GOOD EVENING

.
.


.

Idag!


Tjingeling!


En snabbishälsning denna kväll! 

Idag har jag haft en riiiktigt skön dag och har bla bjudit mina vänner på klassisk ”Afternoon Tea” ute i trädgården. Skratt, ljuvliga sötsaker och underbart soligt väder. L o v e l y helt enkelt.

Återkommer med mer pics imorgon:)
Ha en riktigt finfin fredagskväll alla vackra!
KRAM

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “GOOD EVENING

  1. Hej Petra, får jag fråga, pga min okunnighet. Jag ser att du har en t-shirt med dödskalle motiv – det jag undrar över är vad symboliserar den, vad vill man säga med motivet? Jag ser det på kläder, smycken, nästan överallt. Är jag insnöad och inte uppdaterad, har länge funderat över motivet. En tid tillbaka såg jag Maria- skulpturer i vart och ett inredningsrepotage, nu är det Jesus – skulpturer som förmedlar ”kom till mig”. I dessa fall har jag många gånger funderat över om de har en betydelse för dem som har dem i sitt hem mer än som en inredningsdetalj som är ”inne”. Vänliga hälsningar från en återkommande besökare på din blogg.

Comments are closed.