STORA SKATTENS NYSTÄDADE RUM

.

.

.

IMG_7392-4
.

Trulles rum!

.
.IMG_7394


.

Pics från nystädade pojkrummet idag och yes det är så gott som alltid så här städat faktiskt. Numera:) (stöktiden är visst passerad, kanske kommer den tillbaka sen i tonåren igen??:S)
.

.

IMG_7397.

.

Både mina stora skatter har sådana här ljusslingor från My Tivoli (Trulle hade en svart förut men har nu en mjukare jääättefin ljusgrå variant. Den finaste färgen om jag får säga det själv, det blir såå mysigt ljus av denna. Den heter Iris ljusgrå och finns här🙂

.

.

.

Nu ska jag klicka hem en önskelista med nya höstkläder från Zara åt Lo Lo här! Lovade henne att jag skulle göra det om hon städade ut det som var för litet i garderoben och sen la tillbaka allt hon ville ha kvar i fin prydligaa högar:) Brukar ge mina stora skatter ”belöningar” om de hjälper till hemma (typ krattar gräs eller plockar äpplen och så) Gör ni också det med er större barn? Svårt att få dem att hjälpa till annars;) (Och skatten skulle så klart kunnat plockat ut kläderna utan belöning också och jag kunde så klart klickat hem nya höstkläder utan att hon städat i garderoben med:)

.

.

.

Ha nu en finfin eftermiddag snyggingar så ses vi snaaart!

.

.

.

KRAM

,

,

,

18 kommentarer till “STORA SKATTENS NYSTÄDADE RUM

 1. Älskar ljusslingorna från Happy lights och blev sjukt besviken när jag köpte hem en slinga i somras och upptäckte att bollarna åkte loss från slingan hela tiden. Ser att detta är ett annat märke och ska testa att köpa hem en ljusgrå slinga till sonens rum. Håller tummarna för att de håller bättre kvalitet!!

 2. Å va fint sken det var i den. Har ju den vita sedan förut men den gråa får det nog bli till min sons rum. Väntar på att målaren ska komma och tapetsera rummet( är inte liks duktig som dig;))
  sen ska det piffas!

 3. Duktig pöjk du har som så städat, mina killar, åtminstone 15-åringen, har värsta röran i sina rum. Meeen, å andra sidan, med föräldrar som dräller saker omkring sig till höger och vänster får man kanske räkna med det… 🙂 Å så har du ju så fin inredning i alla era rum så man blir alldeles sjuk! Kram på dig!

 4. Ser jättefint och mysigt ut! Ser fram emot så att mina barn (8 + 2 år gamla) kan städa och organisera sina garderober själva. Lägger mycket tid på att sortera ut för små storlekar och lägga resten i fina högar igen suck.. 🙂 Kram

 5. Fantastiskt fina rum dina barn har, och jag älskar Irislights, ska inhandlas snart 🙂

  Ha en toppendag!
  Kram Catta

 6. Fint!
  Maria: Har du verkligen satt fast bollarna ordentligt? När jag köpte min första slinga reagerade jag också som dig, att de åkte av hela tiden. Sen insåg jag att man ska trycka ni dem riktigt ordentligt, nästan så att det känns som om man gör fel =). Sen sitter de fint!

  1. Det är mycket möjligt att jag inte tog i ordentligt, var rädd att de skulle gå sönder 🙂 Tack för tipset, ska testa ikväll!

 7. Så fint han har det
  I vår familj har vi haft många barn 4 egna och 13 andras (inte samtidigt)
  vi brukade låta barnen ha en uppgift att sköta en av de små kunde tex ha i uppgift att setill att skorna i hallen stod fint
  de var så stolta när de fick beröm
  Tycker att man gott kan ge dem belöningar

 8. I en familj måste man hjälpas åt med sysslorna och sådana sysslor som är direkt relaterade till en viss person tycker jag att den personen barn eller vuxen ska kunna göra ( såvida ett barn klarar av det) det utan belöningar. Om man gör det per automatik får man hjälpsamma och ansvarstagande barn. Sedan när det rör sig om större o besvärligare sysslor kan man kanske ge belöningar för att uppmuntra, men absolut inte ge belöningar för alla typer av sysslor.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg