BEAS KALAS

.
.
.

..

Tjingeling nya vecka!

.

.

.

Mår ni bra vänner!?

.

.

Här är det bara fint:) Har precis gått igenom bilder från gårdagens kalas och sitter här och ler för mig själv. Bea var såå glad och det var så roligt och jag hoppas att alla små gäster trivdes:) Det allra mest uppskattade på kalaset var nog alla pastelliga ballonger som vi hade fixat (eller vi beställde dem eftersom det var med helium så att de skulle sväva och det måste nog sett ganska roligt ut när vi fick enorm ballongleveransen  på söndagsmorgonen:) Ballonger är ju fest, så är det bara!

.

.

IMG_2259

IMG_2303-2


.

Något som också var gillades stort var ju Barbietårtan! Tog lite tid men det var det såå värt när de små tjejerna bara woooow:) (och de tyckte, faktiskt, att den var god också! La ju inte så jättemycket krut på själva innehållet utan det var tre satser saftad sockerkaka, smörkräm med vaniljsmak och lite hallonsylt. Det utanpå är sockermassa och det hittar man ex Panduro:)

.

.

IMG_2298
.

Så gjorde jag Cakepops. Busenkelt faktiskt, ser mer avancerat ut än vad det är, och goda blev de för alla gick åt till sista smulan:) (Innehåll är vanliga chokladbollar som jag doppat i smält rosa choklad från Panduro och sen strösslat)

.

.
IMG_2364-3
.

Bea var prinsessig i en liten rosa dröm med guldkrona på huvudet (De små guldskorna åkte dock av direkt:)

.

.

IMG_2353-7


.

Dukat för barnkalas i matsalen Använde rosa underlägg, servetter och tallrikar från Lagerhaus.

.

.

 IMG_2316-3

.

.

En uppskattad födelsedagspresent var den jättestora tigern och alla ville busa och kramas med den:)

.

.

IMG_2460-3

IMG_2331

.

.

Saft på g!:) Jag måste bara tipsa om dessa toksöta och tokpraktiska ”saftburkar” från House Doctor. Inget spill och kladd och jättepraktiskt och jättefestliga. Det sugrör som hör till är egentligen svart och vit randigt (jag bytte bara för kalaset) och i plast så att det går alltså att använda om och om igen (Burkarna är en pinfärsk nyhet som nu finns på My Tivoli. Såg dessa på Formex för några veckor sen och bara ”Ni måååste ta in dessa!”, helt underbara:)

.

.

.IMG_2397

IMG_2402-2..
.

Dags att hugga in för de tio små gästerna:)

.

.

IMG_2305-2


.

Och öppna paket, så klart, och Bea fick så himla mycket fint av sina snälla vänner:)

.

.

IMG_2514

.
.

Mamma och festfixare och ett knippe ballonger:) (Min dagens var ny skön top + sköna byxor från By Malene Birger (Isacouture.se)

.

IMG_2591-2..

IMG_2597.

..

Sen blev det givetvis fiskdamm! Söta kalaspåsarna finns hos Leilas generalstore (och fiskespö fick svabbskaftet vara:)

.

.IMG_2615-4

IMG_2606-2

.

.

Lite fler födelsedagspresenter, liten spis och en ny ”Smultroncykel” (från snälla mormor och morfar:)

.

,

,

.

Oh my vilket lååångt inlägg det blev! Värsta bildbomben:)

.

.

.

Nu blir det gymmet här, behöver verkligen röra efter en helg utan någon som helst motion (mest bara varit extremt mycket intag av tårta:)

,

,

,

Hoppas att ni också har haft en fin helg och ni nu får en riktigt bra dag bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

42 kommentarer till “BEAS KALAS

  1. Vilken tur hon har Bea som har dig som mamma!! Vilket underbart kalas!

  2. Vilket underbart kalas och vilken otroligt fin spis/kök bea fick. Vart kommer det ifrån? Vill gärna köpa det till min dotter. Ps. Tack för en fin och bra blogg!

  3. Så oootroligt fint fixat och gulligt! Åh vilken prinsessdröm med fantasiska detaljer på kalaset! Man vill ju bara önska sig en liten dotter nu omedelbums! 🙂

  4. Men gud vad fint du ordnat åt lilltösen 😉 Vilken tårta !! Förstår om hon trivdes mitt i allt det ljuvliga..

  5. Oj, vilket härligt kalas! Mycket skojigt för små tjejer som är i värsta/bästa tjejiga åldern. Den där tårtan o massor av ballonger, smultroncykel mm, vem kan önska sig något annat?

  6. Vilket fantastiskt prinsesskalas, förstår att hon är nöjd! Tusen tack för all inspiration jag fick till min dotters kommande kalas!! Ha en skön dag. Kram Lotta

  7. Thank you for sharing your daughter’s special day. As a reader who have been following your blog since the beginning, it has been delightful to see your little girl progress through her major celebrations from baptism to 5th birthday – it has happened fast! Big smile for you!

  8. For en drøm av en bursdag, og for en fantastisk mamma du er! Dine barn er heldige!!!:)
    Klem Siv

  9. Heeeelt fantastiskt vad fint du/ni hade gjort. Tårtan var galet fin! Kan föreställa mig att 5-åringen var jättestolt och lycklig. Tack för att vi fick vara med och glädjas av härligheterna!

  10. Men guuu så fint du gjort! =) Min son fyller snart 13 som din, snääällla kan du inte visa lite mer pics från hans firande, kan tänka mig att det var supercoolt fixat det med, behöver tips! =)

  11. *svim* vad snyggt!! Tack för all härlig inspiration!:) Och just de där saftburkarna kikade jag på idag i en butik och tänkte att såna borde jag nog köpa- perfekt att se hur du använde dem ju:) Grattis än en gång till lilla stora skatten! kram/tanja

  12. Varmaste grattis till sötaste Bea! och vilket kalas, du är väl för grym! galet fin tårta och genomtänkt till minsta lilla godiskasse. Kramkram camxx

  13. Åh vilken rosadröm. Har ett 5-års kalas att planera då all observation tas tacksamt emot. Var beställde du ballongerna, kul med helium.
    Kram

  14. Vilket fint rosa kalas till den lilla prinsessan!! (som blivit stora tjejen ju;)) Ballongerna i taket var jag bara så läckert, vilket succé kan jag tro!
    Kram fredrika

  15. Vilket härligt prinsesskalas!
    Man önskar nästan att man fyllde 5 år själv igen! 🙂
    En fin dag till dig, MALIN

  16. Hei!
    Åh, for et inspirerende innlegg! Det er slik en kvalitet på bloggen din. Elsker den og er innom daglig – TAKK! 🙂 Klem Åshild fra Norge

  17. Vilken fantastiskt kalas! Får man fråga var du använde för att sätta de fina cake popsen på? vad är det för pinnar? Otroligt fina!
    Många varma hälsningar

  18. Vilket härligt inlägg med många bilder. Har själv två flickor 7 och 9 år. För dem är prinsesstiden tyvärr förbi men jag tycker det är så härligt med välplanerade kalas. Här fick jag inspiration till nästa kalas i april. 10 poäng för Barbietårtan.

  19. Tusen tack för alla söta snälla glada hälsningar! Ni är ju bara så gulliga:) (och pinnarna till Cake Pops finner man också på Panduro Emma)
    Kram
    P

  20. wow, vilket fantastiskt kalas!!
    Jag skulle vilja vara liten och bjuden på det kalaset… eller ännu bättre, att det var mitt kalas. Får jag en dotter så hoppas jag på att fixa lika fina kalas 🙂

  21. Fina Petra,
    Detta var nog dom sötaste och finaste bilderna jag sett! Otroligt vackert och inspirerande. Du är duktig du och såå vacker!
    Kram till er

  22. Helt fantastisk!! Vill ha en liten dotter som jag kan ha rosa prinsess kalas för. Så fint och gulligt allting. Så inspirerande.

  23. Oj så fint kalas!! Väldigt tacksam om du kan svara på vart ballongerna kommer ifrån, vad själva den beställningen har för namn, om jag nu beställer hem ett ballongogram 🙂 Och vart kommer Beas supersöta klänning ifrån?? Tack på förhand 🙂 Kram S

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg