FAB TORSDAG

.
.
.

IMG_0141-2
.

IMG_0121-2

.
.

Idag med bästa tjejerna!

.

.

.

Halloj finingar!

.

.

.

Nu har jag landat hemma igen efter en helt fantastiskt trevlig dag med vännerna i Stockholm! Jag tog en dos värktabletter imorse och sen for vi till hufvudstaden för lite ego-mamma-dag. Vi har shoppat julklappar (eller ”pratat med tomten” ni vet haha) till skatterna och shoppat lite julklappar till oss själva också (yepp, det ska man också göra! Det har jag med mig hemifrån:) Ätit otroligt gott på fab Strandvägen 1 (alltså testa deras Biffsallad om ni hamnar där, jag döööör så god. PPPPPP+ Fick receptet av kocken så att jag kan försöka göra något liknande här i mitt egna kök i Småstaden) och fikat och bara haft så roligt (så fick hela gänget guldballonger på Mulberry så vi syntes verkligen var vi än drog fram:) Såna här tjejdagar med lite extra lyx och massa fnitter är ju verkligen bara de bästa (och tack raringar för ”piccolohjälpen” haha, ni är ju bäst:)

.

.

Nu blir det soffan och chili-cheeze, lite vitt och romantisk komedi! (H är inte hemma ikväll så därför passar jag på:)

.

.

Ha nu en mysig torsdagskväll så kör vi fredag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “FAB TORSDAG

  1. Åh vad mysigt med en heldag med sina vänner!! 🙂
    Skulle du vilja fråga din väninna till höger var hon har köpt sin kappa?, den var tjusig och jag själv är på jakt efter något liknande.
    Ha en härlig fredag! Och tack för en inspirerande blogg, kikar alltid in här så fort jag får tillfälle 🙂 Kram

  2. Wonderful! Please shown more pics from that tour. Seems that you have been to svensk tenn?

  3. Det lät som en mycket trevlig torsdag =) Jag undrar om du har kvar dina ”gamla” vänner som vi skymtade i din blogg för några år sedan? Jag vill minnas att en hette Helena och var en barndomskompis till dig (hon hjälpte även mig att sy ett par likadana hissgardiner du hade tidigare baj the waj och som jag fortfarande tokgillar och inte byter ut i första taget =) Inte för att det är min ensak egentligen men men jag har bara undrat lite var dom tog vägen eller om ni fortfarande har kontakt.
    Hoppas du och din fina familj får en toppen helg!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg