TICK TACK

.
.
.
IMG_2501-2

 .

.

Triwaklockor är riktiga favoriter, har ju ett gäng i samlingen nu! Men ingen guldklocka och jag har varit så sugen på en lagom bling-bling-klocka i evigheter och blev kär när jag såg denna nyhet. Ville ha en clean stor utan låtsasstenar (Och nej det blir nog aldrig en Philppe Phatek….Men jag har faktiskt ”riktig” klocka också, en exklusiv variant som jag fick i 30-års present av mamsen och papsen men som saknat batteri i ex antal år. Kanske skulle damma av den också någon dag:) Klockan ovan heter iaf Triwa Gold Nevil och finns här bla.

.
.

.

Hallå Torsdagskväll!

.

.

.

Har ni det bra kära läsare?!

.

.

Här är det bara fint och Bea och jag är home alone då de stora skatterna försvann hem till sin pappa idag och H är på sin herrklubb (oj så det lät haha;)

.

.

Vi har ätit Beas favoriträtt till middag dvs ”Snabbt blancherade  makaroner a la quick med en aning kärnad grädde från låglandsboskap och till det en komposition av sauterad tomat och le sucre”. Hon tröttnar aldrig på detta! Jag hade dock tomatsallad och skinka till min portion och maassor med riven parmesan:)

.

.

Nu ska jag ta min lilla skatt och duscha och klä henne i pyren och läsa nattsaga! Sen har jag tv-kvällen helt för mig själv och det blir både Plopp och ett gäng avsnitt med New Girl som jag missat:) (och tusen tack för alla serie-tips. Ska kolla upp dessa!)

.

.

Ha en mysig kväll så kör vi freeedag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “TICK TACK

  1. Den var riktigt snygg, stilren. Själv så varierar jag mellan mina 3 Mark Jacobs. Tycker de ligger på en bra prisklass:-) Kram Jess
    bloggen; Dra på trissar / Att uppmuntra till ätstörningar

  2. Aha, vad har du för exklusiv klocka? Mannen min har en Breitling (han får rejäla bonusar på sitt jobb med jämna mellanrum!=) Själv nöjer jag mig med en Michael Kors. Lägger inte pengar på billigare ur, som Triwa, men de är ju ett fint alternativ också förstås!

      1. Dom är ju fina, ta du och damma av den, så behöver du ju inga fler klockor! 😉

  3. Hej!
    Har också ett blogtips:Snor och glamor.Otroligt fint hem! Min favorit helt klart!

  4. Älskar klockor!! Man kan inte ha för många,men det finaste är iaf en klassik modell i både guld och silver färg med riktiga diamanter. En sådan kan man ha till allt! Sen att blinga till det ibland är oxå kul och då i varierande prisklass och utseende.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg