MORGONDOPP & FINFINA NAGLAR

.

.

.

IMG_9650

..

Detta är min nya ”sommarläsning”; The Great Gatsby. Filmen med Leonardo di Caprio hade filmpremiär för inte så länge sen (jag var faktiskt bjuden på den:) och nu så tänkte jag läsa boken innan jag ser filmen.

.

..

..

Tjingeling soliga Söndag!

.

.

.

Idag väcktes jag av att en stor rödhårig katt sprang runt som en tok i rummet där vi sover! Fyy så rädd jag blev:) Är ju inte alls rädd för katter egentligen men när de helt plötsligt finns där de inte alls ska vara eller man alls inte är beredd på det så är det ju lite småläskigt. Är ju lite mer av en hundmänniska också:) Skulle såå gärna ha hund igen (har ju haft bla en Weimaraner och mina föräldrar hade hund länge). En toksnäll brun mysig labrador vore verkligen drömmen men H är tyvärr allergisk så det får fortsätta var en dröm.

.

.

Idag har vi en urfin dag hör på ön och jag ska strax trippa ner till havet igen (är hemma en kortis för att hämta dricka och titta till er också så klart:)

.

.

.

.

IMG_9668

.

Och som ni ser så är mina naglar alldeles nyfixade och fräscha och jag älskar verkligen den känslan:) De är nu förstärkta med permanent gelélack och med klassisk fransk manikyr och gjorda av gulliga Ulla-Pia på Salong Vasastaden i Västerås och hon är bara helt enkelt bäst på naglar. Ring henne på  021-470 65 78 och boka tid!

.

.

IMG_9686
.
På väg ner en sväng till stranden för att sola och bada och ja, bara njuta av allt. Mår såå bra när jag är här, absolut total avkoppling:) (Mina solisar med leoprint är från Triwa Creative Lounge.se, väska Lexington och badrocken är minsann från Nynäs Havsbad:)

.

.

.

Vad gör ni just idag vänner!? Har ni semester eller den kanske börjar imorgon? Eller tar ni den senare i sommar? Berätta gärna!:)

.

.

.

Ha nu en riktigt skön söndag!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “MORGONDOPP & FINFINA NAGLAR

  1. Jag är i bilen på väg hem efter en helg av midsommarfirande med bästa vännerna. Vi käkar choklad, sjunger sånger och längtar efter att få vara hemma! Så härligt ni har det. Kram!

  2. skulle visa några väner ditt fina kina skåp samt de svart vita skåpet du har i köket ..men när man går in på din gamla blogg så hoppar man automatisk hit till din nya ..suck …å när jag då ser att de är länkat till gamla inlägg härifrån blir jag glad å klickar in mig där ..men man kommer inte dit utan de blippar till å så är man här på nya bloggen igen ..är de nått ni kan fixa till så man kan strosa runt bland gamla inlägg å gamla bilder ??
    trogen läsare

    1. Jag vet att det är lite buggar här och där, som med arkivet, och vi jobbar på att det ska bki fixat så snart som möjligt. Håll ut!:)

      KRAM

    2. Jag vet att det är lite buggar här och där, som med arkivet, och vi jobbar på att det ska bki fixat så snart som möjligt. Håll ut!:)

      KRAM

  3. Här har det inte gått i många knop idag. Softat. Pratat med äldsta sonen och flickvän, som övernattat. Nyss har jag och dottern gjort ett ryck och fortsatt förbereda trädäcket för oljning. Det är stooort så det tar tid att bara göra rent. Puh!

    Kram Lena

  4. Vad härligt det är att titta in här, jag blir alltid så inspirerad och glad! 🙂 Idag har jag inte gjort ett skvatt, jag har bara suttit i hammocken och bläddrat i Lantliv. Eller jo, jag har bakat kanelbullar också, bara för att det var så länge sedan sist. Det där bageriet ser himmelskt ut! Om du inte har provsmakat den där äppelmusten de säljer från Kivikås – gör det! När den serveras iskall finns det ingen godare äppelmust än den. 🙂 Kram!

  5. Jag vill så gärna se The great Gatsby men kanske boken är ett bättre alternativ till en början. Har inte koll på vilka filmer som visas här i Spanien. I dag har vi växlat mellan poolhäng och muffinsbak.
    Kram

  6. Ser fantastiskt härligt ut! Här bär det av till la Italia imorgon och jag har faktiskt lite resfeber nu, men jag längtar också så mycket. Ha en fin semester!

  7. If h is allergic to dogs you could consider a spoodle a cross between a cocker spaniel an a poodle this breed is non shed. I have bad asthmatics and allergy sufferers in my house and this dog is perfect. You can see some pictures on my blog if you wish to see what he looks like. They are lively and full of personality. Have a fun holiday

  8. Är oxå på Gotland (första gången i mitt liv) bor på Totts hotell i Visby. Helt underbart. Har följt din blogg i många år och du har fått mig att vilja åka hit till paradiset. Om jag stöter på dig kommer jag fram och hälsar. Vilket är ditt bästa Gotlandstips? Kram Sandra

  9. Vi är faktiskt på Gotland! Du har fått mig att vilja åka hit i flera år. Vi bor på Totts hotell i Visby. Ser jag dig kommer jag fram och säger hej!! Du har inspererat mig till mycket! Vilket är ditt bästa Gotlandstips? Kram Sandra

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg