MIDDAG & MEDIUM

.
.
.
My Tivoli jul (1 av 1)-50.

My Tivoli jul (1 av 1)-56

.
.

Farsdagfirande i två dagar – ikväll bjöd jag min älskade pappa och min lika älskade mamma på middag på bästa Hatten! (mmmm, det var lika gott som alltid)  Beabus var så klart med,  i leokappa (men hur söööt är den inte. Finns på Lindex) och cykelhjälm (ja vi cyklade ner på stan och nej, hon hade den inte på sig medan vi åt:)
.
.

.

.

Bonsoir!

.

.

.

.

Mätta och belåtna efter en jättegod middag är vi hemma igen och jag kollar just nu med ett halvt öga på det där spökprogrammet  på 7:an (tror det heter Det okända) och det är ju lite ”småläskigt” faktiskt! Jag tror inte på ”spöken” men det är klart att man upplevt en del oförklarligt, ni vet konstiga ljud och synvillor och sådant där i alla de hus jag bott i (och jag har bott i sex riktigt gamla villor och det har knarrats en del om man säger så. Speciellt i ett av Gotlandhusen under min barndom, ojojoj den källaren var inte att leka med:) Men har det någonsin bevisats att det finns spöken? Nope. Never:) Men de som är med på programmet verkar ju verkligen gå all in och tro på medium och allt och är verkligen tokrädda på riktigt!? Tror ni bloggisar också på spöken och andar?

.

.

Nu önskar jag er en riktigt mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “MIDDAG & MEDIUM

  1. Åååå vilken fin bild på dig och pappsen:) Riktigt härlig!!
    Kram på dig så ses vi i morrn!

  2. Nope tror inte på spöken. Sån fin kärleksfull bild på dig o pappsen. Gör m ig varm i hjärtat se o därför du en sån trygg harmonisk fin kvinna. Kram!! (bara för det spökar det väl här inatt…)

  3. Japp.. här en en som tror på spöken (viftar med handen högt =P ) … O har varit med om både de ena och de andra sen man var riktigt liten.. Min blivande tror dock inte på spöken.. men vi brukar kolla på liknande program från usa. O när jag frågar honom va han skulle göra om man råka flytta in i ett sånt där riktigt hemsökt hus, ja då skulle han springa till närmsta kyrka (han är inte troende heller hehe) och bada i dopfunten haha..

  4. Eftersom jag inte tror på ett liv efter detta så borde jag ju inte heller tro på spöken men när mörkret faller så nog f ligger jag där och rädd. 🙂 Inte här hemma men om jag är i ett gammalt hus.
    Kram Linda

  5. Hej, jo, jag tror på ”spöken”,för jag har själv både sett och känt närvaron. Jag tror inte att allt tar slut när vi dör utan jag är säker på att det finns ngt mer. Kram!

    1. Haha, men jag fotas väl inte alltid med huvudet så där? Var tvungen att kolla efter och jag har nog huvudet lite olika på alla bilder tror jag. Men jag brukar nästan alltid le och stå på ett ben och det vet jag faktiskt inte varför jag gör. Reflex tror jag:)

  6. Jag tror inte alls på spöken!! Jag brukar säga till mina barn, att jag gärna skulle vilja träffa på ett spöke i såna fall. Kanske besöka nåt ställe där det sägs att det spökar. Det skulle vara spännande.

    1. Åh den är verkligen såå fin! Kommer från By Malene Birger och finns hos Country Dreams.
      KRAM

  7. Ja absolut, jag förstår inte varför vi inte tror på det?
    Det kanske är världens mest naturliga, som vi förknippar med onaturligt. Allra bäst tycker jag det är när någon som är totalt skeptisk, upplever något som denna inte kan förklara.
    Jag hade spöken i min förra lägenhet, tog dit ett medium, och de berättade saker som jag visste om innan, som de aldrig kan ha en aning om.
    Han berättade om en kvinna och en man 🙂 kvinnan hade en väninna som är synsk sett tidigare.
    Tycker det bevisas hela tiden att de existerar 🙂
    Tack, du gav mig ett upplägg för dagen <3
    Kram på dig!

  8. Jag vet inte om jag tror på spöken…vissa saker som händer är ju onekligen svåra att ge en naturlig förklaring till. De där mediumen (heter det så i plural?) säger ju ibland saker som de omöjligt kan veta..hua!
    Mysigt med Fars dag tycker jag..då vi kan passa på att fira och tänka på våra fantastiska pappor!
    Stor kram

  9. Så fint bilde av deg og din pappa – like er dere også 🙂 Jeg mistet nylig min egen, og savnet og sorgen er stort. Det blir et helt nytt kapittel, når man mister en av sine foreldre, og min pappa var (som mange andre pappaer 🙂 den aller, aller beste.
    Spøkelser og ånder? Jeg er iallfall åpen for at det finnes svært mye som vi vet svært lite om, og er selv overbevist om at jeg har hatt kontakt med flere av dem som har stått meg nær og som har gått bort. Samtidig er jeg skeptisk og innser at det kan være ønsketenkning, og min egen hjerne som har spilt meg et puss. Fordi man så gjerne vil at de som har gått bort skal fortsette å eksistere på et annet plan, og ikke være helt og fullstendig borte. Men innerst inne er jeg nok mer troende enn skeptisk 🙂
    Ha en fortsatt fin uke 🙂
    Lise

  10. Vilken kul fråga du ställer :))) Like it!!
    Näpp, jag tror inte på spöken som folk ofta tror det kan te sig eller se ut. Men jag tror absolut på genfärd i form av energier.
    Eftersom jag är väldigt medial & läser både folk & energier som öppna böcker, är det för mig helt uppenbart att det är långt långt mycket mera mellan himmel & jord än det man kan tro.
    Det finns inga bevis för spöken, men det finns hur många historier som är väl dokumenterade från alla världens hörn om de osaliga som inte gick över hela vägen till andra sidan. För att inte tala om alla som varit nära döden & sett sig själva återupplivas & berättar detaljerat om hur det gick till & om vilka som var där för att hämta dom till andra sidan.
    Jag hade aldrig i livet vågat avfärda alla dessa människor i hela världen som upplevt vingslag från något som inte finns egentligen som inbilska eller små crazy. Till det är jag för liten i det stora systemet.
    Tummen upp för ett spännande tema. Fin pappa dotter bild & super fin dag till dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg