JULHÄLSNING

 
.
.
.IMG_9242
 

Årets gran och årets julgranspynt! Glad och rosa och skatternas hemmgjorda pynt blandat med guld och Svenskt Tenn och lite danska flaggor (ja vi har ju faktiskt lite danskt i släkten eller hur farfar Klaus:)

.

.

.

.

God Jul finingar!

.

.

.

Gud vad dagarna har rasat på och idag har vi redan juldagen! Jag hoppas ni njuter maximalt av ledighet och värme och gemenskap och massa god mat. Det gör vi för:) Strax ska vi iväg på klassisk juldagslunch här men först måste jag ju säga Todeloooo till er mina vänner! Återkommer med fler bilder (och kanske lite glimtar av finfina julklappar:) senare men nedan får ni en liten bildbomb från vår magiskt fina julafton här i vårt casa i Småstaden!

.
.
 
IMG_9248

..IMG_9237
.IMG_9178-2
 
IMG_9222

.IMG_9227
.IMG_9251-3
.IMG_9365

.IMG_9380
.IMG_9370
.IMG_9386

..
IMG_9389-2.IMG_9358-2

.

,

Från igår! (Min julklänning var en tokfin sak från By Malene Birger, har ju inga bra bilder på denna men jag ska fota den åt er så ni får se en annan gång från Isa Couture, Bea hade sötaste klänningen från Livly och mjuka guldskor Bisgaard Babyshop och Lo Lo hade en tokfin klänning från Little Marc Jacobs och guldballerionor från Manuella de Juan, Trulle jeans och skjorta Gant och sammetskavaj från HM.

.

.

.

.

En riktig god fortsättning önskar jag er alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.
.
.
.
.

17 kommentarer till “JULHÄLSNING

  1. I so love your sons exspression when he opens the present. Happy Christmas to your lovely family and thanks for the fun blig

  2. Ni ser verkligen ut att ha haft en magisk julafton. För egen del spenderades den på hotell med SPA inne i Malaga. Tapas till lunch, och trerätters till middag. Underbart lyxigt, om än annorlunda från tidigare år!
    Kram och God Jul!
    / Rebecca

  3. Ah gud vad fint!!! Jattefina bilder och granen blev ju verkligen pricken over i:et i ert hem! Jag funderar redan nu vad man ska ersatta julpyntet med nu i Januari…det ar ju sa extra mysigt hemma nu…God Jul och kram♥

  4. Härliga bilder. Men den på Trulle var ju absolut bäst! Där kan man prata om att fånga ögonblicket.
    /Katarina

  5. Vilka underbara bilder!! Undrar vad det fanns i Trulles paket som gjorde honom så överraskad? Har själv en son i hans ålder men jag tycker det börjar bli svårt med presenter och julklappar. De har ”ju allt”. Måste också passa på och säga att din mamma ser så trevlig ut, du är väldigt lik henne. Tack för detta året kära Petra och jag ser fram emot att få följa dig även under 2014!
    Stor kram från Skåne och Anna

    1. Trulle fick verkligen jackpot i år under granen och var såå himla glad och tacksam. Vad klapparna till honom innehöll var bla cool ny 3DTV + ny Blueraydvd + nya tvspel. Men så är han ju verkligen världens snällaste också:)

  6. Hadde forresten blitt såååå glad om du skrev litt om hva din sønn fikk i julegaver. Hvor kommer skoene hans fra?? De var superkuule!! 🙂 Ha en finfin dag!!! Klem Siv

  7. Jättefina bilder..verkligen. 🙂 Själv skulle jag dock inte ha fina böcker på soffbordet på självaste julafton…då jag hellre vill ha godsaker, fruktskålar och massa ljus där. Liksom att jag skulle röja ur soffan från ” prydnadskuddar” så det blir en mer avslappnad känsla ytan att man behöver tänka på om man sitter ”ner” kuddarna. Lite mer cosy enligt mig. Undrar också om du flyttar runt på småborden eller om du har fler då det ser ut så på bilderna. Saker flyttas runt..är det bara för fotografiernas skull ? Känns inte som om du blir nöjd med placeringarna om det byter plats hela tiden. Gott Nytt År 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg