OUCH & BLING BLING

.
.
 
.

IMG_7730
.

Har skaffat en ny flashig Iphone 5s med guld och det är klart att man måste ha matchande coola guldlurar då också! Väldigt mycket bling-bling (och det gillar ju jag:)
.

.

.
Hallå raringar!

.

.

.

Som en del av er säkert redan sett på Insta så blev det en liten tur till akuten igår med en vänsterarm som gjorde riktigt ont och en hand som domnade. Har haft småont ett tag men igår gjorde det tookont och eftersom det är på den sidan så blev man ju lite småorolig. Men ingen fara, det vara bara ett diskbräck men det känns så klart, ajajaj. Så jag försöker vila armen så gott jag kan (och tar maxdos av Voltaren) och hoppas att det onda snart går över!

.

.

.

IMG_7710-2

.

.
.
Yes jag gillar blin-bling och jag tokgillar dessa tre nya guldringar som är precis så där lagom. Man kan ha dem på samma finger eller på olika, de är så tunna, söta och diskreta (Kommer från The Jewelry och visas på Hop i samarbete med dem)

.

.

IMG_7718

.
.

Så älskar jag mitt nya gel-lack jag fått på naglarna av bästa fina Ulla-Pia på Salong Vasastaden! Så läckert lagom plommon-svart-lila (UP har tel 021-470 65 78, ring henne om du vill bli fin om tassarna och riktigt bra bemött! Så hälsar hon också att den snygga zebrarandiga klänningen hon bar på Bloppisen och som några undrade över är från Lindex. Så nu vet ni det:)

.

.

Nej nu måste jag ta något snabbt att äta för jag är hur hungrig som helst just nu. Skålen med skumtomtar i skåpet i köket lockar ordentligt nu när jag är lite småkrasslig men jag tror att jag ska vara duktig och göra en tonfisksallad istället (obs t r o r att jag ska vara duktig:)

.

,

Ha nu en bra eftermiddag raringar så kikar jag in till er igen så fort jag kan!

.

.

.,

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “OUCH & BLING BLING

    1. Klart man får ont i armen om man har diskbrock i nacken!!
      Maken har tre i nacken & har nervsmärtor från helvete. Jag har nederst i kosryggen & nervsmärtor ut i benet.
      Lät otroligt dumt med att du aldrig hört den kombon tidigare.

  1. Hej
    Har också beställt en iphone 5 men den dröjer, det var två veckor sedan jag bokade en och jag har fortf inte fått någon. Blev riktigt sugen på dessa guldiga hörlurar och undrar om du har ett skal på din eller inte? Den är ju så fin i guld så det är ju synd att dölja men den blir ömtålig utan skal. Tycker att det är lite skralt med skal till femman! Det är ju ändå ett tag sedan den släpptes så det borde finnas fler att välja på. Tack för en jättebra blogg! Jag får massor av inspiration både till hemmet och inom mode. Så tack!
    Lisa

  2. Jag hade också behövt en ny telefon. Säger det varje dag!!! Min underbare bebisunge har kastat den i golvet allt för många gånger så om jag inte vill riskera att bli utan mobil så ska jag nog ta mig en tur till Apple-butiken i Marbella snarast:)
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

    1. Hej! Är det på La Canada?Åh.. vad avis jag blir när du skriver att du är i Marbella…Kom hem för två veckor sedan och längtar redan tillbaka till vårt casa!! Bor på andra sidan Malaga!
      Njut av Spain och ah en mysig jul! Bästa hälsningar från ett blåsigt helsingborg & Anna

  3. Riktigt god bättring Petra!!
    Fortsätter nervsmärtorna så kan jag tipsa om att både jag & maken fått Nevrontin (vet inte om det heter så i Sverige) Dom tar nervsmärtorna som inte ens citodon & morfinliknande preparat tar.
    Massa god bättring & hoppas det går över med lite vila av nacken. Vet allt om hur jävligt det är!!
    //Sessan

  4. Uff, inte kul. Ja, det ska väl kännas att vara 40+ antar jag, hehe! Nä, skämt åtsido, hoppas det blir bättre snart! =)

  5. Hej, vill bara säga att du har en jättehärlig och trevlig blogg som ger stor inspiration och glädje, tack! Må så gott och ha en underbar jul och ett gott nytt! Kram Susanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg