PÅ VATTENLAND

.

.

.

IMG_1130

..

.

En glad sommar Lo Lo på Kneippbyn igår!

.

.

.

.

.

Tjing Söndag!

.

.

.

Sorry vänner för ingen uppdatering igår!! Var ju borta hela långa dagen och det hanns liksom inte med att titta in till er.

.

.

Idag har vi en helt fantastiskt vacker dag på Gotland, det är tokhett och alldeles vindstilla och sttax ska vi packa in oss i bilen för att åka till någon solig stran på Fårö. Men först några bilder från igår då vi var på Kneippbyn Vattenland bla. Det ligger precis brevid Pippilandet vid campingen men vi delar upp ”landen” på två dagar och tar Pippivarianten någon annan dag. Det räcker gott och väl med att bara bada för oh my vad skatterna badade! (Jag badade inte alls mycket utan låg mest i solen och läste och åt mjukglass, det jag gillar bäst. Är ju inget stort fan av ”gemensamhetspooler” som några av er säkert redan förstått:)

.

.

.
.IMG_1085-2

.

.

Det var fler som gillade att softa och mumsa glass:)

..

.

IMG_1124

.

.

Exotisk feeling på sommarlandet med palmer (Gotland kallas ju för ”Kalkstenshawaii”:)

.

.

IMG_1135

.

.

Älskade (knasiga) familjen igår!

.

.

.

Efter sol och bad så åkte vi lite söderut och åt på en jäääättemysig restaurang som måste få ett eget Gotlandstipsinlägg. Återkommer senare med det för nu blir det plagen!

.

.

.

Ha en alldeles strålande fin dag raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “PÅ VATTENLAND

  1. Helt befogat med inläggsfritt under livets allra härligaste dagar, njut!
    Måste säga att du ser fantastisk fräsch ut i håret, ja hela du, och klänningen du har på dig ser sååå snygg och skön ut, tummen upp!

    Ha det fortsatt härligt med dina darlings,
    Kram C

  2. Maravillosas fotos Philia…no hay nada como un parque acuático para disfrutar del verano, sobre todo los niños. Veo que el tiempo es perfecto por la isla de Gotland, totalmente veraniego, como por aquí en España, hoy tenemos 32º…Por cierto, me encanta tu vestido negro, precioso. Te queda muy bonito…Feliz domingo, para ti y tu familia…
    Saludos
    Matilde
    http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  3. Vad härligt det ser ut. Den svartvita bilden är så underbart somrig.

    Jag klarar inte heller av att bada i offentliga pooler. Badhus och gemensamma duschrum står inte heller särskilt högt på gillalistan. Här är det Mannen som åker med barnen och badar.

    Här har vi varit och spelat minigolf på Ängsö camping. Vi åkte förbi Ängsö slott men består det bara av de två ”mindre” vita byggnaderna som man ser från vägen?

    Ha det gott i solen!
    Kram Linda

  4. Tvättade min Lexington väska först för hand, den blev fläckig. Sedan i maskin och då gick den sönder. Hur har du hållit din väska fr i somras så ren !??

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg