SEAN BANAN & TJEJERNA

.

.

.

IMG_7664.

.

Solen skiner och tv-soffan är full av barn som tittar på tv! Varför då??? Jo, de tittar på….
,

.
,

IMG_7674-3
.

Sean Bananfilmen vi hyrde är om dan… Ooooh my, om jag dissade Tompafilmen igår så vad ska jag ge denna för betyg? Med falukorvar och Kikki Danielsson och Dr Alban… Men skatterna tycker den är hur kul som helst tydligen och filmen fick +++++ av Lo Lo och hennes kompisar:)

.

.

 IMG_7680-3.

.

Söta vänner och spökisglassar:)

.

.

..

Hej hallå!

.

.

.

Mår ni bra!?!

.

.

Här har Lo Lo just nu ett gäng med tjejer hemma och det hörs haha. Tänk vad tiden går fort, de går i trean nu. Trean! Det har hänt så mycket bara över sommaren och nu är det störst på lågstadiet (och när de var nollor var ju verkligen treorna läskigt stora:) Jag älskar när tjejgänget är här för det är såå mysigt att höra deras prat och fnitter vid köksbordet och så gulligt alla ”tjejgrejjer” de håller på med, parfymer och sånger och hopplekar och danser och killprat (och mer sånt lär det bli:)

..

Har alltid tänkt att det skulle vara underbart att få ett par döttrar (och så klart en son:) och nu har jag ju det och det är jag så himla lycklig över. Mina älskade fina tjejer! (och yes de kan även bråka så klockorna stannar, precis som andra systrar:)

.

.

.

.

Nu blir det middagsfix! Räkpasta står på menyn ikväll:)

.

..

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “SEAN BANAN & TJEJERNA

  1. Åh den där filmen..ja jisses…jag tror jag suckade och faktiskt skämdes lite när jag såg den….Men mina tjejer tyckte också den var rolig. Ha en härlig kväll.
    Kram Jess

  2. Din superfina ”bar-hylla” ær precis likadan som den min pappa tog med hem från sin tandlækarpraktik nær de renoverade på 1980-talet – sen fungerade den som telefonbord i vårat køk, och nær glashyllorna gick sønder/vi flyttade/pappas nya sambo tog øver som smak-diktator fick den flytta ned i kællaren – dær den fantastiskt nog fortfarande står! Behøvs bara nya glashyllor:-)

  3. ..jag var klart skeptiskt till när jag skulle se honom uppträda i Gränna. barnen som var med var lyriska , men jag hade inte lyssnat på honom riktigt , han har ju en tanka han vill förmedla till barnen som är fin om att man ska våga och alla är någon …och där under uppträdandet med för mycket av allt stod till slut vi vuxna och skakade rumpor så de skrallrade…och hade inte skrattat så mycket på länge ..så se dess säger jag HEJJA Sean Banan !!

  4. Visst är det mysigt! Min stora tjej är 16 nu och jag kommer ihåg när hon och kompisarna gick i trean och vi hade pannkaksparty de kom över. Nu har jag det med hennes småsystrar istället som börjar skolan om något år, börjar trean, fyller 16…det går så fort! 🙂

    Ha en bra dag fina du!

  5. Ohh, känner igen känslan, min äldsta bonus går också i trean och är äldst på lågstadiet. Fast det där killpratet har jag inte lagt märke till än, det ska bli spännande när det väl händer dock. Stort med de första riktiga känslorna för den ena eller den andra.

Comments are closed.