MORGON I KÖKET I HUSET VID HAVET

.

.

.

IMG_2967
.
.

Köket i det stora gamla sommarhuset är bland det hemtrevligaste jag vet! (Och det är jag som har målat den där pärlsponten så där mjukt grågrönt för x antal år sedan) Det är charmigt och ganska stort med sekelskiftskänsla och med trasmattor och alltid ett färskt Levain på bänken:)

.

.

.

.

.

Gooood Morning tisdag!

.

.

.

.

Haha, känns som mina inlägg börjar gå i ett nu; soolen skiner och vi ska strax till stranden:)

.

.

Vi vaknade ganska sent idag och det var nog för att vi somnade ganska sent ,mätta och nöjda  efter en kväll då vi frossat i asiatisk mat inne i Visby. Restaurangen vi besökte igår heter SURFERS (på Södra Kyrkogatan och ni som följer mig på Insta vet ju redan allt detta) och maten var  verkligen heelt fantastiskt. Man beställde in olika små rätter (lite som på Miss Voon i Stockholm) och jag åt biff, rättikssallad, revbensspjäll och räkbollar och detta rekommenderar jag verkligen. PPPPP+ blir betyget (och inredningen är helt crazy med thai-kitchplastblommor, marocko mixat med jamaicanstyle. Crazy och jättemysig:) Mums. Sen så var ju också och hälsade på Pippi men de bilderna kommer i ett senare inlägg!

.

.

.

IMG_2978

.

.

.

.

Ha nu en riktigt finfin dag!

(och tänk, idag har halva sommarlovet gått. Det är alltså lika mycket kvar av lediga sköna sommardagar innan skolan börjar och hurraa ropade skatterna när jag berättade det nyss!:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “MORGON I KÖKET I HUSET VID HAVET

  1. Skön känsla, vedspisen! Min far har likadan i det över 100 år gamla huset i fiskelägret som går i arv i släkten. Nostalgi, barndom:) Gillar den grågröna nyansen på köksluckorna!

    Ha en fin dag!
    Camilla /Stilitiden

  2. Hej! Tack för tipset om skorna från Scorett, har precis fyndat ett par på rea, wwiiii. Faktiskt mycket snyggare på fot än på hyllan…;) och tack för en mysig blogg.

    Kram från Halmstad.

  3. Hejsan! Vill så gärna följa dig på Insta men jag hittar dig ej./ Lotta från Sundsvall

  4. Köket är så vackert (tänk att jag stått där!:) och vilka undersköna semesterbilder du bjuder på, Petra!
    ps. så fint ni har det i nya portalen

    Knus

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg