PINKIE

.
.
.IMG_9613-9

.

.

.

..

Oui, lite mer rosa har smygit sig in hos oss! Loooove it! Förutom våran gigantiska matta (3×5 m) så har bla nya kuddar i svagt dip-dyerosa siden och glitter hittat plats hos. Såå fina och rosa är verkligen det nya svarta (iaf för moi:) det är ju en så glad mysig färg.

.

.

.

.IMG_9615-4

….

.

IMG_9611-3.

.

IMG_9609-2.

.

IMG_9612-2.

..
.

Pics från dagens vardagsrum! Visst är kudden underbar?:)

.

.

.

Ha en fin fortsättning på dagen raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

Pssst,  Sorry, jag glömde ju skriva var kudden kommer ifrån! Snurriga jag! Den är från House Doctor och finns hos Mytivoli.se. Rosa mattan kommer från Carpetvista.se. Kram

.

41 kommentarer till “PINKIE

 1. Hej! Tack för att du visar din underbar hem <3 älskar den där ny rosa mattan, definitivt! Lite vår-feeling <3 Varifrån eller vad heter den där boken som du har på ditt bord som har pink "fashion" text….
  Hälsningar, Anu

 2. Ja men ghaaa så snyggt det är. Och sedan läste jag för ett tag sedan att It färgen numero uno 2014 kommer att bli just det, rosa.
  Själv håller jag på att morska upp modet att ge mig på en rosa sänggavel och med dessa snygga bilder med en stoooor rosa matta tror jag nog att jag kommer att våga ta steget 😉
  ha en fin fin lördag.
  Kramen

 3. Så fräscht!
  En fråga och snälla snälla svara!
  Har också länge undrat var du köpt Chanel- boken. Såg att du svarat ticsweden.se men kan det verkligen stämma?! Kommer til en sida som säljer marchettknappar!
  Har frågat dig tidigare om denna bok men ej fått svar, så skulle bli mycket glad för respons.
  God fortsättning!

 4. Supersnyggt! I vårt förra hus hade jag rosa som accentfärg i vårt TV-rum. Älskade det! Här i Spanien hyr vi möblerat så det läggs inte särskilt mycket tid eller energi alls på att fixa iordning. Annat blir det när vi flyttar hem till nytt hus i Sverige igen till våren. Rosa spås ju förresten att bli färgen med stort H under 2014. Själv längtar jag alltid som mest efter rosa i januari, februari i väntan på att alla vackra träd ska slå ut.
  Kram
  Rebecca
  http://femme.se/piccolecose/

 5. Hoppas det är ok att jag är av lite annan åsikt nu…Fräscht och fint, men för mig mer flickrum. Tycker inte det funkar så jättebra i ett hem och rum man delar med en man (oops…nu får jag alla feminister på mig kanske?!) Elegant tycker jag faktiskt aldrig att babyrosa kan bli heller, men det måste det ju inte vara heller förstås. Det absolut häftigaste och mest annorlunda eleganta du haft (tycker jag alltså) var när det var grått/vitt/svart och lite lite brunt smög sig in. Ja, så färglös är jag :S. Rosa tycker jag inte ska vara babyrosa utan mer grårosa el lite bränd rosa ton – om man nu får tycka lite som man vill… Underbart att få se helhetsbilder! Love it!

 6. Hej och hallååå!!God fortsätting Petra.
  Din kära bloggkollega Mia i mitt vita hus har vitvaxat parketten, ny Howardsoffa och ”fått” en Gubi spegel, nytt betongbord och vill ha en grå matta…..jag slår vad om att den blir rosa…my good du har en idol….Ganska otäckt att hon alltid skaffar samma inredning som du byter till, cet ingen blogg som hennes….hon fortsätter år efter år..ganska komiskt att vuxna gör så.Jag tycker det är helt ok att man köper lika saker men att härma nästan allt i inredning och möbler, kläder mmoch skriva och
  använda samma uttryck känns inte ok….varför gör hon och hur drivs man…i

  1. Ja, vem väljer inte vitvaxade golv numera, vem väljer liksom ekparkett? Tror inte det va!?

 7. Hej!
  Håller fullständigt med Kamilla!Vi är ett gäng tjejer som följer Petra sedan många år och vi alla undrade vad det var för skåp från Bazaar som beställdes..förvåningen var dock inte stor när även det var detsamma.Visst att många har samma smak när det gäller inredning,men att göra allt exakt likadant är ju lite på gränsen..och sen fota och lägga ut det på sin blogg som för övrigt är en ren kopia av din.Man borde kunna sätta sin egen prägel på sin blogg,annars kan ju i princip vem som helst bara skriva,fota och framförallt uttrycka sig likadant,då är det ju en enkel match.Måste vara fruktansvärt frustrerande för dig.Tror att många som mig och mina vänner endast går in på hennes sida för att se vad som kommer härnäst..har nästan blivit en parodi..
  Kram på dig!

 8. Jamen o gud,, granen såg ju på pricken ut som din förra året,hihi,du får nog ta det som en komplimang men förstår om det känns lite lustigt ibland…Gott Slut!Kraaaaam

 9. Nä men nu får ni ge er! ”komiskt att vuxna beter sig så” står det i en av kommentarerna ovan! Mer komiskt att ni som kommenterat beter er så!!! Följer själv båda bloggarna och inspireras av båda.
  Petra skriver i fliken ”About me” att hon älskar att inspirera och det är just vad hon gör,inspirerar!
  Får då inte ”Mitt vita hus” inspireras? Om ni tittar på hennes inlägg den 30 nov så länkar hon även till Petra och skriver att hon inspirerats, så det är ju inte någon hemlighet direkt att hon blir inspirerad av Petra!
  Att man bloggar på ungefär samma sätt är ju heller inte ovanligt i bloggvärlden. Om någon ”härmar” så skulle jag bara bli glad och tänka att, jäklar vad kul att jag kan inspirera andra, sträcka på ryggen och gå vidare med ett leende.
  Kram

  1. Håller verkligen med dig Anneli. Tycker att det är elakt att skriva på det viset. Båda bloggarna inspirerar mig och skitsamma vem som var först o bla bla.. Sakerna som visas upp finns ju liksom att köpa i olika butiker och det är väl ändå meningen att fler människor kan köpa dem.. Tycker nog att de flesta hem som visas upp i inredningstidningar och på bloggar liknar varandra rätt mycket. Älskar Petras stil men den är inte enbart hennes och inte unik. Ha en fin dag 🙂

 10. Hej!
  Håller helt med om att den andra bloggen är en ren kopia.Så pinsamt att göra och skriva likadant under alla dessa år,att man inte tröttnar.Tror att väldigt många tänker samma sak.Det var ju väldigt bra att länka en gång till sin inspirationskälla på dessa år!

 11. Vill bara säga att det är stor skillnad på att inspireras….och kopieras…och jag tycker inte att det är ok att man kopierar Allt av en annan blogg…du kan själv läsa bloggen och förundras…och jag tycker det är vuxet att man kan stå för vad man tycker. Vi är många som läser ”parodin” som kanske skullle ägna sig åt annat än inredning då hon helt saknar egna ideer…anser iaf jag…

  1. Och varför skriver du det på Petras blogg, vad vill du med inläggen? Varför skriver du inte i bloggen det avser? Mycket märkligt

 12. Står ikke ticswedwn men tlcsweden! Men skriv com istedet for se så kommer du til rett side. Var ikke så veldig vanskelig å finne ut ved hjelp av google!

 13. Tänk att det alltid är sandlådenivå här inne på Petras kommentarsfält. Som en grupp tonåringar som dissar en annan tjej för att hon klär sig likadant som den populäraste tjejen i hela skolan. ”att hon vågar”..
  Jag tror vissa här skulle må gott av att ta några steg tillbaka och titta på något annat som är värt att skriva så mycket om. Men att skriva HÄR inne om någon annan och att hennes blogg är en parodi det är jävligt fegt alltså. Och om det är Någon överhuvudtaget som ska skriva något så är det väl Petra själv och inte hennes groupies

 14. Bra skrivet Emma 🙂 Känns lite taskigt att skriva så nedlåtande om en annan blogg anser jag. Hela bloggvärlden svämmar över av bloggar som liknar varandra. Jag vet inte men den bloggen andra hänger ut har funnits sen januari 2008 medans denna sedan 2009…….. Gillar båda bloggarna 🙂

  1. Tack du Gika 🙂 Jo jag förstår nog inte heller fenomenet som uppstår när någon ”härmat” någon annan. Men jag slutar tänka på det nu och fortsätter att läsa om kåkstäderna som uppkommit här i Sverige istället. God fortsättning på dig Och på Dig Petra 🙂

 15. Båda bloggarna är lika fantasilösa, tycker jag. Liknar mest utdrag ur produktkataloger från ett begränsat antal kläd-och inredningsfirmor………om det är tillåtet att ha avvikande mening….

 16. Ganska kul att alla bittra avundsjuka kärringar som gnäller ovan är länklösa haha:) vill passa på att önska GOTT NYTT ÅRRRR
  och kolla gärna inredningsvis nyårskrönika imorgon:)
  LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

 17. Näe, ingen rosa i min inredning. Vitt/svart/grått lite trä, och de blå/vita accentfärgerna är mycket finare o tidlösare. Och passar i hem för både män o kvinnor lite bättre! 😉

 18. Måste bara kommentera här nu när det är så fruktansvärd låg nivå. Jag är nybliven mamma, har två små underbara små liv att uppfostra till att lära sig älska sig själva, acceptera andra oavsett åsikt, hudfärg, hur man beter sig mot sina medmänniskor & nu fick jag en till uppgift: hur man beter sig i sociala medier. Mobbing är aldrig ok. Jag hoppas ni som trycker ner & kränker den här personen ofentligt är både yngre än mig & barnlösa för vilka hemska förebilder ni är. Omoget. Finns väl hur mycket hemskare saker som händer runt om i världen än det här? Det är jul & nyår och självklart har personen läst det här. Jag kan bara inte förstå att man har mage att göra såhär. Att petra accepterar mobbing bland kommentarerna är så himla tråkigt. Nä, tummen ner för er. Tänk om och fundera på om det verkligen känns rätt att göra såhär inför tusentals personer.

 19. Hej! Jag älskar ljuset i dina bilder! Hur använder du kameran för att få in det vita mjuka ljuset i bilderna?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg