HEJ TORSDAG & ARLANDA MED NIELLO

.
.
.

niello
.

Har ni hört den sprillans nya singeln med Niello (inte featuring min son dock:) Såå bra. Lyssna på den (tex här på Spotify eller se videon här) om ni gillar mjuk svensk hip-hop och drömmer om att resa låångt bort från kylan..

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

Vaknade till ett snötäckt Småstaden med ganska många antal minusgrader och det känns i vårt gamla hus (man måste hela tiden vrida på våra vattenelement efter vädret) Bea är ledig från dagis idag och vi har mysdag och bakar sockerkaka och målar och pysslar och lyssnar på skön musik. Får se om vi kanske går ut en liten sväng och leker också, måste dock erkänna att jag inte är såå sugen på just det just nu, brrrr.

.

.

Kikar in till er lite senare igen! Kanske med något recept eller pics på något som fick följa med från Stockholm eller en dagens eller något annat. Vi får se vad det blir…:)

.

.

Ha en fin dag bloggisar, glad att ni tittar in på Hofp!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst, Tack för alla thrillerfilmtips ni lämnat! Såg filmen The Call igår med Hale Barry, som var ett av tipsen, och hu vad spännande och läskig den var. Var tvungen att titta på ett gammal SATC-avsnitt efteråt för att lugna ned mig så jag kunde sova sen:) (Filmen var som en blandning av Taken och Lammen tystnar ungefär)

.

.

.

7 kommentarer till “HEJ TORSDAG & ARLANDA MED NIELLO

  1. Det är snötäcke och kallt här med så låter såå mysigt med en innerdag som ni ska ha! Filmtipset lät bra och spännande så måste nog ha sambon bredvid mig;)
    Kram Fredrika

  2. Låter som en skön dag för dig och Bea.
    Här tog jag min kandidatexamen i Personal och arbetsliv igår och sitter nu och söker jobb. Känns konstigt att ha en examen men ändå bli arbetslös på måndag. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men det ordnar sig. Det brukar det alltid göra, bara man kämpar på. 🙂
    Kram Linda

  3. Härligt med snö 🙂
    Och jag tycker att du kan visa oss alla alternativen dagens med mera Tack 🙂
    Gillar bloggen som den varit nu på senare tid, lite extra 🙂

  4. Åh då måste jag se den 🙂
    Du inspirerade igår med att mysa till det mitt i veckan. Då jag gjorde extra god mat till mig och sambon och så delade vi en flaska vinos och pratade hela kvällen 🙂
    Tack!
    Kram Åsa

  5. Heej..
    Vilka dagar du har… Man blir liiite avis! *blink* =)
    Alltså Petra!! Den låten!? Hahaha… Nja….
    Nu fångar vi dagen och helgen och köper krispiga vårtulpaner och massa gott!!!
    Vi vill se vad du köper/äter så vi kan få inspo!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg