PARTY PÅ G & ATT BIDRA PÅ OLIKA SÄTT

.
.
.

IMG_1112-2
.

Ovan: kalaskort och frimärken från organisationen Childhood! Man kan bidra på massa olika sätt till välgörenhet och jag uppmuntrar er alla att göra det. Uppdatering! Prinsesskorten kommer inte från Childhood utan är hittade i Leilas General store

.

.

.

Bonsoir vänner!

.

.

.

För ett tag sen fick jag en kommentar/påhopp som bla handlade om att jag inte bidrar till välgörenhet och den gjorde mig ganska illa berörd faktiskt iom att jag ju gör det och tycker det är viktigt. Jag får ju ganska många halvtrista kommentarer av olika slag om allt möjligt, här och på andra bloggar, så jag är nog  van efter 4 års bloggande och skakar av mig det mesta. Men jag har ändå tänkt på just detta och känner att jag måste bara åter igen påpeka en sak. Ni som skriver sånt här och ni som läser in hela mitt liv i ett par rader jag skrivit på Hofp, ni måste ju förstå att en blogg är inte allt eller ett helt liv eller alla åsikter en bloggerska har (jag vet också att de flesta av er förstår detta. Ni är ju smarta bloggisar:) Hofp är helt enkelt en populär ytlig och glad feelgood/inredningsblogg och absolut ingen dagbok över hela mitt liv och heller inget samhällsmagasin om världssituationen osv. Det betyder inte att jag inte bryr mig om annat i livet än just det som skrivs här. Om sånt som är svårt eller riktigt viktigt eller komplicerat (och jag nämner med jämna mellanrum välgörenhet och uppmuntrar till det) och tro inte att alla andra som sysslar med ytliga ting som ex gör underhållningsprogram på tv, eller kanske är redaktör för ett modemagasin eller skriver inspirationsböcker eller just bloggar osv automatiskt inte bryr sig om annat.

.

.

.

.

IMG_1105-2

.
.

Så söta frimärken och prinsesskort som postades häromdagen. Förresten angående Childhood, jag och många med mig har ju de där fina enkla pärlade Childhoodarmbanden. Nu finns det ju en jubileumsutgåva med pärlor i silver och rosé också i härliga färger och jag ska minsann beställa ett sådant i en av vårens modefärger (gissa vilket?:) Kostar liiite mer men man bidrar med lite mer också:)

.

..

.

.

Ha nu en skön kväll fina ni så kör vi fredag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

 

59 kommentarer till “PARTY PÅ G & ATT BIDRA PÅ OLIKA SÄTT

  1. Åh är jag trög men var finns dessa underbaringar att köpa? Skulle vara Perra då vi har 4 årskalas coming up! Kram!

  2. Inte så konstigt att man ibland undrar hur ”din värld” ser ut som handlar så mycket om allt du konsumerar så jag tycker det är bra att du betonar annat ibland.
    Lisa

  3. Ja, fast du har ibland fått frågan vilka du stödjer, ex Barncancerfonden eller vad det nu kan vara. Du svarar aldrig. En annan (ytlig) bloggerska skrev nyligen ut vilka hennes hjärta slog mest för, utan att ens blivit frågad. Nej, du är inte skyldig att rapportera, men om du nu får frågan kan du väl svara? Man kan visst ha en ytlig, feelgood blogg, men ändå ibland beröra svåra, tyngre ämnen, utan att på något sätt gräva ned sig i dom. Du skulle framstå så mycket ödmjukare, och säkerligen få mindre påhopp. Det hade inte varit så svårt för dig att undvika påhoppen, om du bara tänkte efter lite…..=S

    1. Så du tycker att jag borde få påhopp för att 1. Du har missat att jag tidigare skrivit om ex Barncancerfonden, Läkare utan gränser, Rosa bandet & Childhood som jag stödjer och där jag uppmuntrat er läsare att också stödja dessa organisationer. 2. Jag driver en feelgoodblogg som handlar om det positiva, roliga och ytliga?:S

      1. Jag menar inte så, men det finns många ytliga bloggar som inte får påhopp, du måste väl fundera över varför du får det, det finns väl olika anledningar, antar jag.

        1. Du lämnar ju många kommentarer, under olika namn, och har starka åsikter om det mesta och inte alltid så trevliga sådana. Så det kanske du kan svara på bättre Maja, Fia, Sandra, Katja, Tina eller vad du egentligen heter:)

          1. Ja, jag har ju starka åsikter om mycket (ett drag efter min pappa på gott o ont) och kan hålla med om att jag inte alltid uttrycker mig något vidare. Det kan låta värre än jag eg menar. Jag ska skärpa mig där. Men då vet du också att jag även ”försvarat” dig en hel del i vissa kontroversiella frågor också! Vi är rätt lika på en del sätt, och väldigt olika på andra, faktiskt! Jag finner inspiration i mycket, men ifrågasätter ju mycket också. Summa summarum tycker jag ju givetvis om din blogg, men ska försöka bli lite mer rumsren! 😉

        2. Jag tror att det är fler bloggare som får påhopp men att de inte visar de kommentarerna. Kram Lotta

        3. Fia (Maja, Tina?), du läser ju här inne ideligen, vore kul att höra vad du gillar med bloggen?
          Nu är det helg, livet är kort och vi ska vara snälla mot varandra:-)

        4. Så gjorde Fia (Maja, Tina, Katja?) en pudel och det är bra! Jag undrar bara varför det är så himla lätt att ha starka åsikter på det anonyma nätet, och jämfört med irl? (Nu kommer nog Fia-Maja-Katja hävda att hon minsann törs vädra psikter i verkliga livet också, ska vi sötta nåt på det?). Men jag menar alla åsikter som florerar här inne, tyckande och klankande; skulle du uttrycka det i verkliga livet också? Och det är inte en fråga bara till Fia-Maja-Katja, utan till alla som har småspydiga yppanden och tyckanden.
          Tjolahopp.

          1. Sorry för stavfel, jag är inte full, har bara för klumpiga fingrar (och bråttom) för min lilla iphone:-)

          2. Varför har jag gjort en pudel? Jag törs visst stå upp för mina åsikter irl. Jag kan vara kritisk o ifrågasättande, men jag gör aldrig personliga påhopp. Starka åsikter i ett inlägg på nätet, kan låta mkt värre eller annorlunda än om man framför dem irl. Jag har försvarat mycket också. Både P inom vissa ämnen, och även andra bloggare som tyvärr hängs ut i denna blogg ibland, så det blir rena häxjakten. Sen så är det ju som sagt helg, och vi skulle ju vara snälla mot varandra! =)

    2. Jag tillhör skaran som inte läser HoP slaviskt, ändå har jag lyckats snappa upp att Petra stödjer flera olika organisationer. Man ska nog läst ganska lite här för att ha missat det, och då kanske man inte ska uttala sig i frågan alls.
      Att skriva att Petra bara behöver ”tänka efter lite” för att slippa påhopp är verkligen att tala innan man tänker. Petra driver en väldigt stor blogg och det kommer alltid finnas personer som stör sig och kommer med diverse påhopp, grundade eller ogrundade.
      ”Tänka efter” före tycker jag att ALLA som vill skriva påhopp ska göra. Åsikter går att framföra på olika sätt och helt ärligt. Har man ingenting snällt att säga behöver man faktiskt inte säga det alls. Det är ingen rättighet att uttrycka alla sina åsikter och framför allt inte på en blogg som visar en bråkdel av en persons liv (tror man något annat är man nästan olagligt korkad).

  4. Mellan raderna har jag iaf läst att du är en väldigt generös tjej som delar med dig av din goda smak och stil. Glad och omtänksam uppfattar jag dig också. Och rolig, jag gissar att du är en energispridare!
    Personligen läser jag inte det jag är ointresserad av, oavsett blogg, tidning osv. Så det här med att bli upprörd över att man tycker att det fattas något eller görs på fel sätt är en stor gåta för mig. Att klaga på andras val men inte göra de bästa för sin egen skull är ju ren dubbelmoral.
    Sedan tänker jag att om man vill göra världen bättre kan man ju börja med att sluta såra människor.
    En stor kram till dig P, som jag tycker är så härlig

    1. ”Sedan tänker jag att om man vill göra världen bättre kan man ju börja med att sluta såra människor”.
      Åh, vad bra skrivet!

  5. Älskar din blogg!! Det är just allt det positiva, inspirerande och underbara bilderna som får mig att känna ”feel good” då jag kikar in här i din blogg!! ❤️ Kramar till dig!!

  6. Jag tror verkligen inte att du är en ytlig person bara för att du till största delen skriver om sådant 🙂 Ditt hjärta verkar stort nog att även rymma andra saker. Kan dock hålla med om att det nog hade varit bättre att svara när folk frågar och att kanske stödja tex barncancerfonden utan en glassig BMW. Jag ger 100 kr i månaden till dem, inte mycket men ändå något. För min del var det aldrig ens aktuellt att provköra en bil jag ändå inte tänker äga 🙂 Det finns så mycket jag skulle vilja bidra till men för tillfället får det räcka med de organisationer jag bidrar till 🙂 Just nu bidrar jag stort med tid, engagemang och medmänsklighet till asylsökanden och jag mår väldigt bra av det. Tror nog att du bidrar och ger till så mycket mer än vad som framkommer här i din fina blogg 🙂 Kramar.

    1. Tack för snälla ord! När det gäller att jag gjorde kampanjen med BMW så var det helt enkelt att på ett annorlunda sätt stödja Barncancerfonden. Alla bidrag är lika mycket värda för forskningen, det finns nog inga finare sätt att bidra, och hur de får in dem är ju abslout inte det viktiga eller hur folk väljer att bidra. Man kan köra en ”glassig” BMW och stödja välgörenhet! Att jag promotade kampnajen kanske gjorde att flera hundra av mina 16 000 besökare provkörde en bil och det blir ju ganska mycket till Barncancerfonden inte sant:)
      Kram

  7. Ja herregud, att du ska behöva skriva ett sånt här inlägg återigen. Så himla fascinerande. Särskilt med tanke på att du ju, som sagt, skriver om välgörenhet med jämna mellanrum.
    Ha en härlig fredag!
    Kram Lena

  8. Till Jenny ovan, mycket bra skrivet! Man kan börja med att var snäll och vänlig mot människor först innan man börjar predika. Återigen känns det som om en del personer inte skall vara på denna blogg, då den verkar störa och irritera. Jag håller inte med om allt Petra skriver eller kan köpa det hon tipsar om, men det är det ju ingen heller som tvingar mig. Jag läser denna blogg flera gånger per dag och har gjort så i flera år för att den INSPIRERAR mig. Jag ser fina saker eller kläder hos hofp, som jag kan ha med mig när jag ska köpa eller uppdatera nåt hemma. Kanske inte samma märke eller sort, men inspirationen att se vad man kan göra eller ta på sig och sen ”härma” det till sin egen plånbok! Tycker jag är skitbra, rent ut sagt! Tillbaka till välgörenhet, alla bidrar på det sätt man kan och vill och sen tycker inte jag man kan tvinga folk att man måste ge, det är ett val och samvete man själv får ha. Jag är ingen månadsgivare, jag sms:ar in en summa då och då när andan faller på. Är jag en sämre människa då? Att sedan hofp skall skriva om välgörenhet är väl ändå upp till Petra, hon har haft med det ett antal gånger, men personligen tycker jag inte det är det, denna bloggen skall handla om…..det skrivs och visas så mkt om sådant i andra medier att det räcker, det är väl inte fel att få gå in på en blogg och få må bra, läsa och se bilder som gör att du får en sån där härlig känsla? Gör man inte det så skall man välja en annan blogg/media/tidning som passar. Det är en bra regel, förresten….gå in på en sida du mår bra av, annars stäng ner fort som fasen för då passar den ju inte:)! Hur enkelt som helst!
    Önskar alla en fin fredag!
    kram E

  9. Trots allt finns det en anledning att din blogg fortsätter vara en av de största. Du gör ett bra jobb och inspirerar mig jättemycket. Jag drömmer fortfarande om att göra om mitt badrum i liknande stil som ditt… Fortsätt som vanligt och skaka av dig nättrollen..
    Och jag kan inte förstå varför de som läser en blogg, och tydligen inte gillar innehållet stannar kvar. De behöver ju inte läsa. De kan ju läsa något som passar dem – Internet är fullt av bloggar.
    Du är bra Petra.
    //Malin

  10. Jag har läst lite av vad som skrivits. Folk har alltid åsikter och så kommer det förbli. Visst finns det viktigare saker i livet än inredning, mode, god mat etc men många tunga saker som vi alla (kanske) möter dagligen i värsta fall. Det är i varje fall just det jag vill slippa när jag besöker din blogg. Som du säger är din blogg en feelgood-blogg och det är ju positiva saker och det är precis den känslan (feelgood) jag har och får när jag besöker/besökt din blogg. Och det är väl det som din blogg handlar om? Kan som sagt inte riktigt förstå varför man har skyldighet att redovisa att man stödjer välgörenhet vare sig man är storbloggare eller en person utan blogg, känd eller okänd. Det är väl egentligen din privata sak och inget du har skyldighet att skriva om/visa upp (även om jag VET att du gjort det, vilket varit fint).
    Så ja, vill helt enkelt bara tacka din för din fina blogg som gör min dag lite gladare (och som får mig att tanka lite energi). Kram!

  11. Du behöver inte bevisa att du stödjer välgörenhet, för precis som du skriver så utelämnar man inte precis hela sitt liv och tankar i en blogg, och varför skulle man. Det är din blogg, du bestämmer vad som skall publiceras. Och är man en ”trogen” följare av HoP så vet man också därmed att du faktiskt har uppmuntrat och själv visat att du engagerar dig i välgörenhet. Denna ”någon” är en inskränkt vilsen person som bara vill skapa dålig stämning tror jag. Oftast vågar dem inte ens visa vilka dem är, och bara det säger ju allt. Fegt.
    Bra att du inte publicerar alla dumma omogna kommentarer du får här på din feelgood-blogg, det uppmuntrar dem bara till att fortsätta annars.
    Fortsätt som du gör P och borsta av dig detta som ett dammkorn på din axel 🙂
    Peace!
    /Lisa LM

  12. Om hjärnan bara matas av negativa saker, och man ser fel och brister hos alla andra, tycker man till slut att alla andras agerande är så fel att det blir synd om mig till slut och det kallas att göra sig själv till ett offer!!
    Vem har bestämt normen i olika sammanhang? Bara för att en tycker att just Petra ska skriva om välgörenhet, är det ett måste?? Nu gör hon ju det men om hon inte skulle gjort det… anmäl henne!! Vad är problemet egentligen???? Vuxna människor som måste skicka sådana kommentarer!! Väx upp!
    Det kommer alltid att finnas människor som ”tycks veta bäst o inta rollen som den som ska uppfostra alla andra” här i världen som anser att dom har rätt att vara den där gamla kommandoran som ska agera rättsväsendet i uppförande… speciellt i sociala medier där man kan kritisera utan står för det öga mot öga!!
    Även om det är svårt hoppas jag att du Petra kan vara stark i dig själv och skaka av dig elakheter och inse att du aldrig kan ändra på andra människor, det måste var och en göra!
    Oavsett vad du skriver kommer den kritiske se utifrån sitt perspektiv och den kommer alltid trycka ner dig vid första bästa tillfälle.
    ”Låt ingen flytta in i din hjärna utan att betala hyra!! vräk den jäkeln!!!!” (citat från Mia Törnblom)
    Jag gillar din blogg! /K

  13. Jag vill bara säga att jag älskar din blogg! Du ger så postiv feeling och feelgood för mig. Aldrig någonsin retat upp mig 😉 Du verkar som en varm, superhärlig och generös person och det tycker jag alltid visas i bloggen.
    Stor kram och trevlig helg till dig <3

  14. Skulle vara kul att höra hur stort bidrag Läkare utan gränser fick efter bloppisen. ”Vinsten” skulle ju gå till dem. Passar ju bra att fråga detta nu när ämnet kom på tal tänkte jag…

    1. Jag skänkte en del av det jag fick in, närmare 10%. Men exakt hur mycket det var kommer jag inte redovisa för dig.
      Kram
      P

    1. Rosa prinsesskort har ingenting med feminism att göra. Feminism handlar om något helt annat än färgen rosa, eller formen på inbjudningskort. Om du tror något annat så har feminismen verkligen inte kommit långt, och det gör mig uppriktigt besviken.

      1. Hemma hos oss har feminismen kommit långt;) lillebror 2,5 år kastade sin pyjamas lång väg och hämtade storasysters nattlinne. Så nu går han runt och leker med sin skruvdragare med nymålade naglar och rosa nattlinne. Det är väl det feminism och jämlikhet handlar om, att få välja det som passar en själv. Kommer aldrig att acceptera att det ”manliga” är det som ska räknas, att vi tjejer måste bete oss som män för att bli likabehandlade. Jag är stolt över att vara kvinna oavsett om jag bakar bullar eller målar om garaget…. och att vara stolt över den man är tycker jag är viktigt att överföra till barnen. Tänk vad bra det blir när barn får välja själva;)!

  15. Tycker att ni alla ska läsa Olof Röhlanders blogg på http://www.upphopp.se Olof är mental tränare, föreläsare och enligt mig Sveriges bästa talare. Så klicka in för inspiration i vardagen och ett tillskott av mental styrka!

  16. Har inte skrivit många kommentarer, men jag är en trogen läsare sen 3.5 år. Älskar din blogg, annars skulle jag ju inte fortsätta hänga här. Bara ett litet tips från min sida, om bloggen nu ska vara ytlig feelgood, snälla håll fast vid det och skippa alla dessa rättfärdigande inlägg och strunta i dessa kommentarer. Dina trogna läsare (och det är säkert det stora mertalet av dina 16000) vill hellre höra nåt annat från dig. Det är därför vi läser din blogg. Kanske ska du helst dölja denna sida av bloggandet? (Liksom många andra sidor du väljer att inte skriva om.) Jag tror det skulle gynna ditt/ bloggens marknadsvärde.

  17. Hej! Har sagt det förr o säger det igen! Jag får verkligen intrycket att du är en snäll människa!! Ffa har jag fått det intrycket när du visat video snuttar av dig själv!!! Vi får ju bara en glimt av ditt liv!!! Och hur ngn kan påstå att du är si el så o tex inte bidrar till välgörenhet, de har ja ingen som helst aning! Bra att du kan skaka av dig! Det mesta är ju inget annat än den, ack så tråkiga, svenska avundsjukan. Stor kram o trevlig helg. Lisa S i H-viken

  18. Jag skänker ofta kläder/skor osv i såndär insamlingskontainer! 🙂
    (Alla är inte feminister bara för att du är det Agneta?!)

  19. Hei og god fredag 🙂 Jeg er en av dem som synes det er flott når du innimellom skriver om veldedighet – både fordi bloggen din er såpass stor at du når mange, og fordi jeg personlig synes det er fint med tips om måter man kan bidra på. Til jul ”ga” jeg bort både geiter, griser og esler fra Kirkens nødhjelp etter tips fra deg her inne 🙂
    Jeg synes allikevel det er merkelig at enkelte synes å tro at de har en slags rett til å få vite alt om deg, like merkelig som at enkelte tydeligvis tror at bloggen er hele ditt liv.
    Det er bare trist når noen bruker tid og krefter på å være gufne mot andre. Tenk om man heller kunne bruke den energien på å gjøre noe godt, hjelpe noen som trenger det, dyr eller mennesker – da tror jeg man ville føle seg mye bedre. Istedet for å grave seg ned i misunnelse og surhet. Om man er frisk og har noenlunde god helse, har man faktisk mye å være takknemlig for – det er ikke en selvfølge. Dessverre vet jeg det av egen erfaring. Vi er heldige som bor i en ”rolig” del av verden, og vi har en levestandard som ligger svært høyt i forhold til resten av verden. Så kan vi ikke prøve så godt vi kan å være så hyggelig som mulig mot dem vi møter og omgås, tenk for en fantastisk smitteeffekt det ville ha 🙂 Og faktisk er det nettopp sånn jeg opplever Petras blogg, som et smilehull i hverdagen 🙂
    Ha en finfin helg!

  20. Det krävs en ”skämskudde” för att läsa många av kommentarerna. Jag hoppas att du fortsätter att inspirera Petra, trots alla förståsigpåare och människokännare som ger sig tillkänna 🙂

  21. Så osmart att hoppa på Petra om att hon inte bidrar med ngt ideellt bara för hon inte nämner det på bloggen!!! Tycker bara det är mkt tuffare att göra det och inte ”skryta” med det. kram

  22. Självklart är inte alla feminister för att jag är det. Men de skulle med all säkerhet vara, om de bara visste vad feminism är! Nämligen att jobba för ett jämlikare samhälle, för kvinnors fulla ekonomiska, sociala och politiska likställighet med männen. Att detta är nödvändigt visar väl det enkla faktum jag läste i dagspressen igår, att av alla Sveriges s.k. fattigpensionärer är 80% kvinnor. Tycker du det är o.k. Victoria?

    1. Agneta, jag måste bara fråga, vad har rosa färgen (eller vilken annan färg som helst) med feminism eller jämnlikare samhälle att göra??? Eller är jag helt korkad och har jag missat något väsentligt i frågan under hela mitt liv?
      Petra, tack för en helt underbar blogg:)))
      Ha en fortsatt trevlig helg!

  23. Hur korkad du är har jag svårt att bedöma enbart utifrån det du har skrivit men anar att du inte är särskilt insatt i vad feminism står för, om du tror att det handlar om färgen rosa. Hur mycket du missat beror på hur länge och hur aktivt du satt dig in i ideologin och vilka reflektioner du gjort utifrån det. Du har nog tyvärr missat en hel del 😉

    1. Så da er det sikkert ikke deg som har skrevet den kommentaren om rosa prinsessekort lenger opp?
      Jeg tolker iallfall den kommentaren sånn at det nettopp er bruken av fargen rosa som gjør at du konkluderer med at ”feminismen ikke har kommet lengre i 2014″…..?

    2. Agneta nedan din kommentar som du har skivit 17/01/2014 11:19
      ”Rosa prinsesskort år 2014! Suck! Har feminismen inte kommit längre?”
      Det är ju DU inte JAG som tror att att feminismen har med feminismen att göra?! Eller har du ångrat dig vännen???

  24. Skulle stå ”Det är ju DU inte JAG som tror att att feminismen har med FÄRGEN att göra”

  25. Haha jag fick ett påhopp här om dagen att jag inte kan ha det speciellt jobbigt och varför behöver jag ensamtid, jag har väl inte ens ett jobb? Haha.. Sånt svarar jag inte ens på 🙂 Skakar av mig det och skrattar åt det. Man ska inte ens bemöda sig att besvara såna människor, dom har helt enkelt inget bättre för sig, eller är avundsjuka på något sätt. Keep up the good work!

  26. ”Rosa prinsesskort år 2014” var vad jag skrev! Observera alltså att det inte står ”rosa år 2014”! Det är en avsevärd skillnad men det har du inte förstått uppenbarligen. Intressant att du använder en av de klassiska manliga härskarstrategierna att förminska den tilltalade genom att kalla mig för ”vännen”. Du har inte lyckats ha, ha! För mig är denna diskussion avslutad i.o.m. detta inlägg.

    1. Agneta, stå för vad du skrivit i ditt första inlägg nämligen ”Rosa prinsesskort år 2014! Suck! Har feminismen inte kommit längre?”
      Man skulle nästan tro att du är en politiker med tanke på hur förvränger allt…
      Jag föstår att du vill avsluta diskussionen, du har inget vettigt att komma med längre.
      Antar att du innerst inne inser hur korkad du kan uppfattas för varje nytt inlägg du gör;)

    2. Beklager om jeg ikke helt klarer å la dette ligge – men hva er så forskjellen/skillnaden/? Det kommer iallfall ikke fram av svaret ditt – for det gir faktisk ingen mening i det hele tatt.

      1. Just det Lise men Helena förstår inte det tydligen. Av den anledningen avslutade jag diskussionen. Tack för att du tydliggjorde det! Klem til deg! /Agneta

    3. Men jösses, Agneta. Du poängterar att det är en ”avsevärd” skillnad mellan ”rosa prinsesskort 2014” och ”rosa år 2014”- just för att du trasslat in dig i färgdiskussioner. Nu vill du få det att låta som att det var prinsesskorten som var det väsentliga i din tes, eller?! Och att färgen bara var en parentes?! För att gynna feminismen skulle jag föreslå att du nästa gång utelämnar färgen och skriver det du i synnerhet syftar på. Sedan klagar du på härskarstrategier- du själv kör ju på någon slags översittarattityd när du hävdar att de ”inte förstår” eller missuppfattat syftet. Det betyder inte att de inte förstått- det betyder att du förklarat dig dåligt. Då är det väldigt lätt att missuppfatta. Det har inget med andras förståelse att göra, utan med din egen förmåga att belysa. Så ser jag på det hela.

  27. Att vara redaktör på ett modemagasin innebär inte att man blottar sitt privatliv. Du påstår att det är en feelgood blogg men i ärlighetens namn är det väl en blogg där du vill visa en fin fasad och var mer än i en blogg har man möjlighet att själv redigera sitt liv. Om du hade varit engagerad i välgörenhet hade du stoltserat med det . Det är ju tom lite ”inne” med det. Inte konstigt att första välgörenhetsorganisationen du nämner är childhood. Om jag hade visat allt jag köper i en blogg och visat upp mina föräldrars sommarhus och bilar hade de skämts över mig, man visar inte gärna det. Det är inte ”fint” att prata om det helt enkelt . Lite brackigt. När jag var med i ett inredningsreportage i ett internationellt magasin fick de varken visa oss på bild, nämna våra namn eller skriva vad vi bodde . Jag tyckte det var väldigt pinsamt. Men jag finner din blogg väldigt underhållande men inte på det sättet du önskar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg