HELHETSBILDER

.
.


.

.


Matsalen i mellersta rummet av de tre rummen som ligger i filGod Kväll vänner!


Här sitter jag och ser ut som en använd nåldyna efter ännu ett besök hos Harmoniq (gjort Restyalane Vital igen) och bästa Dr Shina:) (hon arbetar i Stockholm också så är det någon som kanske bor där och vill veta var så hojta! Hon är BÄST) 

Tänkte jag skulle ge er lite helhetsbilder på vardagsrummet ikväll eftersom ni är flera som undrat hur det egentligen ser ut med våra soffgrupper! Vi har ingen soffgrupp på övervåningen längre eftersom vi byggde Beas rum där den var (på övre hallen och den är ganska stor). Så småningom ska vi ta bort Beas rum och hon ska få flytta in i vårat sovrum (hela övervåningen blir ”barnens”är tanken) och vi gör sovrum i gästrummet (och inreder källaren och har gästrum där istället ev tonårsrum) Men än så länge är hon en liten skrutta som vill ha nära nära på nätterna när hon kommer tassandes:).

.
Yes, så här ser det alltså ut. Tre rum i ett i fullt söderläge och de är väll tillsammans typ 80 kvm (och vi behöver skaffa markiser egentligen för det är såå ljust här när solen skiner) Längst bort är tvrum med Ikeasoffan, i mitten matsal och närmast soffgruppen med Ghostsoffan och öppna spisen. Hoppas att ni som undrat förstår hur rummet ”hänger ihop” nu!:)


Nu ska jag natta mina små nyduschade älsklingar i deras renbäddade sängar. Pussa och krama och snusa på dem lite. Bästa stunden på dagen!:)


Önskar er alla en skön kväll!
KRAM

34 kommentarer till “HELHETSBILDER

 1. Tack för jätte fina bilder! Ert vackra hem blir ännu vackrare med helhetsbilderna. Nu ser man rymden på ett annat sätt! Bra idé om att samla barnen däruppe!Så mysigt för dem att få en egen övervåning och vad roligt att man kan få helt ”nya” rum genom att flytta runt i huset. Alltid kul med förnyelse! kram 🙂

 2. Så fint!!! Har samma matsalsbord som du och undrar va den fina ”brickan” kommer ifrån??

 3. Älskar Det :))) vart kommer dom fina tavlorna ifrån ?
  Kram emmeli r

 4. Ja. Det är så snyggt hemma hos dig så man baxnar lite.

  Vart köper du så tunna vita ramar till affischerna du har? Är det från nätet? Jag har svårt att hitta just sådana i butik så kanske är beställa på nätet som gäller?

  Kram fredrika

 5. Åhh vad du har fixat fint… man blir så lugn av färgskalan. WOW!
  Ha en härlig dag!
  KRam Kamilla

 6. Hur många Restylane behandlingar ska du göra, och får du några blåmärken?

  Trodde man gör 3 behandlingar, jag har gjort 2, ska göra en till.

 7. Hej!
  Vilket jätte-fint hem du har!!
  Undrar över mattan som jag sett i flera inlägg (den från My Tivoli), har för mig att du visat även en ljusare variant…?
  Vet du om den finns att köpa hos dom, hittar den inte i deras web-shop? Den ljusare varianten skulle passa utmärkt i mitt TV-rum 🙂
  /Anette

 8. Underbart, kul att se helhelsbilderna! Vackert, så vackert! Nu är jag nyfiken på fler bilder från nya badrummet också!

 9. Hej!!
  Så fint och fräscht du har det!!!
  Jag har en fråga!!! Tänkte höra med dig om du skulle kunna ta lite bilder från dina föräldrars hem!! Älskar deras stil med mkt färg och många möbel klassiker:)))
  Det hade varit helt underbart!!!
  Kram

 10. Hej! När kan jag flytta in? Är rätt liten av mig och nöjer mig med ett av de mindre rummen 😉 ursnyggt!

 11. Å så snyggt! Kan inte få nog av all inspiration som du bjuder mig på! Älskar din stil!

 12. Vilket underbart soffbord (sista bilden), vart kommer det ifrån? 🙂

  /B

 13. Hej!
  Vilket fint hem och fina barn du har!
  Måste fråga dig om ditt v-rumsbord (House Doctor). Är det känsligt? Kan Ni ha ett glas med saft/läsk/vatten och tillhörande ”fredagsmys” utan att du måste lägga något över bordet. Räcker impregneringen från fabrik? Vänligen Sara

 14. Hej!
  Vilket fint hem och fin familj du har!
  Måste fråga dig om ditt v-rumsbord (House Doctor). Är det känsligt? Kan Ni ha ett glas med saft/läsk/vatten och tillhörande ”fredagsmys” utan att du måste lägga något över bordet. Räcker impregneringen från fabrik? Vänligen Sara

 15. Hej! En liten fråga, är du nöjd med din Ghost soffa? Är den bekväm att sitta i? Är tyget lätt att tvätta? Funderar på att köpa en själv. Du har ett mycket vackert hem, Mvh/Anette

  1. Tack!:) Vi är hemskt nöjda med spöket faktiskt. Den är så cool och skön och det är bara att tvätta överdraget i tvättmaskinen när det behövs. Det är ju ingen stram soffa utan en lite stökig soffa och det är det jag gillar:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg