I MELLANSKATTENS RUM

.

.

.

IMG_7264-2
.

IMG_7335-3


.IMG_7285-2
.IMG_7274
.
.

På Ikeaskåpet i Lo Lo´s rum står en ny plansch med finfina ägg och tuffa fåglar lutad mot väggen! Blev så fint med det pastelliga till det gråa så jag smet ut och knipsade av en lite söt doftande gammeldags ros från rabatten och ställde brevid (och så var jag ju bara tvungen att köpa en sån där riktigt tok-kitchig souvenir från Paris dvs en liten bubbla av glas och i den ett liitet snett Eiffeltorn som det regnar regnbågskonfetti över:)

,

,

,

Todeloooo onsdag!

.

..

.

Usch och fy, riktigt huvudvärksdag idag! Har legat och vilat hela förmiddagen och nu känner jag mig äntligen ok igen fast såå seeg (om någon undrar så har min botox släppt för några månader sen och jag funderar allvarligt på en ny omgång) Treo är det enda som hjälper för mig när jag har spänningshuvudvärk men då får jag ont i magen istället..Nej nu blir det iaf pw runt Småstaden och massa frisk luft för att ”ladda batterierna” och bli pigg igen!:)

.

.

.

IMG_7270-2

,

IMG_7307-4..

.

.

.

Vi ses senare raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst, planschen har jag förresten hittat i den fina netbutiken Mokkasin.se. Kudde + ugglelampa + boxar + lakan + säng + överkast finns hos Mytivoli.se. Tapeten är från Christian Lacroix Air de Paris-kollektion .

.

.

.

17 kommentarer till “I MELLANSKATTENS RUM

 1. Ser jättefint ut. Jag blir svårt avis hur städat det ser ut dessutom… jo jag förstår att man inte vill visa upp ett ostädat rum, men du skulle se Dotterns (12 år) rum… vi ställde in ett extra skrivbord hos henne för att hon skulle kunna pyssla på ett och göra sina läxor på ett, men icke, båda skrivborden är knökfulla och hon gör sina läxor på golvet. Där hon heller knappt får plats. Hon kallar det ”kreativt kaos”.

 2. Fint!

  Usch, inget vidare med huvudvärken du får. Hoppas det går över när du har kommit ut en sväng.

  Kram Linda

 3. Blir matt…på mig och allt stök. Sån ordning o vitt fräscht. Jisses vilket hem, du min inspiratör. Älskar Paris o ångrar nu inte köpte litet pariser torn ha på rummet hos ena dottern, urfint, kram!!

 4. Hej Petra! Jag tänkte prova dina recept på kräft-tillbehör, Västerbottenpajerna och kantarellknytena. Vi blir 7 personer, så jag tänkte göra dubbel sats. Är västerbotten-receptet avsett för 4 små portionspajer? Jag reagerade på antalet äggulor (6 st). Verkar mycket med 12 äggulor till 8 små pajer. Tack för en inspirerande blogg! Karin

 5. Så himla fint, jag bara älskar din blogg och stil!!! 2frågor är det en string pocket eller vanlig? Och vart kommer den fina skrivbordslampan och sängkammarn ifrån?

 6. Hvor ER det fint 🙂 Synes virkelig at du forstår at flotte billeder.
  Hvordan bliver dine billeder så lyse/hvide samtidig med at du kan bibeholde farverne i billederne?
  Kan/vil du dele tipset med mig.
  På forhånd tusinde tak 🙂
  Kh Jeanette

 7. What a lovely room Lolo has!!! I love that clean and crisp feeling white color gives! Thanks to you, Petra, i painted my son’s room all white ;))
  What is the name of the book that is under the vase with rose in it?
  Thanks

 8. Does anyone knows what is the name of the book on Lolo’s cabinet?
  The book with two girls under one umbrella.
  Thanks 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg