EN SNABBIS

.

.

.IMG_0430 IMG_0363-5

. .
.

Söndagens jag och idag hade jag: jacka från Front Row och jeans från Jfour och tisha från By Malene Birger och sjal också By Malene Birger Isa Couture.se

.

.

.

.

Hej hallå vänner!

.

.

.

Mår ni bra denna söndagskväll?!?

.

.

.

Här har vi precis ätit söndagsmiddag och det blev pannkaksfrossa till skatternas stora glädje. Jag känner mig fortfarande inte helt hundra så nu hoppas jag på att bli lite ompysslad och få fotmassage (finns det något bättre än att få massage eller ”hårkrafs” framför tv:n? Jag är som en katt när det gäller sånt, ligger och spinner nästan haha;)

.

.

Tänkte att vi skulle hyra film också och har du något riktigt riktigt bra filmtips (någon ny och gärna thriller eller drama) så ”shoot” kära bloggis!

.

.

.

Ha nu en finfin kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

21 kommentarer till “EN SNABBIS

  1. Vi hade myskväll igår och såg Olympus has fallen, den var mycke bra tyckte både jag och sambon.

  2. Åh den jackan är sketasnygg! Och du är fin som alltid 🙂
    Jag är som du, spinner som en katt nästan, särskilt av hårkrafs (eller pill i håret som jag kallar det 😉 Tur att jag har en karl som är beroende av att dra fingrarna genom mitt hår =)

    Fortsätt krya på dig och ha en mysig kväll,
    kram Catta

  3. Jag lämnar den här bloggen nu. Insikten slog mig igår kväll då jag tittade in för att kolla vad som hänt under helgen. Möttes av dagens outfit-bild (naturligtvis med information om märken samt vart jag kan hitta kläderna), scrollade ner och fann det senaste samarbetet med Sleepo, dvs ren reklam. Fortsatte sedan till bilder av äldsta dottern, som katalogposerade och visade ’senaste nytt’ (också med info om köpställen). Kände mig då så oändligt trött på den här bloggen, som marknadsför sig som feel good men inte ger någon feel good alls. Bara reklam och köp och köp och köp. Jag har själv en ’Ingen reklam tack’-lapp på brevlådan, men ändå letar jag visst aktivt upp reklam på nätet istället. Flera av de som kommenterar har reagerat på konsumtionshetsen (och även dess konsekvenser som t ex miljö, ekonomi, värderingar) men tigs ihjäl. Då och då kommer ett inlägg som försvarar konsumtionen, men that’s it. Så jag väljer att göra det jag faktiskt kan göra, dvs sluta besöka bloggen. Kanske trillar in några gånger till och kollar om jag får någon respons på min kommentar men därefter får det räcka. Vidare till nya bloggar som kanske har lite äkta feel good att bjuda på.

    1. Min blogg består, som alla andra större bloggar, även av reklam. Det finns inte en enda blogg med många besökare som inte har reklam eller olika samarbeten. Eller en månadsmagasin eller tv-program eller något annat välbesökt media heller för den delen. Varför finns då denna kanske några av er undrar och det är så klart för att vi får bra betalt för reklamen (och vi skattar givetvis på våra inkomster också) Många länkar är dock inte finansierad reklam men de finns där som en tjänst för er att finna sånt som ni kanske söker. Och länkar jag inte så får jag många frågor och glömmer jag att svara så får blir ni så klart besvikna… Det är inte lätt att vara alla till lags och jag tycker inte det är fel att ha med en viss del reklam för att få inkomster på en blogg som jag faktiskt lägger ner riktigt mycket tid och energi på.

      Feelgood kan vara så mycket, från sköna resor till att ta en fika med en mysig vän. Att äta god mat eller att inreda eller att motionera . Och för alla de som gillar att shoppa nytt till sig själva eller kanske bara ett härligt doftljus så kan även det vara feelgood. En skön känsla och det är det Hofp handlar om. Sen när det gäller miljö och värderingar etc kontra shopping. Dessa är stora svåra frågor och inget jag tar upp på Hofp för den här sajten handlar inte om politik eller världsklimatet. House of Philia är till 99 procent en nöjessidan precis som ett inrednings eller modemagasin Det finns massor med bra sidor som handlar om sådant och bara för att jag inte skriver om dessa ämnen betyder inte att jag inte bryr mig. Vi gör alla olika val och olika avkall och människor väljer att engagera sig i olika frågor helt enkelt.

      P

  4. Jag vet att det är så som du skriver och jag motsätter mig inte hur du väljer att arbeta med din blogg. Det är liksom helt okej, även om jag inte instämmer i det du skriver om ”stora, svåra frågor” då faktiskt också mode och inredningsmagasin lyfter sådana frågor i åtminstone en artikel i varje nummer. Jag vill bara ta den möjligheten som jag som läsare får genom ett kommentatorsfält att förmedla att jag inte längre sympatiserar med innehållet i bloggen och att jag därför väljer att avstå från att läsa den. Jag uppskattar dock väldigt mycket att du svarar på mitt inlägg. Avslutningsvis, ja i princip alla stora bloggar är numera översköljda med reklam och jag är väldigt trött på det. Klart att det ska gå att tjäna pengar på en blogg, men jag som läsare överöses med reklam i alla forum, verkligen alla. Till och med på sädesfälten så står det reklamskyltar typ ”3 min till McDonalds”. Det ringer på min dörr flera gånger i veckan där försäljare vill sälja allt från prenumerationer på fisk till hemlarm. Jag är inte fri från reklam någonstans så jag måste aktivt söka mig till fredade zoner. Då är inte hopf rätt plats.

  5. Man måste lära sig att kunna sålla bort reklam. Annars blir det såklart olidligt att leva i denna värld vi har just nu. Dessutom så måste de som har bloggen som sitt ”jobb” ha ordentligt betalt. Annars så skulle vi inte få ta del av dessa härliga människor som Philia 😉 Tack för att du underhåller oss, det uppskattas enormt också! <3

  6. Jättefin outfit!! Jackan är supersnygg!! Så fina bilder i tidigare inlägg från ditt kök bl.a
    och även sovrummet, kan liksom inte se mig mätt på ditt hem :-))
    Ha en fin start på nya veckan!
    Kraaam Paula

  7. Jag kommer inte sluta läsa för man får så mycket inspiration av dig!!! Älskar när det kommer ett krispigt 🙂 inredning-inlägg från dig… Ett sådant där långt med massa härliga bilder, love it :)!!! Det ända jag kan tycka är lite tråkigt är att det nästan aldrig är några budget tips hos dig! Allt är dyra märkesgrejer, både inredning och mode. Jag gillar själv väldigt mycket mixen av kanske lite dyrare grejer något som man verkligen gillar tillsammans med ett kuddfodeal från HM t ex?! Själv kan jag inte köpa allt från dyra märken utan blandar och det kanske är därför som jag gillar det 😉 fast jag tror att de flesta har det så hemma, att man mixar… Bara mina funderingar, det är ju din blogg och du bestämmer ju såklart vad den ska innehålla :)!!!
    Ha det fint!
    Kram Petra

  8. Jag älskar din blogg o alla kläder märkestips etc. jag störs inte alls av reklam eller produktplacering, jag vet vad jag gillar och tar inspiration. I hemmet skapar du känsla o den går inte produktplacera. enda jag märker jag stör mig lite på är alla de företag som ger er saker, ger samma till flera av er stora bloggerskor samtidigt och samma sak. Då blir det lite B…ser väskor , kläder o bilen hos alla de bloggar jag följer. Men det är ju inte ert fel utan de som samarbetar, lite osmidigt från deras sida men men. Jo fler filmtips jag desperat efter bra filmer så girls tips!!!? Haha gillar också du snart får slänga dig med krispig vår och Anna alla tycker vi olika bara hitta en blogg eller något som passar dig bättre.

    1. Tack för att du älskar min blogg!:) De bloggar du läser, och som visar samma bil osv, har alla avtal med en annonsbyrå som ger oss i uppdrag att visa olika saker och vi får alla lön för detta. Vi ebjuds många reklaminlägg men de flesta av oss väljer nog ordentligt noga av vad som ska visas och vi är väl kanske fyra-fem stycken (av alla 20 000 bloggar som finns) som visar samma ibland. alltså inte såå många:) Sen går det ju trender i allt, även i bloggvärlden och vi inspireras av varandra och visar samma ibland. Det är inte företag som då skickar ut samma utan vi som valt lika helt enkelt.

      1. Tack söta för svar o då har jag lyckats välja ut de 4-5 som mina favoriter;) Visar jag har koll för de som sponsrar annonserar ju i de bästa! Som sagt stör mig inte men blir så tydligt vilka saker. Nog om det du ger mig inspiration o dåligt samvete (då jag vill ha samma ordning haha) Tack för svar o lova ta aldrig illa vid dig av ev dåliga kommentarer. Du ger så mycket o om någon inte gillar din blogg kan de byta. Jag bor utomlands o delar med stolthet din blogg här. Ha en alldeles fantastisk dag! Kram Nina

  9. Om du visar ”dagens” och inte skriver var dina kläder kommer ifrån får du ju genast tusen frågor så för mig är det självklart att du länkar till vart sakerna är köpta. Din blogg är så himla fin och ger massor av inspiration på många plan. Som sagt om du inte skriver var sakerna kommer från får du ju inte annat att göra än svara på de frågorna. Kram Lotta

  10. Hej!
    Jag inspireras enormt av dina inlägg, både inredning, kläder & recept & som några har skrivit tidigare, man måste lära sig att sålla. Dina bilder är inspiration & jag kan själv välja om jag vill köpa en dyr variant eller billigare variant etc. Det är inte söndag idag men här kommer ett filmtips iaf, ”En dag” (One day). Sen har jag för mig att du en gång har publicerat ett recept på en tonfiskröra men jag kan inte hitta den….kan du förse mig med den igen…om det nu inte är jag som är snurrig & förväxlar det med en annan blogg.
    Ha en fin kväll & tack för all inspiration!
    Terese

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg