EN KLÄNNING FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN

.
.

.IMG_2401-3 .

.

Igår kväll från min bästa sida:) På mig hade jag kanske världens skönaste klänning från Stylein, Gregorydress, som kommer bli en riktig favorit (en sån som verkligen passar både till vardags och fest)

.

.

.

Hej hallå!

.

.

.

Här tittar jag in till er med målarpensel i ena handen och färg på näsan! Håller på med ett nytt litet projekt och vitt och fint blir det (ni ska så klart få se när det blir klart:) Känner mig riktigt kreativ idag och skulle kunna göra om allt just nu, men jag sansar mig och tar ett rum i taget (och nej jag ska inte göra om allt på riktigt men ibland får man ju såna ”ryck” och önskar allt annorlunda eller hur?:)

.

.

Men nu ska jag lägga på ett kol för senare väntar trevlig middag nere på stan och då vill jag vara klar!

..

.

.

.

IMG_2397-2

IMG_2395-4
.
Den finfina klänningen (med en favoritringing, när det är så där lite ståkrage bak och djup v fram. Vad kallas en sån?:) hittade jag på Kotyr som just nu har  20 % på allt med koden KOTYRHÖST20 (utom rean) from idag och en vecka framåt.

.

.

.

Ha nu en f.a.b lördag raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “EN KLÄNNING FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN

  1. Vad fin du är i den underbara klänningen! 🙂
    Pensel i handen här med! Ett trappräcke skall gå från brunt till vitt…

  2. Jättefin klänning. Är inne på deras sida och ska beställa en. Men tuvärr går det inte. Har du köpt den nu i höst. Tack för fin blogg:)

  3. Så himla fin klänning, och du ser heeelt fantastisk ut i den…Snyggare än modellen som visar den på deras hemsida! ; )

  4. Gud vilken snygg dress! Den skulle inte sitta fel i garderoben 🙂 dessvärre har jag precis gjort en utrensning av min som jag säljer i bloggen, men det ska nog inte komma in så mycket nytt 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg