PARROT ZIK

. . .
.
.
IMG_2675

.

.

Har fått möjligheten att testa ett par riktigt riktigt coola hörlurar från Parrot! Har aldrig haft ett par egna i sån här större modell men vilken ljudskillnad det är och så är det ju inte helt fel att de är sladdlösa genom blåtand (sladden på bilden är laddningssladden till lapen) + matchi-matchi med ajfånen, snyggt och prydligt:)

 

.

.

 
IMG_2686

.

.

Mycket high tech, totalt brusfria och man höjer ex volymen genom att toucha själva vänsterluren med fingret! (och dessa Zik-lurar ska tydligen vara världens bästa hörlurar enligt franska tillverkaren Parrot. Designen står Philippe Starck för. Snygga som tusan är dessa tycker jag och de låter, så klart, helt oootroligt bra. Nu ska jag ta en pw med dessa godingar och bla lyssna på Pharrel Williams som jag har på spellistan. Älskar hans musik och framförallt den här låten, den gör mig alltid på bästa humör (och den är ju med i filmen Dumma mej 2 som brukar gå på tv:n här hemma. Så jag tänker på den roliga animerade filmen också och blir ju då ännu mer ”Happy”:)

.

..

.

,

Nu fångar vi dagen girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “PARROT ZIK

  1. GE hit genast 🙂 Oj vad snygga lurar. Föll pladask..måste kolla upp..vill ha NU 🙂

  2. Jättefina, dom har vi en leverantör som säljer:) Dock är jag aldrig prioriterad i vårt hus trots att maken har allt i sin butik:) Kram Anne

  3. Hej Petra! Är sugen på att klicka hem ett par PARROT ZIK men är nyfiken hur du känner för lurarna nu när du haft dom ett tag….. Gärna hur Å varför du känner som du gör 😉 Skulle vara toppen då jag inte vet någon annan som äger ett par av dessa ursnygga lurar. Jag tittar ofta in på din blogg Å njuter av din inspiration och dina fina foton. Lämnar i stort sätt aldrig ett ”avtryck” här men vill ända ge dig feedback på din fantastiska blogg nu när jag ändå hade en liten fråga. Du är en stjärna!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg