LITE PICS FRÅN BLOPPISEN

.
.
.
IMG_7335-2-2.
.
IMG_7349-2-2


.
.IMG_7324
.IMG_7339-2
.IMG_7326-2

 

IMG_7355-2

.

Bilder från vår Bloppis i lördags på Salong Vasastaden (då det verkligen dök upp massor trevliga och shoppingsugna tjejer och vi hade nog inte räknat med att såå många men det var så klart hur kul som helst att ni kom allihopa:) Blev inte så många pics (vi hade fullt upp så att säga:) men några knipsade jag av i farten! Och som ni ser så hade jag typ samma outfit nästan hela helgen haha och glitterbyxorna är nya sköna favvisar från Second Female så de fick vara på både lördag och söndag. Till det en blus från By Malene Birger (Country-Dreams.se) och under body från By Malene Birger (ocIsa Couture), halsband Hultquist och stövletter The last Conspiracy.

.

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

Ny decembervecka har vi kära bloggisar (hur konstigt känns inte det) och imorse längtar skatterna efter snöö. De vill ha ”riktig jul” och åka i backen och bygga snökojjor! Men det kommer väl med all säkerhet så småningom (och lagom mycket snö är bäst, eller hur;) Och så tittades det på julkalendern imorse innan dagis och skola och den verkar ju jättemysig. Så där lagom mystisk och spännande (och så är ju Ragge med, bara en sån sak:)

.

.

Nu ska jag jobba på lite här och sen blir det en tur ned på stan för shopping av ny telefon för min har inte fungerat på typ hela helgen. Sånt är ju verkligen såå frustrerande (och om någon försökt nå mig med något viktigt så kan jag ju berätta att jag snaaart svarar i telefon igen:)

.

.

.

Ha nu en riktigt bra måndag girls!

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “LITE PICS FRÅN BLOPPISEN

  1. God morgon!
    Såååå himla tråkigt att bo på andra sidan landet så man går miste om finaste bloppisen 🙁
    Grymt snygga brallor du hade på dig, vill ha!
    Ja årets kalender är supemysig, jag kollar nog mer än barnen 😉
    Ha en fin dag snygging,
    kram Catta
    Ps. Grattis till Bea på namnsdagen 🙂

  2. Det ser ut som att det blev en lyckad tillställning! Vi besökte en dansk Julmarknad i Mijas, Spanien och barnen fick träffa Juleman och äta danska julekakor. Solen har strålat hela helgen och det är bra mycket varmare ute än inne. De spanska husen ger jag inte mycket för.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  3. Hej!! Var kommer den urläckra Zebra tunikan i från? Är det skinbyxor hon har under? Så snyggt!! Tack å kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg