GYMBRALLA – ME LIKE

.
.
.



Bloggerskan idag!





Bon Soir!






Nu ska jag krypa upp i soffan med min cherie och se på ännu ett White Collaravsnitt men först måste jag bara tipsa om de bästa coolaste byxorna och det är de ni ser ovan:) Tres moderna med både vidd, mönster och det i leo och inte var de särskilt pricy heller och bara såå fantastiskt sköna (ja de ser ut som klassiska ”gymbrallor” från 90-talet och så ska de se ut nu:) Lätta och sitter inte åt någonstans. Jag kommer ha dem i sommar som ovan med glest stickad tröja (Hunky Dory) eller med tex svart linne och höga svarta klackar. Eller kanske bara enkelt med vit klassisk & snygg tisha:) Märket är Second Female och finns att klicka hos Isa Couture.se.


Kvällens byxtips mina vänner.



Nu blir det fruktsallad och tv-time!




Vi ses imorgon raringar!



KRAM

13 kommentarer till “GYMBRALLA – ME LIKE

  1. fast det säger faktiskt inte jag den här gången ..*ler…såg alldeles för många där i slutet av 80-talet på alla gymbyggare…hua…men tur att smaken är som baken…

    Kram
    Pernilla

  2. Supersnyggt!
    Ville bara skicka en liten hälsning 🙂 på ”gamla” vänners dag, såväl som nya 😉

  3. Fin bild på dig! Och tjusiga kläder! För er som vill komma undan lite billigare så har jag sett nästintill snarlika på H.M gör halva priset.
    Bara ett litet tips i all välmening!

    /Nazima

  4. Snygga byxor!
    Jag är lite nyfiken på hur erat badrum blev! 🙂

  5. Så himla snyggt, hoppas jag ska våga mig ut i såna också, har ett par hängandes i garderoben hemma men det känns som om jag glömt pyjamasen på mig när jag går ut;) He he.

    Kram Ullis

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg