DAGENS

.

.

.IMG_8044-2

.

.

Jag idag utanför vårt casa!

.

.

.

.

Bon Soir!

.

.

.

Tittar in till er en sväng i pausen på Idol!

.

.

Idag har jag varit busy busy med olika jobb och senare med att hitta presenter till ”en viss person” som fyller år imorgon…. Inte lätt att finna alla ggr! Så hade jag planer med att baka en egen fantastisk chokladtårta (ja ni vet Leilas maffiga chokladbomb) med myyycket kärlek i men nej, det hann jag inte. Fick bli att springa in i sista minuten och fixa köpetårta från Småstadens bästa kondis istället. Fungerar ju säkert jäääättebra det med:)

 

.

.

 

IMG_8018

.

.

Jag är verkligen i extremt behov av hårfix (ovan har jag en slarvig knut i nacken) efter sommaren och imorgon har jag frissatid. Skööönt. Men jag har faktiskt ingen aning hur jag ska ha håret? Långt eller page eller mörkare eller ljusare, hmmmm. Frisören får helt enkelt hjälpa mig och bestämma:)

 

.

.

IMG_8000
.

Det är så skönt när man känner att man hittat en basstil man verkligen trivs i! Då är det ju bara att komplettera och fylla på garderoben med lite smått då och då (och satsa på kvalité är mitt nya motto. Sånt som håller ett tag!) Ovan har jag By Malene Birgerbyxor jag hittat på Elin Maria (en finfin klassisk butik i Eskilstuna), ny topp och brett armband kommer också från By Malene Birger (Country Dreams) Väska Mulberry och skor är sommarens absoluta favvisar från Day.

.

.

.

Oj nu börjar programmet här och skatterna vill att jag hänger med så bye bye kära bloggisar!

.

.

.

Ha en mysig kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

23 kommentarer till “DAGENS

  1. Kan sakna kvällarna till Idol, när alla satt i soffan och lekte jury. Vi har inte installerat svensk tv här nere och ärligt talat så vet jag inte ens hur man får igång kanalutbudet….
    //Jess

  2. Jättefin är du! Själv bakade jag cheesecake igår med caramelchoklad. Egentligen skulle det ha varit daim i men eftersom det inte finns i Spanien så fick jag ersätta med annat:) Supergott!!! Och en ny favorit här hemma.
    Kram

  3. Känner igen det där med håret. Befinner mig själv i en liknande sits så idag slog jag slag i saken och bokade frippatid! Mycket fin outfit!

  4. Så snyggt.
    Håller med dig om att köpa bra kvalté på kläderna. Tummen upp för det, sötis.
    Kram

  5. Hvor ER du fin!!! Stilen klæder dig rigtig godt! Da jeg startede med at følge din blog for FLERE år siden, var der også noget Marlene Birger ind over – og Odd Molly, hvis jeg ikke husker helt forkert.
    Synes nu at du kan bære alle stilarter!! 🙂

    Fortsat god aften.

    Kram Jeanette

  6. Fin kombo! Byxorna ser riktigt sköna ut.
    Sist jag var hos frisören fick jag sådan klåda i hårbotten. Så nu vet jag inte om jag vågar färga igen. Undrar om det var för att jag valde mörkbrunt den här gången istället för blekning, nu blev det lite ”ombre” ett tag. Jaja, hur som helst. Det är tryggt att kunna förlita sig på frisören i alla fall, att de kan se på håret vad som skulle passa med färg och frisyr.

  7. Jättefin outfit,klär dig så bra! Får man fråga varifrån den fina sjalen kommer?

  8. Supersnyggt!
    Skulle själv behöva en helt ny garderob.. vart börjar man liksom?
    Spännande att se din nya frisyr sen:)
    ha en fin dag!
    /A

  9. Jättefin som vanligt! Och jag tycker du passar bra i alla nyanser men gillar när du är lite ljusare:). Till en annan sak, har försökt gå in i arkivet för inspiration och titta på äldre inlägg men det går inte:(. Mvh Helena

  10. Du är så så så fin.
    Klämde på armbandet igår och köpte det inte, när jag ser det på dig inser jag att jag bums måste ta mig ner på staden och haffa ett likadant.
    Kram

  11. Supernygg! Du ser sååååå bra ut men din närbild slår alla :)) Älskar sjalen men bara webbshop som gäller, inga by Marlene kläder i närheten därför undrar hur upplever du den? Lagom tjock? Den är 100 cm bredd, blir det inte klumpig om man virar runt halsen? Kram, Magdalena

  12. Wow!! Alltid så fräsch och så snygg!!! Skulle dö för din garderob!! Men jag tackar så hemskt mycket för all inspiration du ger, så snygga klädkombinationer! Får bli en tur till stan i helgen för att shoppa lite till hösten tror jag bestämt, känner mig redo för att ta tag i detta nu ;)) Vad har du för storlek i byxorna? Är det stretch? Så läckra! Tack för en finfin blogg Petra! Stor kram Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg