SNYGGA NYTTIGHETER

.
.
.

IMG_6470
.
.
Häromdagen fick jag ett så läckert testpaket från Fitnessguru (så jag har alltså inte betalat för detta överraskningspaket). Kartongen jag fick var fylld av proteinpulver och kalorifria nudlar och nyttiga bars och jordnötssmör och cocosfett och shaker mm, allt toksnyggt packeterat. Måste erkänna att jag blir helt såld på sånt här, tillskott och hälsosamma nyttigheter och nu vill jag bara testa allt:)

.

.

IMG_6466

..

.

 ”You can never be too rich or too thin” som den gamla Hertiginnan av Windsor en gång sa! (skojjar bara:) Ovan Heat fatburner och jag har läst en del om det här preparatet och att det ska visst bla ge energi och minska suget på sötsaker. Låter ju hur bra som helst och det ska bli kul att få testa (och kanske få bort de där två-tre extrakilona som inte träningen tydligen rår på:)

,

,

Än så länge ingen utvärdering av produkterna ovan alls eftersom jag inte testat dessa men ett stort  + för mycket fräsch design iaf!

.

.

Nu blir det lagomträning i form söndagspromenad runt stan!

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

4 kommentarer till “SNYGGA NYTTIGHETER

  1. Har också 3 envisa kilon som varken träning eller kost verkar rå på 🙂
    Jäkla trist! Du får testa och meddela oss om det funkar – är annars lite skeptisk till piller som sägs utföra mirakel 😛
    Ha en bra dag!

  2. Nja, ”nyttiga bars”…? Läs på innehållet så ser du vad dessa verkligen innehåller…. Ofta kan man tro att det är nyttigt bara för att det har hög proteinhalt. Men alla andra ingredienser då? Ofta mkt socker, ”utfyllnadsämnen”, kemiska saker, E-ämnen, ibland tom slakteriavfall..! (går under namnet hydrolyserat gelatin”). Titta på Superfruits produkter ist – bara naturliga ekologiska ämnen. DET är viktigast för kroppen – det spelar ingen roll hur mkt protein du stoppar i dig om du samtidigt får i dig ohälsosamma ämnen som i längden skadar kroppen.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg