WELCOME! BIENVENUE!

.

.

 

Skärmavbild 2013-06-16 kl. 20.51.55

 

Välkommen bloggisar till min nya helt egna blogg!

.

Ja så känns det faktiskt för Hop ligger numera på en egen portal – hurraaa!

Portalen är dock inte helt min utan den är min och Emmas för det är vi som tillsammans driver Elsas Entourage. En portal vi kom på att vi skulle starta för att vi kände att vi  verkligen ville och att vi kunde! Varför den heter Elsas Entourage? För att den är gjord med kärlek och i minne av en vacker person som betydde mycket.

.

Vi vill att alldeles tokfärska Elsas Entourage ska vara ett ställe där ni kan bli inspirerade av både det ena och det andra och där ni känner en skön mysig känsla och att portalen är strösslad med vänlighet. För det är vår högsta önskan, både Emmas och min, att allt som skrivs och visas på EE är med hjärta och med värme och att ni ska må bra när ni tittat in här!

.

Tillsammans med Valerie, Inredningsfrun, Michelle, Ranelidskan och Fru Sederblad hälsar vi er välkomna till Elsas!(och att ni har överseende med ”buggar” som ev finns och som kommer rättas till a.s.a.p).

.

.

Nu ska här skålas i skumpa!

.

.

Thank you Eddiedarling

.

.

KRAM

.

.

.

.

31 kommentarer till “WELCOME! BIENVENUE!

  1. Ni gjorde det! Och de blev så jäkla bra! Är så glad att få vara med <3

    Klart det ska skålas för Elsa!

    Kram

  2. Stort grattis till denna nya kanondomän som jag är så glad att få ta del av! Jag har varit inne på din blogg, Petra, många gånger och fått mängder av inspiration. Jag tror starkt på det här samarbetet! Grattis till er alla!

  3. Spännande! Önskar er stort lycka till!! Ser fram emot inspirerande läsning som det alltid är på HoP.

  4. Jätte grattis till nya portalen !!!!
    Kommer att bli såå bra :)))

    Kram Thess

  5. Grattis! Det skall bli roligt att följa ert arbete med portalen!

  6. Så jättekul:) Tycker att det är en superkul idé att ni samlas under samma tak:)
    Kram och Lycka till!

    Susanne

  7. Grattis!!!!! Detta kommer bli kanon 🙂 Och vad rörande historia bakom namnamet. Känner igen mkt av det….& just det där med kramandes… Fast i mitt fall – farmor (som jag saknar som en tok sen 3,5 år tillbaka)
    Stor kram & massor med Lycka till!

  8. Grattis!!!
    Alla mina favvo-bloggar på ett och samma ställe! Ni är såå duktiga tjejer…ska bli roligt att följa er här!

    Kram Karin

  9. Vad roligt och inspirerande att följa Eran nya blogg. Tack för alla fina ord och bilder ni delar med er och även recept och inredningsinspiration, duktiga Ni och Lycka till. Från en Skåneboende pensionär som med glädje läser era bloggar vid morgonkaffet, det har blivit tradition, morgontidningarna har jag glömt…. nu är det nätet, och vad det är trevligt och sällskap. Vill tipsa er om en så vacker Blogg som jag tittar in på varje dag. dustjacket attic

  10. Jag hittade hit i går via Emmas instagram och jag kan säga att er nya portal redan är en favorit 🙂 Vilka underbart fina bilder du delar med dig av! Tokgillar ert hem 😉 Lycka till med EE!!! Kram Anna

  11. Stort grattis och massor av lyckönskningar! Portalen är superfin!

    Kram Malin

  12. Stort grattis och massor av lyckönskningar! Portalen är superfin!

    Kram Malin

  13. Grattis till er nya baby! ska bli mysigt att hänga här med er! Stort lycka till!! varmaste sommarkramen camillaxx

  14. Jamen hur galet coolt är inte det här då!? Supergrattis och varmt lycka till!

    Kram Lena

  15. Test test,, förra hälsningen kom inte med och jag måste gjort någe fel. Om det inte va så att du redigera bort mig 😉 grattis kramar till ert nya.
    Gamla västkusts kompis

  16. Du har glömt att hänvisa hit på din gamla blogg!! Hade inget aning om att du flyttat och har tänkt att nu måste du har råkat ut för något eftersom du inte uppdaterar… Men nu har jag alltså förstått varför:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg