I GLOSSYBOXEN

.

,

,

IMG_0810
.IMG_0804-2

.

.
.
Min första Glossybox fick jag igår! Är det någon annan som prenumererar på dessa läckra små ”skönhetslådor”? Den ovan är junivarianten och nu ska jag hoppa in i duschen och sen testa lite ljuvligt Bliss Bodybutter som doftar av citron (vinnare vid Elle Beauty Award och används bla av snyggingen Sofi Fahrman), smörja in läpparna med lite Fig & Rouge Lip balm och locka ögonfransarna med fransböjare från Emite! (Det har jag faktiskt aldrig gjort i hela mitt liv och jag väntar med spänning på att se resultatet!) Efter det blir det en tur till Pigge Werkelins nya äventyrsgolfbana:)

.

..

.

Ha en fin eftermiddag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

23 kommentarer till “I GLOSSYBOXEN

  1. Än har det inte hittat hit någon box. Är lite tveksam till om det verkligen är något att ha men när du skriver vad som är i låter det ju onekligen intressant.

    Kram Linda

  2. Halloj!
    Jag har haft den sen det började, minus allra första boxen. Men nu har jag sagt upp den. Första box som jag inte får är denna nu i juni. Har trivts med den länge men kände nu efter ett och halvt år lite mätt på det. Är väl ofta lite mer än hälften av produkterna som jag gett bort till andra eller kastat. Så det kändes lite att det räckte nu. Men gillar koncepet. Tyckte att jag fick väldigt mycket smink och då med färg som jag INTE gillar. Så som starka läppstift, ögonskuggor och nagellack. Jag är också mörk i hyn men får ändå lite då och då foundation som passar för ljusa enligt mitt tycke. Men andra sidan fått flera bra hårprodukter 🙂 Hår produkterna är de som jag är mest nöjd med.

    Kram och ha en fortsatt fin dag!

  3. Hej, Jag undrar vad det är för storlek på kaklet i ert nya badrum/ Camilla

  4. Kul! Jag har tänkt på det länge men inte slagit till. Skulle passa mig bra eftersom jag själv är så dålig på att testa nya produkter.

    Kram Malin

  5. Vad kul att se vad du fick i din box, jag väntar också på min första med spänning och fick avisering att den var på väg idag. Ha en trevlig kväll!! Kram Marit

  6. …måste kolla in…låter kul och håller med föregående inlägg, dålig på att testa nytt…

  7. har haft boxen snart ett år. Bra som komplement till egna produkter. Ibland är det bra med små förpackningar till resor också. lite lyx och spännande varje gång den kommer. Vilken box har du? jag kör den ”klassiska”/ Lotta från Sundsvall

  8. Jodå, har varit prenumerant för ett tag sedan. Men slutade i början av året. Läppbalsamet i denna låda köpte jag på apoteket för ett tag sedan, och gillar det massor.
    Mamma C

  9. Jag har prenumererat i nästan ett år nu. Alltid lika lyxigt att få den bland alla räkningar varje månad 🙂

  10. Hej.
    Snälla du, kan du skriva med större bokstäver i din blogg!!!!!
    Med vänlig hälsning, A-K

  11. Har beställt min första, väntar på den och önskar sååååå att jag också får fransböjaren…

  12. Aha, var skickar man efter dem? Och vad kostar det ungefär? Bliss produkter fick vi på hotellet i USA 🙂 det luktade så gott o var så skön 🙂

  13. Jag har också haft Glossybox sedan de började och är jättenöjd. På något sätt lyckas boxarna alltid innehålla sådant jag saknar för tillfället. Bra sätt att testa på nya märken också. Ser fram emot juli-boxen som också den är designad efter inspiration från Le grand bleu.

  14. Helt klart värt den lilla slant som den kostar.
    Lite roligt med en present i början av varje månad:-) Och 11 åringen står med önskeblick varje gång JAG öppnar. Hon tar tacksamt mot allt det som jag inte vill ha.
    I bland är det dessutom riktiga fynd i asken. Fick en Tan Can för ngn månade sedan, GRYM! Såg att du just fått brännan fixad. Den är en riktig life saver om sommaren regnar bort på landet.

  15. Hej!

    Jag har precis börjat min prenumeration så jag väntar med spänning på Juliboxen.

  16. Hej!

    Var på GOtland hittar man äventyrsgolfen, ska dit nästa vecka, och tar gärna emot tips!

    / Charlie 🙂

    1. Det är verkligen en pyyytteliten äventyrsgolfbana och den ligger i Slite:)

      KRAM

  17. Japp här kommer det en liten Glossybox varje månad. Det är så härligt med den lilla överraskningen varje månad. Visst ibland är det saker som inte passar men då blir det små presenter till andra som blir glada. Kul att testa på olika saker som man inte skulle gjort annars. Och nu med temaboxar är det ännu bättre. I den du fick nu som var som en tavla i locket, guldiga boxar, silriga boxar och den som kommer i juli verkar ju ha hav/strandtema men turkosblå box, den ser jag fram emot. Boxarna är ju i så fina så de kan man ha smycken eller annat i sen eller ge bort presenter i.
    Kram Halvan

  18. Japp här kommer det en liten Glossybox varje månad. Det är så härligt med den lilla överraskningen varje månad. Visst ibland är det saker som inte passar men då blir det små presenter till andra som blir glada. Kul att testa på olika saker som man inte skulle gjort annars. Och nu med temaboxar är det ännu bättre. I den du fick nu som var som en tavla i locket, guldiga boxar, silvriga boxar och den som kommer i juli verkar ju ha hav/strandtema men turkosblå box, den ser jag fram emot. Boxarna är ju i så fina så de kan man ha smycken eller annat i sen eller ge bort presenter i.
    Kram Halvan

  19. Har haft Glossyboxen i snart ett år. Tycker om den lilla mysiga egostunden man får. En dal saker har jag gett bort, men det mesta har jag testat. Super mys att få. 🙂
    Något, om man har möjlighet, man kan unna sig.

  20. Jag har gett bort i present och det blev väldigt lyckat:))
    Den där body buttern lät fräsch och somrig!! Lycka till med golfen;)

    Kram Fredrika

  21. Jag har också boxen sen några år. Ibland blir jag lite besviken, ofta läppglanser och hårprodukter men sen plötsligt smäller det till. Har en liggande som jag inte kunnat öppna än, måste vara denna, fast det skiljer lite emellan dom ibland har jag märkt. Vem som får vad. Men gillar man paket och överraskningar som jag så är det perfekt 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg