I CASMEREBYXOR

.
.
 

.IMG_3844-2
.
Hemmaskön slappisjag i cashmerebyxor! Dessa godingar till myspysbrallor har jag sett både här och där på nätet så jag var ju bara tvungen att skaffa ett par jag också och ojoj, så goosiga de var. Kommer från svenska Davida (det gör även sjalen som fick följa med i beställningen) Toppen kommer från Second Female Isa Couture och jag bjuder alltså på en ofixad ”mamma i tofs idag” haha (och yes jag har fransförlängning, om någon kanske tycker jag ser jättemakad ut för att bara vara hemma;)

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

Precis när jag satte mig ner nu för att kika in till er så plingade mobilen till om att det är föräldramöte ikväll! (Hade lyckats glömma det och sitter här i dagens ovan:S) So – got to go raringar!!! (Detta får bli nåt slags rekord i kortkort inlägg:)

.

.

Vi ses!

.

.

.KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “I CASMEREBYXOR

  1. Måste man så måste man helt enkelt..:-)
    Fint det var med fransförlängning.
    Något att tänka på..:-)
    Blodsockermamma.blogg.se

  2. Varför kretsar så många av dina inlägg kring ditt utseende? Jag tror ingen ens tänker på om du är sminkad, osminkad, behöver gå till frisören, har ätit för många bullar osv osv. Försök och släpp detta nu.

    1. Kanske nämner jag sånt för att förekomma de som brukar reagera på just sådana saker, såna som du.
      ”Kära du, ljug inte för dig själv! Det syns mer än väl att du använder fillers. Det ger ett väldigt speciellt utseende som inte går att ta miste på. Det syns, ok!! Sedan tycker jag att det är synd att du, lite desperat, försöker normalisera det här med att spruta in saker för att fåett ”yngre” (haha) yttre”

  3. Heja Ps utseendekommentarer o tips! Så bra att få tips! Har själv gjort botox och vill gärna veta mer om allt man kan hitta på för att se piggare ut. Berätta gärna mer om vad Du gjort med Dina fina fransar och tack för daglig inspiration! Kram

  4. Dur är verkligen så söt så söt som någon ovan skrev. Vad glad jag blir av dina inlägg, har inte varit här inne på ett tag men märker hur bra jag mår av att kika in till dig. Du sprider så hög mysfaktor till mig. Stor kram

  5. Var hittar man dessa underbara myskläder? Vill ha!!!
    Önskar att jag såg lika fräsch ut utan smink… men jag ser mer ut som om nån med lång vit rock å hjärtstartare skulle behöva jobba med mig i minst en halvtimme först…:(
    Kram kram //Madeleine

  6. Fast nog fyller du väl i ögonbrynen? Jag har aldrig sett någon med så markerade ögonbryn, som inte fyllt i dem? Jag kan oxå tycka att jag känner mig ofixad så länge jag inte har foundation. Men med Restylane Vital minskar behovet av foundation eftersom det ger sådan lyster till hyn (jag har gjort det alltså) tycker du inte?! Det är en stor bonus. Just de behandlingar du gör (som även jag gjort, förutom fransförlängning) gör ju att man inte behöver make upa sig så mycket för att se fräschare ut.

      1. Ok! När man tittar bakåt i bloggen ser dina bryn inte alls sådana ut iofs, det kanske är så att du färgar dom då, men inte fyller i dom! 😉 Du är dig inte lik alls, mot dina bilder för 3-4 år sen. Du var jättefin då med!

  7. Ser helt LOVELY ut det där alltså!! Jag älskar ju mina ull mysbyxor & tröja från ChillN, så jag kan bara gissa att ditt sett i Casmere bara är helt underbart. Synd bara att det blir knän på dom, man vill ju inte skölja upp så fina material hur ofta som helst liksom.
    Så är du ju självklart så fin, med eller utan smink.
    Puss på dig & fin helg (i morgon)

  8. pięknie Pani żyje: dzieci śliczne, mąz przystojny, dom i ogród – piękne!
    Proszę nie psuć swojej urody i uroku botoksem! Pozdrawiam

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg