DISCOMÅNDAG & SNÖ

.
.

.My Tivoli jul (1 av 1)-44
.
.
Om man lägger en discokula i fönstret som jag gjort så får man så här fina solkatter i taket på morgonen!

..

.

.

.

Heeeej nya vecka!

.

.

.

Åh vad jag sov skönt inatt och idag vaknade jag bokstavligt med ett stort leende på läpparna! Härligt med sådana mornar inte sant?:) Och härligt med lite frost idag och att det är sen höst som nu nästan är vinter. I vårt fantastiskt vackra land har vi ju det halva året då vi har det kallare och mörkare och då kan man kan ju inte bara gå och längta sig galen efter det varma? Oh no, då försvinner ju halva livet till att önska sig till en annan tidpunkt på året. Nej, nu njuter vi novemberkyla och uppskattar det vi den årstid vi har nu tycker jag. Myser och gosar till det ordentligt och apropå det måste jag åka till det stora varuhuset och bunkra ljus asap för oj var de går åt. Och apropå vinter så har jag köpt ett skåp här precis och akta er vad fint det är! Det heter Snö (Asplund), passar ju årstiden, men är inte färdigt och här förrän om två-tre veckor ungefär:)

.

.

.

Nu ska jag jobba och har maaaassa och göra så bara att sätta fart alltså!

.

.

.

Vi ses lite senare sweeties!

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “DISCOMÅNDAG & SNÖ

  1. Är nyfiken på ditt företag 🙂 Förutom de jobb som är kopplat till bloggen är det inredning du jobbar med då? Hoppas du får en fin dag!

    1. Jag bloggar ju och driver en framgångsrik sådan och det är för mig som för många andra större bloggare ett halvtidsjobb (vi tjänar pengar på att samarbeta med företag och på våra annonser) Har ett eget företag och sen är jag vd i ett annat AB. Jag driver en bloggportal och jag fotar och jag hjälper företag med pr och marknadsstrategier på nätet. Inredning och styling får jag många önskemål om men jag hinner inte riktigt med den biten längre.
      KRAM

  2. Ja sådana mornar är de bästa! Vad häftigt med discokulan, kul tips =)
    Ska bli kul att se vart du placerar skåpet och hur du piffar, själv är jag inte alls såld på det men du får väl till det som alltid 😉
    Önskar dig en fortsatt härlig måndag och bra start på nya veckan!
    Här vabbas det idag..
    Kram Catta

  3. Oh, sååå spännande att få se det nya skåpet!
    Säger du att det är fint, då tycker vi andra att det är magnifikt! 🙂

  4. Ett tips! Ni bloggerskor som har så många läsare, varför uppmanar ni inte era läsare att skänka pengar till tyfonens offer i Filippinerna? Jag kan i alla fall inte blunda. Barn som har förlorat sina föräldrar, föräldrar som förlorat sina barn… Tänk om detta hänt i Sverige, då hade det varit annat minsann. Bloggerskor som kan påverka verkar inte bry sig, ni sitter med era ”latte o chillar”?! Ett människoliv är ett människoliv o är lika värt, var än i världen. Gör det ni kan säger jag till varje enskild individ! Kram Linda

    1. Mycket bra kommentar Linda. Håller med dig till 100 %. Ska själv bidra med det jag kan..absolut.
      Ha en bra dag 🙂

    2. Varför tror du att vi blundar och att vi inte bryr oss? Vi blir så klart lika berörda som av allt hemskt som händer överallt i världen som du och alla andra, det är ständigt sjukdommar, epidemier,katastrofer och folk som far förfärligt illa. Sen så kan man absolut belysa detta på bloggar och uppmana till välgörenhet och det gör jag också ibland på min blogg (även om det inte alls är feelgood). Bla så pushade jag för cancerfonden för någon månad sen.
      KRAM

  5. Snö är ju grymt snygg! Ser fram emot att få se hur du stylar det. Jag är som du, jag orkar verkligen inte med att deppa ihop i flera månader varje år, isf hade jag nog på allvar funderat på en flytt till varmare länder. Själv tycker jag att det är rätt mysigt såhär innan jul då man kan kan softa inne med gott samvete:-) kram och ha en fin dag!

  6. Men halleluja! äntligen någon i Sverige som tänker positivt och inte längtar bort halva sitt liv! Visserligen bor vi inte i Sverige sen många år, men det finns så mycket som är bra och positivt, fokusera på det. Gillar att du kan se det som är bra!
    Snö är nog drömskåpet, eller byrån. Jättefin.

  7. Håller med betr årstidernas skiftningar! Det är tjusningen med detta avlånga land. Såå härligt tycker jag! SNÖ är en klassiker, när man gillar modern design, det gör inte jag förutom på lampor och en del stolar. Moderna skåp och byråer går mestadels bort. En och anna IKEA kan slinka in som förvaring där den knappt syns, men annars föredrar jag svartmålade ( el vita för all del) sekelskiftesmöbler med TYNGD! 🙂 Det blir säkert fint hos dig hur som haver. Jag kikade på bilder från förra julen då du hade svarta brudskåpet intill Gervasoni-soffan. Det var en hit tycker jag! Den kombon var oslagbar och stilfull. För enhetligt modernt blir trist i mina ögon. Blandningen är intressantare…

  8. Hej! P
    Du har så fiint hemma så det inte är klokt.
    Jag har sett SNÖ skåpet hos Ida, Gingerbreds blogg hon har också så in i bomben fint. Har du sett hennes Ghost fåtölj… jag dööör. Hoppas du inte säljer brudskåpet… håller med ovan att blanda stilar är så himla snyggt på rätt sätt.
    Ha en fin fin dag!
    Kram Kmailla

  9. Åhhhh snö är sååå fint! Snor & glamour och gingerbreadhou har skåpen och har stajlat sina superfint! Precis som du med all säkerhet kommer att göra!

  10. Åhhh, det skåpet är så fiiiiiint och kommer att passa perfekt i ditt underbara hem! Ska bli så roligt att se var det ska få stå nånstans! =)

  11. Avis! Vill ju också ha en snö-byrå. Får se om det får flytta in en sån i framtiden 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg