NYA BÅGAR FRÅN BRUUNS BAZAAR

.

.

.

sleepo (1 av 1)-11
.

Test av bågar pågår på ”Systrarnas kondis”

.

.

.

.

Hej vackra besökare!

.

.

.

.

Häromdagen fick jag hem ett kit med snygga glasögon från Bruuns Bazaar och Specsavers för att testa och välja ut mina personliga favoritbågar. Jag har tidigare skrivit om hur snyggt jag tycker att glasögon kan vara som accessoar, de ger direkt ett nytt utseende och man kan variera stil och look i oändlighet!

.

.

Jag bestämde träff med min stilsäkra mamma nere på stans bästa kondis så hon fick hjälpa till att vara smakråd:) Nedan ser ni vilka jag fastnade mest för, bland kaffe, vanilhjärtan och mandelcroissanter!

.

.

..

.
sleepo (1 av 1)-12


.sleepo (1 av 1)-13
.

Bruuns Bazaar lanserar alltså en exklusiv kollektion i höst hos Specsavers och stilen ska vara ”klassisk och sexig och samtidigt vuxen”. Modellerna känns så där lyxigt sportiga och kollektionen består av 23 bågar.

.

.

IMG_9504

.
IMG_9447

.

..

Jag gillar enkla klassiska bågar som ändå sticker ut lite! Lite ”sexig businesslook”:)

.

.

IMG_9491

.

IMG_9497-2

 .

.

Skatten gillade dessa snyggingar allra bäst (och marsipanrosorna)

 

.

.. 

IMG_9479

 

IMG_9474-2.

.

Sköldpaddsmönstrat är alltid toksnyggt och tidlöst och ger ett mjukare intryck

.

.

.
.IMG_9501

 

IMG_9485-2

.

IMG_9406.

.

.
Min personliga höstfavoriter hos Specsavers alltså! (Lanseringstart för Bruuns Bazaarkollektionen är v 38)

.

..

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägget är i samarbete med Specsavers

.

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “NYA BÅGAR FRÅN BRUUNS BAZAAR

  1. De sköldpaddsmönstrade var supersnygga. Sen tycker jag alltid att glasögon är så snyggt på andra men att jag själv ser ut som en skolfröken. Och då menar jag inte den sexiga varianten som slänger av sig glasögonen och släpper ut håret utan mer den varianten med stram knut och tysk nannystuket.

    Kram Linda

  2. Snyggt med klassiska bågar!
    Jag är själv i valet och kvalet om vilken typ av bågar jag ska ha – för min syn har blivit drastiskt sämre. Snart så klarar jag mig inte med läsglasögon längre utan måste ha glasögon för jämnan. Vill också ha med markerade bågar.

    Måste bara säga att jag känner den söta servitrisen på bilderna.
    Väninna med min äldsta dotter 🙂

  3. Wow!!! Supersnygga bågar. Vad säger man; Allt klär en skönhet:)! Önskar dig en fin dag, här i Göteborg skiner solen!!!! Kram

  4. Fint med brilletips, og jeg trenger nye 🙂 Falt for de skilpaddemønstrede.
    Til noe helt annet; ta en titt på Poul Kjærholms spisebord PK 54 – et aldeles nydelig bord med marmorplate og stålunderstell, som til forveksling ligner på det du ønsker deg.
    Understellet på bordet er plassert sånn at det ikke er i veien for bena, og diameteren er 140. Bordet er litt lavere enn et vanlig spisebord, og om jeg ikke husker helt feil kan man også få en ekstra ”ring” til bordet for å ha mulighet til å utvide det ved behov. Ikke helt billig selvsagt, men møbler som dette synker jo heller ikke i verdi, og må jo regnes som en investering 🙂 Bare et tips 🙂
    Ha en fin uke!
    Lise

    1. Jag veeet, PK 54 är fantastiskt! Men kostar runt 70 000 skr så nej, det blir det inte i vårt kök:) Men tack för tipset!

      KRAM

      P

  5. Vad roligt att du också gillar dessa bågar. Provade ut ett par hos Specsaver för ett par veckor sedan som jag nu väntar otåligt på….Kram

  6. Hei. Jeg har også lyst på større og kulere briller. Jeg bruker linser til vanlig , de brillene jeg har er for smale syns jeg. Jeg elsker de skilpaddemønstrede og de nederste. Klem

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg