SI – ETT PARFYMTIPS

.
.
 
.
.IMG_2814-3

.

,

Har ni doftat på Si raringar, Giorgio Armanis nya doft? Den är verkligen riktigt riktigt härlig och doftar…ja det är svårt att förklara! Exklusivt och supergott helt enkelt (H tycker att det är den bästa någonsin, bara en sån sak! Och han är faktiskt ganska kräsen:) Tipsade om denna parfym på Insta häromdagen och ni var ju ett gäng som höll med om att det är en ny favvis så det verkar vara fler som fastnat för Si:)

 ,

,

 

IMG_2819-5


.
.

I vårt, numera, fräscha och härliga badrum, mmmm vad jag är nöjd med det. Känns fortfarande alldeles nytt och så där ”wow”:) (Fräscha badrum är nog viktigare för trivslen än man kanske tror, man tillbringar ju en del tid därinne trots allt.. Och bra badrumsbelysning och bra förvaring. Apropå parfymer förresten så har jag ett litet tips! Harmoniq (parfymeributik/skönhetssalong som jag gillar här i Småstaden och som även är netbutik) har just nu jättebra priser på parfymer och har tex Si som jättefin presentask också (Om nu någon kanske vill önska sig denna i julklapp. Själv älskar jag att få lyxiga parfymer i present men min Si kunde jag inte vänta på:)

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Mår ni bra!? Jag mår alldeles toppen och känner mig så där skönt mör och mjuk efter ännu en omgång med massage. Idag testade jag sån där djupgående bindvävsmassage med ”dammsugare”:) Har ni testa det någon gång? Hur skönt som helst att ge hela kroppen en riktig djupgående massage och det kändes såå bra för mina rygg. L o v e l y.

.

 

Nu ska Beaskruttan och jag läsa godnattsaga och det blir nog återigen ”Gittan och fårskallarna”, ett barnbokstips jag fått här på bloggen från någon av er faktiskt! Tack så mycket för det! Bea älskar verkligen den boken och den är såå rolig, även för vuxna, så det är ett annat tips (Fann den på vanliga bokhandeln här i Småstaden) Efter nattning blir det Chaithé och en ny omgång Californication (blev ju såå lycklig när jag hittade ännu en säsong hos Hemmakväll:)

.

.

.

Ha nu en skön mysig måndagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “SI – ETT PARFYMTIPS

  1. Det finns 3 böcker till om Gittan, om jag minns rätt. Vi gillar alla! =)
    Det ser vingligt ut för tvålflaskan på tvättstället, som den lätt skulle ramla ned!? Önskar du inte att kanten vore lite bredare? Jag ska kolla upp liknade tvättställ för vårt gästbadrum, men vill ha en bredare kant! =)

    1. Inte vingligt alls, ingen fara. Önskar inte en bredare kant, bara mer att torka haha (Flaskan är dessutom av plast:)

  2. Den måste jag lukta på!! Gillar att H också gillar den, det är ju nästan ännu viktigare vad den manlige i huset tycker om ens parfym;)
    Kram fredrika

  3. Gittan och älgbrorsorna är också väldigt bra och kul. Och ”Kenta och barberarna” av samma författare. Sen måste jag bara tipsa om Kråke-böckerna. Mina barn älskar dem och de är väldigt bra då barnen lär sig massa också.
    kram

  4. Är tokig i parfymer 😉 Har själv tipsat om en ny idag på bloggen, men den där lät spännande, måste gå och lukta på den….
    Massagen är toppen! Ger verkligen resultat, gjorde en kur med den för några år sedan.
    Hoppas du haft en fin dag!
    Kram
    Helen
    http://www.vitaestilo.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg