IDAG HAR JAG

.

.

.

.IMG_3165-2

 

.

Varit i den Blå Lagunen här på Norra ön och badat! Mycket fin badplats som ligger i ett gammalt vattenfyllt kalkbrott (Klänningen är från Second Female Creative Lounge.se)

.

..

 

IMG_3137

.

.

Och så har jag legat och solat och kikat på…

 

.

 

IMG_3126

.

.

Mina älsklingar som ääälskar att bada i det turkosa sötvattnet i Blå Lagunen

 

.

 

IMG_3193

.

.

Så kom Trulle och jag fram till att vi nog var ganska hungriga (finns absolut inget drickbart eller ätbart att köpa i Blå Lagunen)

 

..

 

IMG_3203

.

.

Så vi åkte till ett galleri! Ja inte för att äta men vi åkte förbi galleriet/butiken i vackra Hau och då var jag ju tvungen att kika in:) Kostnärens arbetsplats var iaf så här fin.

 

.

.

IMG_3207-2

.

.

Så hittade jag ett hudvårdsmärke som jag inte sett tidigare och fastnade för den här handsalvan som doftar yummie och som har en lite snyggelisnygg guldig tubförpackning (bara en sån sak:)

 

 

 

IMG_3228-2
.
.

Vi bestämde oss för att snabbt stilla den värsta hungern med glass i Fårösund (ja är det semester så är det:) Och jag valde gotländsk salmbärs och saffransglass och oooooh, såååå gooood den var! Nom nom nom.

.

.

.

Sen så åkte vi hem och grillade lite och nu blir det kvällstur med båten!

.

.

,

Vad har du gjort idag vännen? Berätta gärna, det är alltid såå kul att få era hälsningar!:)

.

.

.

Härlig kväll önskar jag er alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

22 kommentarer till “IDAG HAR JAG

  1. Takk for alle gode tips om steder å bade, spise og ha det kult! Kanskje du har noen shoppingtips for Visby også? Vi håper været holder seg like fint til det blir vår tur til å dra til Gotland 🙂

  2. Oh, vilket underbart badvatten och vilken härlig dag ni har haft!

    Själva har vi besökt flygmuseet i Linköping och det kan jag rekommendera även för de som inte är så teknikintresserade.
    Sedan även ett stopp i Gamla Linköping som var så vackert och till barnens glädje även Cloettas fabriksförsäljning av godis! 🙂

  3. Här har jag tillbringat några timmar på Salong Unik och resultatet kan du se på bloggen imorgon förmiddag. Så nöjd! :0)

    Barnen och Mannen var till ett utebad med pooler men det hoppar jag gärna över. Solar hellre hemma eller på någon fin strand.

    Kram Linda

  4. Har fikat med dotter, mamma och hennes sambo på ett mysigt lokalt café i Ås utanför Östersund. Här är vädret allt annat än bra, men fika och grillning mellan skurarna förgyller tillvaron i allafall…hoppas på bättre väder inom kort.

  5. I dag har vi bara kört ärenden, fixat kruka till fikonträdet, kollat sparkcykel till sonen som han kan köra med i skateparken, storhandlat (och smugit in och köpt en kjol:). I går däremot var vi i vackra Nerja och badade i det turkosa UNDERBARA vattnet. Nu ska vi strax koka musslor. Här i Spanien äter vi rätt sena middagar.
    Kram

  6. Hej Petra… Vi har börjat att arbeta igen efter semestern första veckan.. Men vilken kväll sååå skön vi har varit på onsdagsdans på Djäkneberget för första gången i år ..mycket mysigt i småstaden i kväll!

  7. men åh vilka underbara bilder!! (som alltid;) det där vill man ju verkligen besöka! Ser helt fantastiskt ut!

  8. Här på fastlandet har också varit en fantastisk kväll när det äntligen slutat att blåsa. Vi har grillat hemfångad gös och spelat kubb vilket var 100 år sedan känns det som. i allafall så länge sedan så vi glömt bort reglerna. Hoppas på en fin dag på sjön i morgon. Kram Ninni

  9. Hej!
    Vilket fint väder Gotland erbjuder denna sommar.
    Själv har jag planerat vår Gotlandsresa, tvättat täcken och köpt Aloe vera-produkter som tandkräm, dryck o cerat.
    Här i Oskarshamn har vi haft otroligt varmt men molnigt idag.
    Hälsningar Susanne

  10. Å vilken härlig semester ni verkar ha. Jag går i väntans tider. Ja på semestern då alltså 🙂 Två dagar kvar sen väntar fyra veckors lata dagar med tripp till Stockholm, Österlen, Danmark och lite annat kul. Alltid roligt att komma iväg lite på semestern men lata dagar att bara vara hemma kan vara precis lika skönt och dom dagarna ser jag också fram emot. Ha en fortsatt skön semester! Kram från Jessica i Svedala

  11. Där har jag också varit men det var så öde då, så kändes inte alls lika mysigt som det ser ut nu.

    Här jobbas det 2 dagar till. Sen ska jag också får semester – hurra!!!
    Kram Malin

  12. Jag var på jobb heeela långa dagen. På kvällen åkte jag med min nioåring och hennes kompis på Zumba utomhus och efter det skulle vi bada, men jag ville inte ner i det 14-gradiga vattnet… Vill ha semester nu, det känns som om hjärnan snart börjar gå på tomgång.

  13. Titta saster (faster) bada, sa en liten här hemma och tjöt av lycka :). Sen ville han bara titta på massa bilder på dig. Du har fått en liten beundrare!

  14. Härligt ni har det! Det har vi här på Bästkusten med =) Sol och salta bad och spring efter lillfisen dagarna i ända typ 😉
    Vet du att det finns en blå lagun på Ekerö i Stockholm med? Jättefint 🙂

    Ha det toppen!
    Kram Catta

  15. Hei Petra! Nyter dine vakre bilder fra Gotland hver dag og det er jo nesten som jeg er på Gotland hver dag jeg også:-) Har du besøkt og testet den nye restauranten til Ulrika Davdisson på Gotland? Den åpnet 1. juni i år! http://6kilo6veckor.se/ sommerklem Siv:-)

  16. Sa harligt ni har det!!! Sjalv sitter jag pa en balkong i Tel Aviv och sippar pa ett glas vitt…. Ratt skont har med. Tack for all inspiration. /O

  17. Hej! Idag har jag inte suttit stilla länge, så är det med 3 barn och semester. Men jag njuter i alla fall. Vi är hemma just nu så poolbad, spring i skogen, rens i trädgård och lagat mat…snart lite rose och så god middag. TAck för fin blogg!!! //Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg