TJINGELING TRETTONDAGSAFTON

.
.
.

IMG_0419-2
.
.
Serverades mysfrukost denna Trettondagsaftonsmorgon! (heter det så?:) Min frukost blev mina favoriter från matkedjan på tre bokstäver (ja Ica;) dvs Bake-offpumpabrödet och bästa färskpressade juisen, + macchiato, mmm. Allt finfint presenterat på populära engelska Spode! Kopparna har jag haft i flera år men nu – tadaaaa – finns dessa också hos My Tivoli (kika här!) + lite annat smått & gott:)

.

.

IMG_0426-2

.
.
Mums!

.

.

.

.

Todeloooo Trettondagsafton!

.

.

.

Iiiiih, det var bihåletrams på gång alltså. Usch och fy, inte kul. Får nog ringa Farbror Dr och försöka få medicin asap. Måste bli pigg och kry så jag kan börja träna, längtar så just nu och klättrar nästan på väggarna här hemma haha (Och det är inte att jag känner att jag måste träna utan den känns som kroppen b e h ö v e r träna och det är ju en såå bra och skön känsla och det är ju bara att passa på att tag i det när det känns så) Så Sats för hela slanten blir det minsann. Snaaart. När jag är kry:)

.

Så idag så får det alltså bli en mycket soft Trettondagsafton som vi mest tillbringar här hemma med massa god hämtmat från någon av Småstadens braiga restauranger (vilka är öppna?), brasa, glass och feelgoodfilmer:)

.

Hoppas ni finingar får en fin dag vad ni än gör!

.

 

.

KRAM

.

.

.

23 kommentarer till “TJINGELING TRETTONDAGSAFTON

  1. Hej! Tar frågan här istället 🙂 kanske lättare att du läser nya kommentarer. Jo, jag undrar om du har en gratisversion utav Lightroom? eller är det en köpversion? Kramar

  2. Hej Petra!
    Frukosten är ju dagens viktigaste mål,
    Och man äter ju med ögat oxå;)
    Tänkte fråga vart ni köper underläggen?
    Har inte sett dem i någon webbutik och i vår stad är utbudet väldigt knapert:(
    Ha de så mysigt framför brasan!
    Kram
    /Alex

    1. Vill bara tipsa om att jag precis har hittat underläggen på royal design, men de finns i två storlekar, jag har lite svårt att avgöra vilken storlek Petra har men tror att det är den stora modellen.

    2. Har för mig att jag sett på RoyalDesign och/eller tehuset Java. Googla för webbadress ..

  3. stackars dig! krya på dig!
    vi är också nedbäddade och ska äta massa pasta bolognese och maratontitta på serier. så mysigt!
    jag är också redo för vardagen. redo för arbete, rutiner och förhoppningsvis vårdagar snart!
    kram på dig

  4. Den juicen är också vår favorit, köper alltid den till helgen för det känns lite lyxigare då 🙂
    Har faktiskt inte hittat någon slår den, här hemma i Sverige iaf.
    Ha en mysig kväll!

  5. Hej,
    Jag gör ett nytt försök och hoppas på svar;
    Jag har försökt få svar från Davidas kundtjänst och sätter nu hoppet till dig.
    Dina Davida Cashmere byxor. Hur håller de sig i storleken? Töjer de sig mycket eller håller de formen?
    Mina är alldeles för långa men jag är rädd att storleken mindre blir för små
    Mvh
    Islandgirl

  6. Hej vad jobbigt att ha ont i bihålorna, jag brukar ofta ha samma problem tycker att det är svårt att få hjälp med detta problem hos läkarna, svårt att bevisa om man har bihåleinflammation tycker jag…
    Krya på dig! Mvh Camilla

  7. Supertack för tips om bordstabletter! Jag har haft La Plata från Svenskt Tenn i flera år men de har blivit slitna. Tyvärr tillverkar inte Svenskt Tenn de längre så de går inte att köpa nya. Har länge letat efter några nya vackra blå bordstabletter och efter att ha sett din fina bild Petra gick jag in och beställde de här från Spode direkt. Ser fram emot att få de om några dagar med posten!
    Älskar blått på underlägg, det är så vackert!

  8. Så fint!! Ger en nostalgisk känsla men ändå uppdaterad. En långfrukost med no stress är nog bästa medicinen mot förkylning!

  9. Himlans vackert porslin & påminner om mormors koppar, kanske det var Spode (måste fråga min mamma vart dom är!)
    Men du, KRYA PÅ DIG!! Fy för jobbiga bihålor, det vet jag allt om efter en uppväxt då dom stoppade pinnar i hela näsan när man hade bihåle-inflamation.
    Mysig ledig måndag till dig & dina

  10. Med Spode, Italian Blue, så fint upplagd frukost! Klassiskt som trender inte rått på, tänker jag, men som tidvis kommer fram igen. Ser att underlägg för frukost är nytt, och något att överväga. Jag får dessutom fråga, var kan man hitta glasen som du har juice i? Jag har för mig att det är ett prisvärt glas.. och som gör sig såå fint.. som du visat och berättat om tidigare. Ska gå att få tag på lätt? Rätt? De gör juicen och det hela extravackert i din uppställning.
    Jag söker efter vackra frukostglas som går att använda alla dagar (ska alltså tåla diskmaskin då). av modell som de du visar.

    1. Finns, eller har i alla fall funnits på Cervera o Lagerhaus. De är superfina, rejäla och tunga. Och prisvärda!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg