PARTYINSPO

. .

.

.

boozt2

 

1. Klänning med bling på axlarna 2nd Day 2. Rosettclutch Friis & Co 3. Smickrande klänning Only 4. Finfin Leoclutch Friis Company (Tips! Alla väskor och plagg i inlägget kommer från Boozt som just nu har 15% på dessa med koden DRESSESBAGS)

.

.

.

.

Todeloooo Torsdag!

.

.

.

Yepp redan torsdag och alltså helg redan imorgon…så härlig känsla inte sant?:) Solen strålar här över Småstaden och vårat mysiga kvarter och jag tog en snabb pw ner till Mälaren imorse och det vara bara såå fint. Färgerna ute är ju helt fantastiska nu och det är så bra att passa på att kila ut ibland och boosta lite energi av den här underbara höstsolen och friska luften.

.

Ikväll är det stor modekväll och middag och galej här i vår stad som jag är inbjuden till men tyvärrrrr kan jag ju inte gåååå ( Mode & Mat heter evenemanget som även är en välgörenhetskväll med underhållning och fina gäster som Lars Wallin, ett mycket bra och fint intiativ av vår stad!) Men jag kan visa lite klänningar som jag gärna hade burit just ikväll, eller någon annan kväll och snart är det ju Ladies Night på g…:) Gillar verkligen klänningar när det är fest och gärna svarta såna. Med någon kul liten detalj kanske och snygg smickrande skärning så att man känner sig bekväm. Några få lite snygga accessoarer till det så känner man sig alltid välklädd, less is more ni vet (och är klänningen riktigt kort så får det ju gärna vara mindre urringat och är klänningen längre så, ja det motsatta:)

.

..

 

 

boozt1

boozt3
.
.
5. Klänning med överraskande baksida med raffig dragkedja Day Birger et Mikkelsen 6. Quiltad väska med lite Guess 7. Läcker Leoklänning French Connection 8. Snygg axelremsväska Coccinelle 9. Klänning med glittig nederdel Day Birger et Mikkelsen 10. Söt stjärnclutch Beck Sööndergaard.

.

.

.

Japp det viktigaste är att ju förutom att känna sig snyggelisnygg i en fin klänning är ju att känna sig avslappnad och bekväm på fest. Med skor man kan gå i (för ooh my vad man har gått i fel klackar många ggr. Man lär sig med åldern haha:) och inte krångla till det för mycket och inte glömma lilla partyväskan! Det finns många många festväskor som är riktigt snygga och som inte kostar så där tokmycket som märkesväskorna gör. Satsa på en som är matchimatchi med din outfit (och köp inte kopior på dyra märkesväskor är mitt tips, det syns ju oftast när det är fejk och då blir intrycket heelt fel) Kanske använda en snygg liten glittrig sminkväska som clutch. Det har jag gjort flera ggr när jag velat matcha exakt i färg till någon outfit (kan vara svårt att hitta det bland ”riktiga” väskor då:).

.

.

 Dagens höst-fest-outfit-inso! Nu ska jag sluta tänka på glammo och åka och hämta liten plutta på dagis istället:)

.

.

.

Vi ses senare!

.

.

.

KRAM

.

 

Tradedoubler

12 kommentarer till “PARTYINSPO

  1. Synd du inte kan gå! Ofta du får tacka nej och inte kommer iväg din krake… Håller tummarna för att du kommer iväg på Ladies Night sedan. Snygga tips! Tack för dem.

  2. Vad tråkigt att du inte kan gå.. Sådär är det ju för mig nu som får sitta hemma och amma ist.
    Funderar på att beställa leoklänningen. Ifall att. För man vet ju aldrig..;-)

  3. Det är så trevligt med lite partytips.
    Nu när hösten kryper på är man ju sugen på de svarta snygga klänningarna… 🙂
    Vi har ”Klänning med glittrig nederdel Day Birger et Mikkelsen” i vår nystartade webbshop..!
    Tack för en mycket inspirerande blogg!
    Jeanette

  4. Weeii vad mycket bra inspo och tips!

    Alltså, bloggandet följer mig även på nätterna numera. Brukar sällan komma ihåg vad jag drömmer, men det gjorde jag imorse. Jag och min familj var hemma hos dig och din familj. Efter en jättetrevlig och soft kväll med soffhäng så skulle vi åka hem. Under kvällen hade det regnat så pass att hela er gräsmatta var översvämmad så pass att vattnet täckte gräset. Och av nån anledning så skulle vi köra bilen över gräset för att komma ut på gatan. Jag var lite bekymrad för att det skulle bli förstört, men du menade att ”äsch, det fixar vi sen”. Hahaha, helt galet. Vad får man allt i från.

    Kram Lena

  5. Hej!

    Vi du ha ett smidigare sätt att sätta ihop outfits? Ladda ner vår app Myclosetroom och gör snygga collage direkt i mobilen. (Gratis att ladda ner)
    Du kan både ta kort på din garderob, frilägga bilderna och mixa med att ladda ner dina favoriter från Nelly.com, boozt.vom med flera!

    Har för övrigt börjat följa din blogg slaviskt och drömmer om vita soffor 😉

  6. Hej Petra! Gillar din blogg jättemycket och läser varje dag! Är så nyfiken på lite mer ”close ups” efter din botoxbehandling, om du är nöjd och så. Kram Sofia

  7. Fint collage! Gillade, precis som en del andra, 1:an och 9:an bäst. De plaggen gör att jag längtar ännu mer till den dagen jag känner mig redo för en riktig all-nighter! (Är mammaledig just nu med en 6-månaders). Härlig inspo! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg