TODELOOOOO

 

..
.
.
IMG_0711-2..

 

Dagens kläder i svart/vitt! Kjol gammal av glömt märke och linne  5 Preview Isa Couture.se.

.

.

.

God Kväll raringar!

.

.

.

Här har vi precis haft ännu en mysig middag och mumsat tacos med massa goda tillbehör (brukar köra typ allt och bla koriander, guaccamole och pressad lime, dessa är ett måste tacotillbehör för mig:) Nu vankas det filmen Små Citroner Gula på dvd:n. Någon som sett den? Kom ihåg att jag och vännerna pratade om att gå och se den på bio men det blev aldrig av. Filmen verkar ju såå bra så nu får vi se om den lever upp till föväntningarna här:)

.

.

. 

.

 

IMG_0738


.

Dagens smycken var armband från Hipanema Modesto.se och ring Pushamtaaha Creative Lounge.se.

.

.

,

Hoppas ni njuter kvällen så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “TODELOOOOO

  1. Hej!! Nu när du är på Gotland vill jag bara tipsa om butiken friendhs som flyttade till gamla restaurang brinken på Södertorg i Visby. Har Odd Molly, filippa k, noa noa, valerie och många fler märken. Min mamma som driver butiken och hennes kollega följer helhjärtat din blogg. Butiken är jättefin! Mvh Evelina odd molly

  2. Fint linne på vackra dig, och armbandet du har gillar jag också.
    Härliga sommarbilder, Ha en toppendag! Kramen Paula

  3. Filmen är jätte bra, men lite sorglig! Du ser verkligen så sommar fräsch ut! Kram Anna från Bohuslän

  4. Förlåt nu stalkar jag dig med kommentarer, men jag har inte läst hos dig på länge. Måste säga att jag har också det där linnet från IsaCouture, älskar det! Men eftersom det är lite genomskinligt så tycker jag det är svårt att veta vad man kan ha under, vit behå går det? Är det snyggt om det lyser igenom? Har så svårt för sånt där, vad som funkar och inte.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg