JET LAG ELLER MIGRÄN?

.
.
.



Beabusen softar med mamsen under fina täcket från Chhatwall & Jonsson. (Lovar förresten att återkomma med vinnaren av Chhatwall & Jonsson överkastet från My Tivoli snaart!)






Hej Tisdag!





Gud vad jag mår pyrt idag:( Alltså jag är helt yr och mår illa och har huvudvärk och vårsolen tokstrålar och det är såå ljust hemma. Inte alls trevligt idag tyvärr. Måste skaffa markiser asap. Eller mörkläggningsgardiner eller vad som helst! Beabusen klagar över halsont så vi tar det lugnt tillsammans och väntar på att få må lite bättre.









Vi är inte så pigga här hemma idag alltså…





Återkommer förhoppningsvis kryare snart!



KRAM

.

17 kommentarer till “JET LAG ELLER MIGRÄN?

  1. VÄLKOMMEN HEM!
    Det är kanske inte helt ovanligt att man åker på ett migrän-anfall när man har kommit hem från en resa.
    Det är förstås väldigt roligt att resa, men det är också en anspänning men nya miljöer, klimatet och själva flygresan förstås.
    Och skillnaden i temperatur är ju avsevärd. Därför kanske förkylningar på G också.
    Hoppas ni kryar på er snart!
    /Lotta från Sundsvall

  2. Men blä och fy.. Hoppas ni känner er pigga snart igen så ni kan njuta av vårsolen!
    Långa Flygresor brukar ju faktiskt ha en viss inverkan på kroppen..
    Hur som helst var det en himla fin ”filt” som ni myser under:)
    Kram
    /A

  3. Välkommen hem!
    Trist med migrän.
    Men så slog det mig att du har tagit Botox för att lindra din huvudvärk/migrän eller är jag helt ute och cyklar. Jag är intresserad och vet hur det fungerar för dig efter behandlingen har det blivit bättre? Jag har funderingar själv på att göra det. Snälla du skriv en rad och berätta.
    Krya på dig.

  4. Säkert efter flyresan, eftersom du är rädd så spänner du dig och då kan man må sådär sjukt illa hop med jetlagen. Hoppas det går över snart, vet hur illa det kan vara och mår själv oftast dåligt i ett par dagar, även efter kortare flygturer på ett par timmar.

  5. Usch då krya på dig! Lider själv av migrän, så jag vet hur det är.. Är det så illa att du kräks ibland med? Och vad gör du åt det, mediciner?

    Välkomna hem oxå förresten =)

    Kram Catta

  6. HEj Petra

    Kan säkert vara jetlag. När vi åkte hem från Thailand med barn första gången (=lite sömn på flyget) mådde jag så dåligt när jag kom hem. Har aldrig varit så trött, var såå snurrig i huvudet, huvudvärk och mådde så illa att jag spydde.

    Krya på dig!

    KRAM JessicaE

  7. Vad skönt att höra, reflekterade inte över just 1 april och skämt när jag läste bloggen igår. Men jag ska erkänna att jag tänkte: Är hon helt rubbad eller :-). Krya, krya!!!
    /Marie

  8. Välkommen hem fina du och fin fina familj.
    Hoppas du och lill skruttan blir friska snart.
    Kram
    Anna.P

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg