KVÄLLENS SNABBA MIDDAG

.
.

.IMG_0948-3
.

Kvällens middag! En favorit är absolut liet sallad och olika charkisar med bla favoriten Manchego och en hög lyxig Pata Negra (jamen hur god är inte den skinkan?:) Allt ovan ska njutas med ett glas rött (och skatterna får så klart njuta annat som de gillar liite bättre:)

.

.

.

.

God kväll finingar!

.

.

.

Letar filmer för fullt på lilla Apple-tvn just nu här. Är sugen på att se något riktigt spännande och nytt ikväll men vet inte vad jag ska välja. Någon söt bloggis som kanske har tipsa på en riktigt bra thriller? (Älskar thrillers men not so much rena skräckisar) Det vore toppen (tycker alltid att man vill se såå mycket filmer på bio som man inte hinner med, eller har barnvakt för, och sen finns det ju inget på dvd ändå?:S)

.

.

.

.

.IMG_0921-2

.
.

Liten skatt pysslar ikväll (Tuffa hjärttröjan är en favvo från HM:)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

20 kommentarer till “KVÄLLENS SNABBA MIDDAG

  1. Hej Petra! Måste tipsa om en bra film jag såg idag, då jag är hemma och förkyld. Den heter The Words och gjorde min dag. Kram Lena

  2. Du har säkert redan sett den men Safe Haven är den bästa thrillern jag sett på länge. Snygg kille och tjej med också;) Det är ju så gott det där! Och enkelt och känns lite lyxigt med rött till!
    Mysig kväll till dig, kram fredrika

  3. Ser smarrigt ut! Måste fråga igen; varifrån har du köpt affischen över byggnader som sitter ovanför ditt vackra hallskrivbord?

  4. Bron är en väldigt spännande serie om du inte redan sett den förstås. Annars ett måste 🙂

  5. Vi myste med tre nya bra filmer i går. Captain Phillips, där Tom Hanks spelar kapten på det usa fartyg som kapades utanför somalias kust 2009. Riktigt bra 🙂 The Butler, den sanna historien om Cecil Gaines som växte upp i slaveri innan han blev Butler i Vita huset. Han tjänade 8 presidenter under 34 år. Oprah Whinfrie (?) är kanon i rollen som hans fru. Mkt bra och gripande film. Runner Runner, med Alexander Skarsgård, också väldigt bra och lite annorlunda film där ett gäng ska hämnas på ett läkemedelsföretag som orsakat skador med sina läkemedel. Filmerna ligger på Tankafetast och swesub. 🙂 Härligt att frossa i film ibland.
    Nu gjorde du mig riktigt sugen på ”plockmat” så det får det bli i morgon 🙂

  6. Åh, film är min stora passion! Jag o maken kollar mkt film, allt från mysiga romantiska rullar till djupa kvalitetsfilmer:)! Jag har två rysare/skräckfilmer att rekommendera. The Conjuring och The Strangers. Vill du ha action fungerar både White house down och Olympus has fallen. Igår såg vi en fantastisk film (mkt gripande och sorglig) Ain´t them body saints.
    Gillar du Ryan Goosling finns The Place Beyond the Pines. Afflecks Argo & The Town är oxå sevärda. Now You See Me med Woody Harrelson. Jakten med Mads Mikkelsen. Oj, höll på att glömma The Whistleblower:)! The way way back, med Toni Collette. The Blindside med Sandra Bullock. Buried med Ryan Renolds. The Life of David Gale. The Woodsman. Never let me go. Hachiko – En vän för livet . Ja, det här är några tips, jag gillar dem alla på sitt sätt, gå in och läs om dem på imdb.com, hoppas du hittar några som passar:)!
    Kram kram

  7. Hej denna onsdag förmiddag! Den bästa filmen jag någonsin sett är ”Captain Phillips med lysande Tom Hanks i huvudrollen”! Den är dessutom verklighetsbaserad som gör det hela ännu bättre! Helt enkelt en super spännande film hela tiden! Så den rekommenderar jag alla att se! Får 5+ av 5 möjliga!
    Ha en toppen dag/kväll!

  8. Dear Petra, can you tell me please which brand are your white dishes? they are very simple but very nice 🙂 love it….

  9. Rekommenderar varmt serien Breaking Bad. Otroligt bra och oförutsägbar en riktig nagelbitare hihi Ser himmelskt gott ut er middag & tack för tipset. KRAM

  10. Vilken god middag! Här åt vi korv och makaroner…det var allt jag orkade fixa efter att ha varit på resande fot sedan i söndags…
    Hoppas att du hittade en riktigt bra film. Här blir det en tidig kväll efter allt för lite sömn under veckan….men den var rolig! 🙂
    Må så gott!

  11. Har en till 🙂 The Broken Circle Breakdown, mycket gripande!
    Nu skall jag inte terra mer med filmtips på ett tag:)!

  12. Hej! Snälla rara du, skulle inte du kunna visa vad du har för saker/detaljer på dina fönsterbänkar i vardagasrummet..:) Jag behöver inspiration! Kram/Emma

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg