MIDSOMMARDRÖM OCH NYHETER

.

.

..

Tjingeling vänner!

.

,

Hur trivs ni här på min nya blogg finingarl?!:)

.

Jag som tidigare har använt blogspot har ju ganska mycket nytt och spännande att sätta mig in i men jag tycker det går riktigt bra. Känns som Hop-känslan är kvar tycker jag och redan som ”hemma”:)

.

Det som bla är nytt och som jag håller på och lära mig är att jag har en funktion där jag kan ”tagga” allt jag visar om jag vill. Alltså härleda saker, mat, inredning, kläder, människor etc till andra, bloggar, sajter och butiker. Hur smidigt och hightech som helst! Ni ställer bara er pekare på bilden för att se om den är taggad. Om bilden ovan är det så har jag gjort rätt, annars får jag väl göra om hihi:) Klänningen är hur som helst ett reafynd och ska få följa med på midsommarfirande på Gotland om ett par dagar för tänk, vi har redan Midsommarveckan nu! Den kändes bara så P med sitt diskreta zebramönster, lite lite glitter i ringningen och i en skön lös lång modell som passar när man ska leka runt med skatter och picknicka i gräset bland raukar. Läängtar:)

..

.

IMG_8622-5

..

Grått idag! Hoppas det blir finare väder i slutet av veckan eller hur?

.

.

Nu – tvättstugan! (Hu)

.

See U later!

,

.

KRAM

.

.

.

33 kommentarer till “MIDSOMMARDRÖM OCH NYHETER

  1. Vilken underbar idé att gå samman i en gemensam portal!! Och bara såna braiga bloggar som man älskar att läsa. Härligt! Fin klänning och hoppas vi får följa med till Gotland!!/ Lotta från Sundsvall

  2. Jag gillar nya formatet på bloggen – det är bara en sak som jag undrar om ni kan fixa: foton syns inte om man använder Feedly som rss-läsare. Det gjorde de i din gamla blogg. Är det något ni kan fixa?

    1. Vad kul att du gillar nya utseendet!:) Bär det gäller Feedly så tror jag att det bara är de taggade bilderna som inte syns just? Det ska det ju göra också, ska kolla upp det direkt.

      Kram

  3. En liten petitess bara: du förkortar alltid bloggen med ”HoP” i texter, men i blogghuvud och presentation står det ”Hofp” (jag vet, fånigt, men är man-jag- språkpolis så:-)

  4. Jättefin klänning. Den klär du verkligen i! Har just hämtat ut min midsommardröm från CL 😉

    Kram Lena

  5. Hej Petra! Har följt din blogg i flera år nu och gillar den skarpt! Nya sidan är jättefin, men tycker texten är liten och när man förstorar (jag läser den i min IPhone) så är själva spalten så bred att man inte kan läsa hela texten på en gång! Är det fler som upplever det så och kan man fixa det? Kram Sofia

  6. Åh, så fin klänning!

    Och GRATTIS till nya sidan, det gjorde ni bra! Riktigt bra =)

  7. Wow vad du är snygg i din klänning! Ingen kan tro att du är en 3-barns mamma.

    Mvh Camilla en 5-barns mamma som försöker göra plankan var och varannan kväll för att överhuvudtaget ens komma i en klänning…

    1. Tack snälla snälla du för dina ord! Magen syns dock tack och lov inte i den här modellen för här behövs det minsann göras plankor också:)

      Kram

  8. När man läser i Iphone har man ingen pekare så då kan man inte se vart du taggar , går det att göra alla nöjda gm att både tagga o skriva var grejerna är o från ?

    1. Går det inte att använde fingret på taggen på Iphone?:S Ska undersöka saken asap!

      Kram

  9. Fint tycker jag! Jag gillar funktionen med ”tagen” att hitta vidare:)

    Ha en skön dag!
    Camilla/Stilitiden

  10. Kära Petra, en så härlig blogg som jag gärna läser, alltid i iPhone format. Men nu blev det suddigt;( när man zoomar in text så blir den tyvärr suddig, bilderna också. Hoppas att det går att fixa, har inte haft problemet tidigare. Ha en strålande sommar!

    1. Tack för dina snälla ord och jag ska undersöka det där med texten asap! Klart ni måste se!

      Kram

  11. Hej! Blev så sugen på att köpa klänningen – den är ju urfin! Hittade den dock inte på hemsidan, är den slutsåld tror du? Har du köpt den nyligen? Tack för en härlig blogg och all inspiration den ger mig!

    1. Tack söta för din glada hälsning! Klänningen verkar ju slut nu tyvärr, jag köpte min för någon vecka sedan.

      Kram

  12. Hej där! Måste tacka för en jättefin blogg och inspiration i massor! Klänningen är klockren på dig, jättefint! Kikar in snart igen!:)

  13. Tack för svar ang tagg men jag förstår dock inte vad för tagg på Iphone du menar jag skall hålla fingret på. Vore jättebra om du kunde hjälpa en oteknisk med den detaljen .

  14. WOW! Så snygg klänningen var på dig! Verkligen ursnygg och en sån man måste se LIVE för att se storheten i den 🙂
    Underbart steg att öppna en egen portal med Emma! YOU GO GIRLS!!
    KRAM!!

  15. Den otekniske vill bara informera om att det funkar med fingret på Iphone, behövde bara ” öva” lite ….:)

  16. Hej
    Vore bra om du skrev var du hittade din vackra klänning….
    Trevlig midsommar
    Stina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg