GIRLIE STUFF, PARFYMER & TRE TIPS

. . .

.

.

IMG_8805 . .

.

Lo Lo´s lilla hylla och skrivbord har så fina boxar i glada pastelliga färger. I dessa förvarar hon alla sina örhängen och snoddar och smink och suddisar och annat smått och gott som en lite sk tweenie gärna samlar på sig:)

.

.

.

IMG_8792

. .

.

Det absoluta största intresset just nu, inget kommer ens i närheten, är parfymer. Ojojoj, skatten och hennes små vänner är heeelt galna i sånt som doftar så där violigt, blommigt och sockrigt gott:) Och så ska ju flaskorna vara tjejiga. Mycket viktigt. Inte vad som helst duger. Är era tjejer likadana? Jag och kompisarnas mammor brukar skoja om denna ”besatthet” och eftersom en av mammorna är flygvärdinna så är hon så gullig och köper med sig Victorias Secret ibland för dessa är ju inte helt lätta att finna (Tjejerna är som tokiga i dessa, speciellt Love Spell, den är visst ”hetast”:)  För ett tag sen överraskade jag Lo Lo med en parfym från One Direction och den fick också högsta betyg av skatten (Pojkbandsparfymer är alltså ett hett tips om ni vill överraska era tjejer. Och den doftar faktiskt riktigt gott, brukar låna lite själv ibland. I smyg:)

.

.

.

.

God Morgon girls!

.

.

.

.

Har ni sovit gott!? Det har jag, tack söta lilla  skatten för det:)

.

Idag ska jag  ta del av en välgörenhetskampanj, jag ska hjälpa ett exklusivt och mycket mycket stort varumärke att nå ut med ett budskap och det ser jag verkligen fram emot. Får en ”maffig leverans” efter lunch och jag är riktigt ivrig att göra detta! Låter det kryptiskt? Ni kommer så klart få veta och hur ni också kan ta del av kampanjen om ni vill (och utan att lägga en krona ändå lämna ett bidrag)

.

.

.

IMG_8795-3

.

.

Girlie stuff (Om någon undrar var den lilla fina hyllan kommer ifrån så är det en String)

.

.

IMG_8794 .

.

Juvelen i ”doftsamlingen” just nu enligt LoLo? Juuustin Biiiiebers nya The Key. Oooh my. Med en hängande nyckel i guld och allt (Både denna och One Direction bla hittar ni extra billigt hos Harmoniq. Ett annat tips:)

.

.

IMG_8787

.
.

Den toksöta praktiska  boxarna kommer från House Doctor (Och finns så klart hos My Tivoli. Dagens tredje tips alltså:) Frihetsgudinne-Barbien köpte jag i New York.

.

.

.

.

Hoppas ni alla får en riktigt bra torsdag full av energi och feelgood!

.

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “GIRLIE STUFF, PARFYMER & TRE TIPS

 1. Vilket rart blogginlägg. Jag minns själv den där tiden som ”liten” när man samlade parfymer och krämer och nagellack och allt vad det var, hihi. Nostalgi.

  Therese

 2. Så fint hon har det på sitt rum! Min tjej älskar också allt som doftar gott fast hon är hemskt förtjust i att blanda och mixa till egna dofter också:) Det ska bli spännande att få veta mer om välgörenhetsprojektet sen.
  Kram
  Rebecca

 3. Vad fint hon har det. Jag försöker få till det i vår lilla Ns rum men det är inte alltid så lätt att få till det både snyggt och praktiskt på en liten yta.

  Har inte fått se någon bild här inne på dig på ett tag. Jag vill ju se mer bilder på nya fina håret. :0)

  Kram Linda

 4. Jättefint! Min 7-åring har samlat på suddugummin i 1 årstid nu, undrar vad det blir härnäst?

 5. Det är kul när du visar kidsens rum! Oj, vad parfymer och fina lådor…förstår att hon gillar det 🙂
  Jag har redan köpt en julklapp till dottern,…en Bieberparfym, fast den som heter Someday. Visste inte ens att en ny kommit. Den skulle hon säkert gilla också. Doftar säkert gott, det är ju Bieber på 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg