HAPPY TUESDAY

.
.
.

IMG_1410
.

Dagens i Trulles rum innan lite träning på gymmet! (Min top kommer från Nike och tights New Balance)

.

.

.

Hej hallå raringar!

.

.

.

Mår ni bra?

.

.

Här är det bara finfint i vår kära Småstad! Har varit på gymmet idag och det var såå skönt och nu ska jag verkligen träna har jag tänkt och se till att komma i bra form igen (mina löprundor på över milen känns vääldigt länge sen…). Väger ett par kilo för mycket just nu och då trivs jag inte riktigt, ni vet när vanliga favvojeansen knappt går att stänga i midjan helt plötsligt. Fy så segt det är. Det beror ju bara på pga senaste tidens frosserier (och brist på motion) och så nu tänker jag på vad jag stoppar i mig lite mer. Så ska jag ju som sagt försöka röra mig mycket också och det är inte för att gå ner i vikt (det gör jag ju aldrig pga träning ändå) utan få kondis och förhoppningsvis liite mer muskler, framförallt i mage och rygg (extra nödvändigt för hållningen för oss tjejer som varit gravida några ggr:)

.

.

.
IMG_1400-2

.

.

Todeloooo (och jag veet, jag måste verkligen boka frissatid asap;)

.

.

.

Nu kom det precis att par toksöta små rosiga tjejer här som vill ha mellis och varm choklad så got to go!

.

.

.

Vi ses senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

34 kommentarer till “HAPPY TUESDAY

  1. Vad kommer det fina skrivbordet ifrån i hans rum?
    Snygg färg på toppen.Härligt med lite färg man blir glad av ,och det lyser upp ditt ansikte fint =)
    Ha en bra dag!
    Kramar

  2. Gud vad ocharmigt det är med kvinnor som heeeeela tiden måste be om ursäkt för sitt yttre? Kilon som måste bort, hår som måste fixas etc etc etc Det tar aldrig slut.. Vad fiskar du efter? Komplimanger eller att man ska säga ”ja du ser förjävlig ut med dina bilringar, banta nuuu”?? Skärpning!

    1. Jag tycker nog det är mycket ocharmigare med kvinnor som ska hoppa på andra kvinnor irl eller bland kommentarer i en blogg och jag ber inte om ursäkt och ”fiskar” inte utan är en bloggerska som bara talar om att jag inte är helt nöjd med några extra kilon jag har nu. Något som jag och alla andra vet att många människor upplever emellanåt. Inget konstigt och skärp dig själv.

  3. Måste säga att du ser riktigt snygg ut i det här inlägget! Naturlig, vacker och frisk. Färgerna på kläderna passar dig dessutom jättebra!

  4. Superläcker! Skulle vara roligt att följa med på nyttigarematochmerträning-resan, typ recept och lite övningar, pepppepp!

  5. Suck! Strunta i S ovan. Jag förstår inte att de slösar tid på att gå in till dig och läsa om de vara stör sig. Märkligt.
    Du är jättefin och jag förstår det du känner även om jag inte tycker det ser ut som att du behöver ändra något. Men, av egen erfarenhet vet jag hur det känns med de där kilona för mycket.
    Alltid kul att titta in till dig.
    Kramar
    Irene

  6. Åh vad kul med lite träningspepp! Underbart!!
    Du är så bäst och en jag älskart!!
    Varm kram

  7. Vilken toksnygg träningstopp!! Måste genast forska och se om den finns kvar någonstans. Nej måste göra som du, träna för att få lite fysik och börja tänka sundare mat för att tappa ngr trivselkilon. Tycker du är enastående som bjuder så mycket på dig själv och det är sorgligt hur många det är som lägger energi på negativ respons!!!

  8. Vilken snygg outfit! Det är väl en härlig känsla när man kommer igång med träning igen efter uppehåll av olika anledningar! Själv tar jag aldrig uppehåll längre om jag inte blir sjuk då vill säga

  9. Vilken härlig topp, så fina färger! Kom precis hem från träningen och det gör verkligen mycket med lite färg på kläderna när man tränar, som extra energi:)

  10. Önskar att jag också kunde skärpa till mig och komma igång med träning. Har dock en hjärtsjukdom som gör att jag samlar en massa vätska i kroppen och pumpen går väldigt fort 🙂 Men borde verkligen åtminstone promenera..ja ja..kanske blir bättre när vårsolen tittar fram. Du ser strålande ut och om jag inte visste mer så skulle jag gissa din ålder någonstans mellan 28-32
    🙂 Du är nog en sådan person som kommer att se betydligt yngre ut än vad du är hela livet. Snygg topp i härliga färger. Kram

  11. Snygga träningskläder. Tror jag måste skaffa mig ett nytt set också, det blir lite roligare då. Jag är i samma situtation som du – favvo-jeansen för små – för mycket mat – ingen träning. Nu när jag fick se dina snygga kläder och läst ditt inlägg blev jag helt plötsligt inspirerad att ta tag i mig själv igen. TACK Philia! Som vanligt är du en stjärna på att inspirera och glädja oss läsare.
    Ha en bra dag!
    Ulla-Bella

  12. Sanslöst snygg!!! Som alltid!! Superfräsch topp!! De är bara avundsjuka…. Blir helt matt… Stor kram Lisa S i H-viken

  13. Petra jag kan rekommendera Ulrika Davidssons nya bok ”Kickstart med Ulrika”. En jättebra källa med recept och inspiration för hur man kan äta jättegod, sund mat och gå ned några kilon ganska snabbt (om man fokuserar på ”kickstart”) och jag gillar verkligen hennes filosofi med sin mat, som en livsstil. kram Milla

  14. Bra att du ger svar på tal! Skit i dom som gnäller. Dom kan läsa andra bloggar om dom inte gillar din.

    1. Jag tycker precis tvärtom. Mitt råd – i all välmening – är att låta bli att gå i försvar. Tråkig kommentar av Sofia ovan men jag uppfattar svaret som en motattack som inte leder till nåt positivt alls. Hursomhelst, jag tycker att du ser strålande pigg och fräsch ut som alltid. Kram!

  15. Hej! Var har du hittat den fina toppen? Milla: jag fnderar på att köpa den boken men nu hör jag ju att du gillar den så då är det väl inget att fundera över längre:) Kramar till alla!!

  16. Men kära nån. Jag har varit inne här tidigare och ”gnällt”. Men nu reagerar när Sofia skriver det hon gör. Man känner absolut när man vet och har sin favorit vikt. Och har man gått upp några kilon kan det kännas direkt i midjan. Tycker att du är smal och alldeles lagom. Men bara Du vet. Dessutom är det bara Bra att röra på sig. Bra gjort! Önskar verkligen jag kunde göra det mer. Ta tummen ur. Men har en del hinder.
    Bra gjort
    Eva

  17. Hej! Tack för en trevlig blogg. Jag undrar var ditt fina lite lägre vitrinskåp (som står vid ditt matbord )är ifrån? Väldigt tacksam för svar. Mvh Anna

    1. Hej Anna!!! Ville bara tala om att Petras supersnygga vita vitrinskåp heter ”snö” o kommer från Asplund.org, det är såå snyggt, finns även som mkt högre o som byrå etc etc. Kram igen Lisa S i H-viken

  18. Härligt Petra!
    Bra pepp till oss andra och bra att du tar hand om dig.
    Ha en riktigt skön kväll,
    /pernilla

  19. Jättefina träningskläder. Jag har en fråga om någon kan hjälpa mej. Jag letar efter den perfekta vita färgen till vardagsrummet någon som har tips !!

    1. Prova s.k. stockholmsvitt! Vitt utan att vara bländande blåvitt. Jättesnyggt och klassiskt.

  20. Härligt jobbat Petra! Har precis varit på ett spinning pass och man mår ju ”prima ballerina” efterråt Ett litet tips, Cubus har fått in jätte fina och sköna träningskläder i härliga vår färger som man blir glad av. STOR KRAM

  21. Men jesus kvinna … Du är verkligen GALETvacker … Såååå fräch att man nästan storknar ! Hur är det med dina fillers ? Törs man ? Vad heter din toppenbrutta som utför det i småstaden … Vill END testa hos henne 🙂 Kram ( pigga på dig foooort )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg