DAGENS BUDGETTIPS

.

.

.

IMG_1302
.

Vad ovan kostar 20 kr??:)

.

.

.

.

Hello mes amis!

.

.

.

Nu måste jag bara kika in till er här mellan danslektionerna med ett litet fynd-tips! 

.

Var och handlade idag på Ica och skulle köpa blockljus. Såg då att Ica hade egna doftljus (för typ ingenting) och jag måste medge att jag var skeptisk när jag lyfte på locket och sniffade och var beredd på en riktig “Glade-doft-bomb” typ. Men det doftade ju gott! Nu valde jag Lavender och ljuset är precis så där “lagom” tycker jag. Mitt egna tips är dock att ta bort etiketten som jag har gjort och bara använda själva guldburken. Då blir ljuset fint också och passar in överallt! Dagens fynd mina vänner (nu vet jag ju inte hur länge det brinner, säkert inte längre en ett vanligt ljus. Men när man får två för 40 kr så spelar det ju faktiskt inte så stor roll:)

.
.

IMG_1307

.
.
Nu måste jag sätta fart här så att jag inte kommer för sent med tjejerna!

.

.

.

Men vi ses snaaaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 thoughts on “DAGENS BUDGETTIPS

 1. Det enda man ska tänka på när man köper billiga doftljus är att innehållet oftast inte är så bra. Likadant när man köper vanliga ljus så ska man alltid se till att det innehåller 100% stearin eftersom ångorna från paraffin (vilket många billiga ljus innehåller) kan orsaka cancer. Men burken är ju jättesöt!
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

  1. Tyvärr där har du fel angående paraffin, det beror helt på vilken kvalitet paraffinet har, i vår ljusfabrik ( VIO Ljusfabrik i Vedum ) använder vi en s.k RAL-certifierad paraffin, den är renad från restprodukten från utvunnen olja ( som annars går till spillo ) och används till en mängd olika saker tex Livsmedelsverket har det runt tabletter, krämer etc. Många tror felaktigt att stearin är bättre än paraffin vilket är fel. Stearin göra av animaliskt eller vegetabiliskt fett. Alltså; kolla kvalitén på paraffinet, kvalitetsgraderingarna är enormt olika och ofta; billigt sämre kvalitet och kortare brinntid. Det som i slutänden är intressant och viktigt är vad vi eldar upp- och sen andas in. Var bara tvungen att svara på ett faktafel.

 2. Hei på deg! Hvor kommer den flotte bläckfiskljusstaken i fra, den er jo bare “to die for” 🙂

  Mvh Margrethe

 3. Hej! Jag undrar vart du har köpt marmor brickan den är toppen fin! Du har så fint i hela huset och det verkar vara ett bra läge i stan så du kan promenera ner och handla blommor och bröd, lite avundsjuk på det 😉 jag bor i en ganska tråkig förort till Stockholm. Sköt om dig! Mvh Camilla

 4. Hej
  Har mailat dig förut men inte fått ngn svar. Frågar här igen ..;) var är Chanel boken köpt?? Finns bläckfisk ljusstaken kvar?? Var är den köpt?

 5. Hej,

  Vad fint det är hemma hos er!!
  Skulle vilja veta vad det är för sideboard du har
  brevid soffan i vardagsrummet ?

Comments are closed.