SES VI PÅ LÖRDAG?

.
.
.

IMG_7076
.
.
Ser du något du gillar?:)

.

.

.

Todeloooo mes amis!

.

.

.

Här håller jag på att stryka och tvätta finfina kuddöverdrag för fullt för på lördag blir det ju Livebloppis!

.

Vi har ju så mycket fint att sälja, både nytt från My Tivoli och lite mindre nytt, så nu ska ni passa på för allt  kommer vara 50-80% billigare än normalt (och det ni ser ovan är alltså en liten bråkdel:). Mycket Walther & Co (säkert många av er som önskar till jul, zinkhus tex jättestora och pyttesmå) och Tine K (tror det tex blir runt 10 lampor bara från det märket på bloppisen!) mattor, bord, Svenskt Tennkuddar, stolar, tavlor, speglar, House Doctor, bågeelljusstakar, saker från Day Home, marockanskt osv och ja typ allt (och det allra mesta är svart och vitt men det finns saker och textilier i lite färg också:)

...

Sen så blir det ju glögg och lite mingel också och jag hoppas att ni kommer och hälsar på kära bloggisar, det vore så roligt att träffa er läsare ”irl”. Ser fram emot det massor:) Livebloppisen är kl 15.00 till ca 17.00 på lördag alltså, i Salong Vasastaden (jättmysig fräsch salong som ligger i källarvalven i ett vackert gammal hyreshus) och adressen är Västra Bergsgatan Västerås. Ni är bara såå välkomna:)

,,.

.
Nu måste jag slänga mig iväg från strykningen och ner på stan för att shoppa konståkningsskridskor till min mellanskatt (hon ska iväg på utflykt med skolan och jag är som vanligt ute i sista minuten) Sen blir det hem och snabbt ett bullbak till dansuppvisningen senare idag så hurry hurry!

.

.

See U Later vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

Pssst, 10 % av det jag får in vid Livebloppisen skänker jag som julgåva till organisationen Läkare utan gränser.

.

.

.

.

33 kommentarer till “SES VI PÅ LÖRDAG?

  1. Allt ser så fint ut! Kan tyvärr inte komma då jag bor i en annan stad men kanske kan bli en bloppis via nätet ngn gång? 🙂

  2. Jag bor tyvärr inte i samma stad men är jätte intresserad av dom vita hjärtan och day kulorna? Skickar du? Med vänlig hälsning, Christina

  3. Hej Petra, jag undrar om jag kan ”tinga” dina XMAS, och zinkhusen och brickbordet ? ? ? Jag och min man tar hand om 3 st funktionshindrade kilar ( 4-11år ) 3 helger / månad. Deras mamma är själv med dom. Jag vill ge henne en jul att minnas ! Kan jag hämta dom vid 17 tiden på lördag då jag själv arbetar i butik och vi stänger 15 ?!? Hmmm, läser nu att du inte skickar, min fråga är ju lite av ”reseravtion på sakerna så det kanske inte alls går :/ ) Kramen damen

  4. Jorå, hade lätt shoppat det mesta. Men bor lite för långt bort, sådär 4 timmars bilväg 🙂 Men en vanlig bloppis på nätet så är jag med.
    /Katarina

  5. Jag kommer och ser sååå mycket jag vill ha!! Är det bara kontant betalning eller funkar kort?

  6. Å så mycket fint!
    Synd att det är liiiite för långt mellan Östersundnoch Västerås;)
    Men ett roligt oxh uppskattat initiativ, kan tänka mig att det kommer gå vilt till när ni slår upp portarna på lördag;)
    Folk kommer gå bananas bland fynden!
    Hoppas ni får en mysig och lyckad dag.
    kram från Alex

  7. Så mycket fina saker…typiskt jag som bor i Västerås ska förstås vara i Stockholm hela helgen…Men det blir trevligt med Orup på Grand Hotel plus lite spa osv…får hoppas på en bloppis vid ett annat tillfälle!

  8. Toppen att du skänker delar av vinsten!
    Tyvärr bor du lite för långt från mig för att jag ska kunna ”kvista” över även om jag är toksugen 🙂 Lycka till!

  9. Jag ser massor som jag gillar och det hade varit såå kul att gå på detta. Lite långt att åka ifrån Huskvarna tyvärr…men, men, hopas att du får en jättefin lördag! 🙂

  10. Skulle så gärna köpa några av kuddfodralen och en Tine K lampa. Bor i Göteborg, så det är alldeles för långt att åka. Om det blir någon lampa eller några kuddfodral kvar så är jag väldigt intresserad.

  11. Va är de för kuddar från Svenskt tenn?
    Kanske måste skicka dit mina föräldrar å mina vägnar…. 🙂

  12. Ååh! Skulle så gärna vilja komma på bloppisen men jag bor inte heller i Västerås;(. Ett par lampor och den där urnan skulle göra sig finfint hos mig!:)

  13. Kan du inte skänka till tyfonen i filippinerna istället? Känns mer nödvändigt för tillfället.

    1. Det är såklart jättefint att vilja stödja offren i Filippinerna, men Läkare utan gränser arbetar ju över hela världen och tyvärr är ju inte världen utformad så att det bara händer en katastrof i taget, även om Aftonbladet och övrig svensk media får det att verka så.

      1. Kan bara hålla med där. Jättebra initiativ att skänka pengar till Läkare utan gränser! Självklart verkar även de på Fillippinerna.

  14. Gillar precis allt på bilden, men tyvärr kan inte komma dit från andra sidan Atlanten 🙁 Önskar er en fin eftermiddag – vilken kul ide!
    -Tiina

  15. Hei !
    Er det mulig å kjøpe om jeg ser noe fint på bildet. Bor i Bergen.
    Lykke til med Bloppis og alt det fine ;).
    Hilsen Kathrine Sætre

  16. Hej Petra & Co.
    Åhh jag hade sett fram emot denna dag men befinner mig lörd- söndag i Sthlm 🙁 finns det möjlighet att kika förbi salongen på fredag och köpa några saker , pleeease , bor nästan granne! Maila mig gärna isåfall ! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg