HÖSTNYTT & FILMKATASTROF

.

.

 

.IMG_7612

.

.
Lite höstnytt som klickats hem! Älskar modet just nu, elegant och lite lagom tufft och By Malene Birger är den stora favoriten. Höstens lyxiga och mycket svart/vita The Letterkollektion är fantastisk tycker jag.

.

.

.

Hej Tisdag!

.

.

.

Gaaah, seg som bara den denna morgon (känns iofs som jag är ganska så svårväckt varje morgon nu:)

.

Såg nya dvd-filmen Obvilion med Tom Cruise igår kväll (bara för att Tompa var med och nej , den var inte bra, betyg typ ett eller max två P) och jag kan verkligen inte se såna katastrof-filmer. Usch och fy. Drömmer alltid hemska mardrömmar efteråt där jag själv ska försöka rädda hela världen osv osv, såå utmattande! (Ja tänk er själva:) H skämtade tom om det när vi gick och la oss och mycket riktigt så vaknade både han och jag  av att jag satt rakt upp och ner i sängen och ropade… Nepp, ”science fiction och världengårunderfilmer” är definitivt inget för moi. Tacka vet jag vackra draman, spännande thrillers och romantiska komedier:)

.

.

.

Nu blir det minsann en tur till gymmet här:)

.

.

.

Ha en riktigt fin dag så ses vi snart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “HÖSTNYTT & FILMKATASTROF

  1. Haha, jag älskar såna filmer med häftiga undergångscener! Så blir det när man lever i en familj med två vuxna male (och dotter flyttade hemifrån) som inte gillar romantiska komedier :=) Har du sett Jack Reacher med Tom Cruise? Den är riktigt bra! kram Milla

  2. Samma här, den typen av filmer är inte min cup of tea alls, men jag har dessutom väldigt svårt för Mr Cruise också, så den filmen är nog verkligen inget för mig 🙂

  3. Hej fina Petra!

    Du är fantastisk på att ge lagom mycket av dig själv och familj i din blog, inspirerande inlägg day by day! Tack för det!!! Och håller med dig, undergångsfilmer är inget att ha, inte nyheter heller, det är som Harmageddon light varje dag! Astrid Lindgren och romantiska komedier håller katastroferna på avstånd! Mycket bättre!
    Allt gott! / Tina
    Tack det är

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg