SOFTAT PÅ BEARISLAND

.

.

.

IMG_3593IMG_3620


.
.

På Björnöns nya strand idag! Äntligen har Småstaden fått en fin lång badstrand, toppen:)

.

.

.

Todeloooo!

,

,

,

Här ska jag strax snöra på mig löparskorna och sticka ut på en liten kvällsrunda runt centrum. Det har ju varit såå varmt ikväll (underbart!) så jag har verkligen valt att sitta i solstolen framför joggandet men nu känns luften så där svalare och friskare så nu vill kroppen röra på sig lite:)

.

.

.

.

IMG_3529-2

.
.

Hot mama på after beach på klassiska Björnörestaurangen! Nej nej nej, jag var definitivt en mer vaaarm och svettig mamma än en hot sådan och after beachen bestod av varm korv och en Mer på badgrillen, inte såå glammo men mysigt:) (Min klänning kommer från Custommade, väska gammal Lexington och skorna är lånade av Lo Lo. Igen:)

.

.

.

Måste skaffa nya löparskor asap förresten, mina Nike börjar nämligen spricka:S Är det någon som har tips på riktigt bra och sköna löparskor så shoot!

.

,

.

Ha nu en skööön kväll!

.

.

.

KRAM
.

.

.

20 kommentarer till “SOFTAT PÅ BEARISLAND

  1. Jag sprang med Asics i många år men tröttnade på den dåliga kvaliteten till sist och bytte till Mizuno. Mizuno är grymma och ett hett tips i löpskodjungeln.

  2. Mizuno! Har løpt med Nike, Adidas og Asics i mange år, men etter at jeg kjøpte et par Mizuno tviler jeg på at jeg vil ha noe annet igjen… Husk at det beste er å ha minst to par løpesko du kan bytte på å bruke, da er det lettere å unngå skader 🙂

  3. Heia Petra! Løper gjerne en tur jeg også, men jeg ville ” løpt” til sportsbutikken og testet hvordan jeg løper og kjøpt sko etter det, og naturen /hallen du skal løpe i! Mvh Reidunn I!

  4. Som vanligt flera fina inlägg att läsa ikapp när jag varit borta över helgen:)
    Jag springer i Asics, tycker jag är skönast och bäst!

    kram fredrika

  5. Jag springer mycket och har alltid haft Asics Gel Kayano! Tycker dom är lätta och supersköna
    så det får bli mitt tips till dig :-)! Kan även varmt rekommendera löpartights som heter 2XU, det är en kompressions byxa som ger bra cirkulation i benen så musklerna orkar mer! Du kan läsa mer om dom på nätet 🙂

    Tack för en inspirerande blogg!

  6. Hej!

    Jag springer mycket och har alltid haft Asics Gel Kayano. Tycker dom är lätta och supersköna så det får bli mitt tips till dig :-)! Kan även varmt rekommendera löpartights som heter 2XU, det är en kompressions byxa som ger bra cirkulation i benen som gör att musklerna orkar mer!

    Tack för en inspirerande blogg :-))

  7. Asics är helt klart mina favoriter! Håller i ca 2 år och då används de nästan dagligen 🙂 men det är ju väldigt olika vilken typ av löpardoja man vill ha 🙂

  8. Haha, jag läste först Bea-ris-land innan jag kopplade!

    Jag behöver också nya löparskor, ser att du fått några tips. Ska också testa dem. Hoppas din löptur var skön. Ska nog ge mig ut ikväll.

    Ha en fin dag.

    Kram Lena

  9. Allt beror ju på vad du har för löpsteg…så skor är väldigt individuellt.
    Jag funkar inte med Asics däremot Nike och adidas.. (Har neutralt löpsteg)
    Senaste investeringen är Adidas Supernova.
    Lycka till.
    Kram fina du, din blogg är bara underbar ❤

  10. Kan verkligen rekommendera Asics flagship store i Stockholm. Jättetrevlig och framför allt duktig personal. Själv har jag nimbus 14.

  11. Tycker du ska in om Löplabbet o prova ut nya skor så att du får nga som passar dina fötter och springstil!
    Väl värt det !
    Kram på dig snygging!
    /Mia

  12. Jag fick hjälp på Löplabbet för några år sedan och fastnade för Adidas Supernova. Jag tycker det är toppen och köper nya när mina slits ut. Lycka till i skodjungeln!

  13. Om du har någorlunda neutralt löpsteg kan jag verkligen rekommendera Saucony! Annars har Asics funkat bra för mig med. Men som sagt beror helt på hur löpsteget ser ut!

  14. Hej Petra!
    Jag har Adidasfötter men tycker som flera andra föreslagit att du ska besöka Löplabbet o få just ditt löpsteg analyserat. Då får du bäst resultat, tror jag 😉 Sen är också jag en person som behöver två par att alternera mellan, men det är säkert individuellt det också 🙂
    Lycka till!

  15. Du är verkligen superfräsch i allt du klär på dig – somliga människor är bara sådana. Att du dessutom är så sympatisk är en härlig kombo. Jag springer så barfota som möjligt – använder Five Fingers och Adipure samt Nike Free3.0 Underbara skor alla tre….Kram Mia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg