SVAGT ROSA & BLÅTT & VITT & CAROLA

.
.
.
IMG_6487

.

IMG_6485-3

.

.

Vinterns första hyacinter i mitt kök! Åh vad jag tycker det är härligt med dessa lökar som kommer nu och hyacinterna doftar ju så himla gott. Och åååh, det är så fint med så där svagt rosa blommor. Extra fint till klassiskt blå-vitt porlsin tycker jag (och det hela passar ju fint i mitt ”klassiska lantkök”:)
.

.

.

.
.

.

Heeeej nya vecka!

.

.

.

Gud vad kul att ni är så många som är intresserade av vår live-bloppis! Ska bli riktigt riktigt kul att träffa er, mina söta läsare (världens bästa är ni men det vet ni väl?:)

.

Idag har vi en grå iiiiskall dag i Småstaden, eller den kanske inte är jätteiskall men jag är det. Brrrr så jag fryser. Kanske är det så att jag håller på att bli lite krasslig? Känner mig lite så, ni vet så där med ilande leder och att något är på gång, men annars pigg och glad:) Ska försöka mota tillbaka ev baskilusker med Enchinagard för jag har var sig tid eller lust alls att bli sjuk (eller vem har lust med det egentligen:)

.

Såg ni btw Hellenius hörna igår? Jag är stooort David Helleniusfan men inget jättestort Carolafan (men tycker så klart att hon sjunger tokvackert) men vad jag blev positivt överraskad; Carola var ju rolig! Såg ni programmet ni också? Kul att du bjöd så mycket på dig själv ”Häggis”:) Nej nu ska jag tassa upp och svepa om mig den tjockaste koftan i garderoben och sen på med yllesockorna innan jag sticker ut en sväng, brrrr!

.

..

Ha nu en riktigt bra måndag vänner så ses vi snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “SVAGT ROSA & BLÅTT & VITT & CAROLA

  1. Jaaa men Carola vad ju riktigt rolig och härlig, hade jag inte väntat mig. Tycker mest hon har varit lite gulligullputtinutt i intervjuer tidigare, och tittat underlugg och fnissat, och så lite gud och Jesus på det 😉
    David är fantastisk tycker jag, sjukt rolig och verkar så stabil på nåt sätt.
    Ditt kök är så fint och porslinet så vackert. Har inte köpt hyacinter ännu, bara en amaryllis som jag väntar på ska slå ut.
    Synd att man inte bor närmare så man hade kunnat komma på bloppisen, hade ju varit SÅ roligt!
    En annan gång kanske..
    Kram på dig snygging,
    Catta

  2. Superfint och snyggt!
    Är inte heller något fan av Carola, mer än att jag tycker att hon har en gudomlig röst, men även jag blev verkligen så positivt överraskad igår. Väldigt roligt att hon bjöd så mycket på sig själv, skämtade verkligen om alla ”fördomar”. Bra gjort!
    Kram Jannike

  3. Var extra försiktig med hyasinterna Petra … Migränframkallande :/ ( Välmening ) Det finns dock doftfria, testat ? Kram …

  4. Håller med dig, Hellenius är bara så bra!
    Så tjusigt med hyacinter, tyvärr är jag allergisk emot dom och kan inte ha dom i samma rum som jag befinner mig, får kraftig huvudvärk, nästan migrän 🙁
    Hoppas du får en fin vecka!
    Kram
    Helen
    http://www.vitaestilo.se

  5. Älskar hyacinter men tål dem tyvärr inte alls. Klarar inte ens av doften på de doftlösa men amaryllisar kommer det inhandlas

  6. Makalöst vackert porslin! Ska hålla utkik efter något liknande. Hade varit riktigt roligt med Bloppisbesök, men kommer tyvärr till Västerås först helgen efter.
    Kram Becca

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg