att ”du kände livet i dig”. Min första tanke var då gravid men sen läste jag igen och förstod att det inte alls var så:) Kan jag ha rätt? Hoppas det och att det inte var ngn som var ute efter att vara elak (även om det tyvärr finns gott om dem också).. Passar på att tacka för en superbra blogg!!!

 23. Dear Petra, how can somebody ask if you are pregnant??? Are they really stupid?? You have a great body and in germany we say: Only dogs play with bones, really?? 🙂
  Have still a nice holiday … you made my day with your great pictures. When I look out my window there is only snow, snow and snow 😛 regards saskia, Hamburg

 24. Men hallå! Jag blir så trött, oförskämt att påstå att du är gravid! Vad har folk för ideal……du är kanonfin!

 25. Nå har den dama/jenta som tydeligvis sa noe om gravid/mage etc, bedt om unnskyldnig…da er det vel ikke mer å tjase om eller hur?

 26. varför talar du alltid om vad tjejernas kläder kommer ifrån? men aldrig Trulles? har frågat många gånger vad hans kläder kommer ifrån men aldrig fått svar

 27. Du seer inte ett dugg gravid ut,,,och dessutom ser du ut som högst 20 år. Väldigt fin bild på dig. Njut!!!

 28. Bra du smörjer in dig! Hudcancer ökar ju, så smörja är väldigt viktigt, och hålla sig under parasoll när solen är som starkast (man blir ju brun ändå). Vissa tänker inte längre än näsan räcker, och vill bli bruna till varje pris. Men om man inte bryr sig om sin hälsa, så kan man ju tänka på att solen ger rynkor också, och man vill väl inte ha fler än som kommer med åren. Du ser väldigt fit ut, och ni verkar ha en helt underbar resa- jag vill med! 🙂
  / ingela

 29. Usch!tycker inte alls att det här känns ”feelgood”…
  Alla elaka kommentarer om Anna J
  Att hon är sjuk i huvudet och elak
  Hon har aldrig skrivit att Petra SER gravid ut,det var något hon läst tolkat det som att det kunde vara så,blev glad och frågade.
  Hon har bett om ursäkt två gånger!!
  Nej,jag tror inte att Anna är någon elak människa eller sjuk i huvudet,kram till dig
  //Helen

 30. Hej Petra!! Ganska oförskämd fråga, tycker jag!! Du är ju FANTASTISKT snygg och har en kropp som få, kan nog väcka lite avundsjuka hos en del, tyvärr…. Så härligt att se alla bilder!! Vill också resa!! Kram Lisa S i Höllviken

 31. Herregud, ni är en samling tjattriga kärringar här inne, låter som kvackande höns, och alla upprepar varandra, komiskt! Redan andra inlägget kommenterade den förmodade anledningen av gravidmisstaget. Men det var det ingen som ville fästa sig vid. Sen skriver tom skribenten själv o förklarar o ber om ursäkt, men kärringarna bara fortsätter. Jisses, är ni vuxna eller??

 32. Men vad är det för människa som undrade om du är gravid? Min första tanke när jag såg foton och innan jag läste texten var att ”shit vad snygg och vältränad hon är, tänk om jag såg ut så där när jag hade fött tre barn”!
  Du får verkligen stå ut med oförtjänt kritik och otrevliga påhopp och jag förstår verkligen inte varför. Du skriver glatt och positivt och är inte annat än trevlig genom din blogg, du är en riktig glädjekälla och vi ska vara jäkligt tacksamma för att du orkar stå emot allt negativt och att du fortsätter att öppna upp dig och din familj för alla oss okända här ute. Keep up the good work, fortsätt att se stunning ut och ha en helt fantastisk semester! Du är bäst!
  Stoor kram!

 33. Men håller med anonym som skrev 10:07

  Nu får ni väl ge er..Anna J missförstod.
  Thats it. Varför publicerar du överhuvudtaget alla dessa? inge feelgood alls. Det skapar bara ännu mera dåliga kommentarer.
  Skriv ett inlägg istället om missförståndet och så får du ett slut på det.
  kram C

 34. FridaP: Snälla, kan du läsa igenom kommentarerna innan du skriver. Det har skrivits både förklaringar och ursäkter, så var snäll o LÄS innan.

 35. ”Känna livet i sig” . Det är väl ett uttryck från Astrid Lindgren.Trodde alla kunde sin Astrid!

 36. Håller med C kl.11:17. Snälla P, varför låter du sånt här ta sån stor plats? Tycker du det är roligt?

  /M

 37. Men blir man förvånad, hur kan alla dessa kommentarer komma fram, tycker du P att Anna förtjänar detta???men frågan är om denna kommer igenom, du som alltid pratar om feel good känsla på bloggen…

 38. Men herregud, skulle Du se gravid ut?! Då undrar jag vad den som ställt frågan har för referenser… Du som är den snyggaste trebarnsmorsan jag sett! Jössesamalia!

 39. Kommentarspremiär för mig också.. Först & främst Petra, tack för en härlig & inspirerande blogg! Avs hela ”gravidtråden”.. Det var EN person som missuppfattade Petras kommentar om att ”känna livet i sig” (vad jag kan se) & så blir det upprörd stämning här. Jag känner med Anna J, som orättvist har fått ta emot kommentarer om jante & avundsjuka. Ser inga fler som kommenterat att du skulle vara gravid så kanske du drog lite för stora växlar när du var så snabb på att kommentera inlägget med att referera till din mage & hur den inte blir platt utan att dra in den etc. Var det inte bara EN fråga ifall du var gravid? Som du skrev ditt inlägg tolkade jag (innan jag läste alla kommentarer) det som att det var flera som skrivit att du har en putande mage eller liknande. Tyvärr kanske de ibland negativa & nedklankande kommentarer du får utstå gör att du lite för snabbt tar en kommentar som negativ, vilket jag kan förstå men tycker är tråkigt ifall det påverkar dig på det sättet. Du är en vacker kvinna & verkar vara en rar & härlig person som dessutom inspirerar & glädjer massor av läsare så sträck på dig & tänk på att vi är fler som ger ”uppåt-puffar” än ”nedåt-puffar”!! Till Anna J kanske en liten ursäkt är på sin plats då du missförstod hennes inlägg & fick många att slänga ur sig upprörda kommentarer för att du felaktigt drog paralleller mellan hennes gravidfråga & hur din mage ser ut, något hon inte ens kommenterat utan hon gjorde ju kopplingen pga din kommentar om ”livet i mig”.

  Ha en fortsatt underbar semester! Jag ser fram emot fler härliga bilder & Ps. Din mage & hela du är jättefin!

 40. Hej det var ett jädra kacklande. Så mydigt ni har det ser helt underbart ut där,Trizzi.

 41. Hmm… Ser nu att det blev ett himla liv över att det fortsatte att komma kommentarer kring hur sjutton någon kunde tro att Philia är gravid. Jag var en av dessa och nej, jag läste inte övriga kommentarer innan jag skrev. Tycker dock att Philia får höra mycket negativt oavsett vad hon skriver så även om jag hade läst kommentarerna innan jag skrev så hade jag skrivit samma sak för jag tycker verkligen inte att en person ska behöva stå ut med så mycket näthat. Är det verkligen så konstigt och fel av mig att göra det, att tala om vad jag tycker är fel och vilja skicka lite feelgood tillbaka?

 42. FridaP, jag håller med i att skicka feelgood tillbaka, det är fint. Men i samma veva så blev ju faktiskt en annan stackars tjej trakasserad. Trots att hon bad om ursäkt och förklarade att hon missförstått en mening som Petra skrev. Inte ok.
  Hälsn
  Maria

 43. Varför tog du inte med min kommentar igår, Petra? Jag tycker det är jättejobbigt att bli så attackerad för att jag missförstod vad du skrev. Jag har följt dig i flera år och alltid kommenterat positivt – för att jag verkligen uppskattat din blogg och beundrat dig. Jag är från Danmark och förstod uppenbarligen inte det alla andra förstod. Jag skrev ingen kritik av dig.
  Anna J

Comments are closed.