LEVA LIVET!

.

.

.

IMG_2120

.

IMG_2093-2

..

IMG_1958

.

IMG_2024

.
.

Leva Kungslador strax utanför Visby – här var vi igår! (Lo Lo var klädd i Scotch R Belle Luckylittleme.se och sandaler från Zara.se. Jag hade Pleasejeans Countrydreams.se, kofta By Malene Biger Factorymalmo.se, linne 5 Preview Isacouture.se och skor Vince Camuto Lalujo.se)

.

..

.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

Bästa dagen idag! Fast nu är det ju semester och bästa dagen typ hela tiden för ojojoj vad man gör fredagsmysiga saker tillsammans nästan varje dag och äääter massa fredagsgott. M.a.s.s.a gott. (Tur att jag springer en massa också för annars vet jag inte hur den här semestern skulle sluta när det gäller kilon:)

.

Igår var vi  och åt gott igen, på Leva Kungslador i Visby. Ett ställe som verkligen är jättefint och mycket mycket barnvänligt (och populärt). I en gammal gård finns det en del små butiker med lite inredning och olika ekologiska produkter att äta och smörja in sig med men framförallt så finns det en restaurang och ett bageri. med jättebra mat! Stenugnsbakat bröd (mycket poppis just nu:) och bullar, smörgåsar och kakverk och en heeelt fantastisk lunchbuffé. Det mesta var vegetariskt och det fanns hur många röror och såser och sallader som helst och allt var verkligen tip-topfräscht. PPPPP för den buffén!:)

.

.

.

.
.

IMG_1970-2

.

IMG_1999-2 .

IMG_1953

 

IMG_1968-3

,

IMG_1995-2

 

IMG_1960

. .

.

Jättecharmigt och och bord dingnade av olika godsaker i restaurangen. Ett verkligt tips till alla småbarnsföräldrar. Stora ytor, ganska hög jazzig skön musik, leksaker lite här och där och världens godaste kaffe och pannkakor (för de barn som inte gillar grönt) med hemkokad hallonsylt och perfekt lättvispad grädde. Kunde suttit där och ätit hela dagen:)

.

.

.

IMG_2041

 

IMG_2026
.IMG_2079-3.

IMG_2084

.

IMG_2070.

.

Ännu en underbar dag alltså och ännu ett riktigt bra Gotlandstips till er!

.

.

.
.

Nej nu ska vi fånga dagen här!

.

.

.

Ha en härrlig fredag snyggingar!

.

(och Stort grattis finaste A på din dag!)

.

..

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “LEVA LIVET!

  1. Mysigt med ett besök på Leva! Mötte dig och familjen på väg ut till parkeringen efter lite shopping i centrum 🙂 Lika vacker live som på alla bilder! Tack för en underbar och inspirerande blogg! Roligt att få följa dig i livet (nästan följt dig från starten 😉 och att du håller till på min ö 😉 Kramar

  2. Leva är en favorit helt klart! Tyvärr kommer jag inte dit just nu då jag själv jobbar varje dag…men då är det härligt att få följa med på ett hörn genom dina fina bilder!!

  3. Otroligt vacker bild på din dotter när hon gungar, både ljus och motiv! Måste berömma dig för din inspirerande blogg, alltid lika roligt att kika in!

  4. Jättesnygga Please-jeans! Vad har du för storlek och modell/färg i dem?
    Älskar att läsa om ert Gotlandsmys!

    Kram och tack för en underbar blogg <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg